fbpx Skip to content

Blu-ray filmeket ugyan nem lehet iPhone-on lejátszani, de ha van egy internetre kötött lejátszód, akkor bizonyos műveleteket el tudsz végezni a telefonoddal.
Universal július 28-án jelenteti meg a Fast & Furious dupla lemezes változatát, aminek egy speciális menüjét iPhone-ról vagy iPod Touch-al lehet vezérelni. Az irányításhoz természetesen szükség lesz egy hamarosan, az AppStore-ban megjelenő alkalmazásra is. Telefonod képernyőjén megjelenik egy virtuális garázs, és 360 fokban lehet nézegetni az autókat, közben láthatod a kocsik paramétereit is.
Ez az első Blu-rayes alkalmazás, Universalnak további tervei vannak: távirányítóként vissza lehet játszani a filmet, lejátszás közben infót lehet szerezni a filmről, le lehet tölteni bizonyos tartalmakat iPhone-ra, be lehet jelentkezni a Twitterbe vagy Facebookba és státuszolni lehet a filmet.
Remélem más stúdió is beáll a sorba és megjelennek hasonló alkalmazások.

bluray

Olvasd el a hozzászólásokat is

23 Comments

  1. helllo bocs az offért de van egy kérdésem miket és hol kell kikapcsolnom az iphone-on, hogy ha nincs ilyen icon netes előfizetésem ne szedje le az összes pénzem a kártyáról? t-mobil-os vagyok és 2g-s iphone előre is kösz.

  2. Kozpontot hivod
    es ott megmondod kapcsoljak le
    enny
    amid most van netstart csomag asszem azegy fosch lemondod ennyi

  3. Már csak egy Blue-ray lejátszó kellene.

  4. de ez a csomag alapból megvan minden t-mobilosnak? mert én még egy d900i-vel kaptam a sim-et

  5. felhívtam a 1777-et és ott az internet beállításoknák kikapcsoltam a net start csomagot most akkor elvileg nyugodtan feltöltehtem a kártyámat pénzel nem fogja leszívni egy nap alatt?

  6. @elaci: feltöltheted,de en nem vennek ra merget,hogy nem szivja le! ugyanis ha hasznalod a helyzetmeghatarozot,akkor siman lelopja rola,de ha JB-s a telod akkor a cydia is lekapja secperc alatt! hamar egyszer elöfizetesed nincs,akkor kartyaskent sokat fogsz szivni a telefonnal. tapasztalat!

    en osztrak szim kartyaval hasznalom termeszetesen kartyaskent. kikapcsolva a 3G, az edge, a helyzetmeghatarozo, az email eleres es a safari is tiltva van.ugyanis ezek barmyely formaban valo aktivitasa azonnali netre lepest okoz!persze csak akkor ha nincs othon wifi es azt nem allitottad be a telefonon.akkor a wifi miatt nemfog -nemtud lopni.de ha elmesz othonrol,akkor azonnal.szoval ovatosan

  7. Off!

    Az i phone-mat szeretném mostmár navigációs célra is használni, így gondoltam jól jönne egy tartó a kocsiba. Olyan kellene amelyik tölti a telefont, van benne kihangosító a hívásoknak és fm transmitterrel is rendelkezik. Jelenleg csak ezt a típust találtam:http://store.apple.com/us/product/TW395LL/A?fnode=MTY1NDA0MQ&mco=NjkzMTkwMA
    Ezzel az a baj, hogy csak a műszerfalra lehet rögzíteni, a szélvédőre nem. A másik gond a töltő feje. Nekem a szívargyújtó nem a műszerfalon van hanem alatta egy olyan helyen elrejtve (seat ibiza-ról van szó) amibe nem biztos, hogy beleférne a töltő. Ha valaki tud nekem ajánlani valami megoldást vagy egy kis iránymutatást megköszönném.

  8. @kmate: Itt nézz körül : ttp://www.digitalbridge.hu/?r=1104&l=hu

  9. csak off bejegyzések, szép meló 😉 Amúgy szerintem nem vesz senki iphone-t azért, hogy multimédiás távirányítót csináljon belőle. Nálam ez parasztvakítás kategória, merítsem a telefonomat mint az állat, hogy neten elküldjem a bluray lejátszónak a szart… nem nem nem

  10. @barni: Szerintem is teljesen felesleges, a kutyanak se kell

  11. @sztar1: Ez nem igaz! Ha nincs a netes szolgáltatás bekapcsolva, akk nem tud felmenni a netre. Amúgy érdemes kikapcsolni a netstartot, mert havi díjas s asszem csak 30mb ot netezhetsz utanna 10kb/1 ft.

  12. @elaci:
    1430-on kapcsold ki a NETSTART-ot
    én is beszivtam 3500 forintal fél perc alatt

  13. @elaci: amikor a Beállításokban megadod az APN-t, írj be valami fals adatot. Akkor elvileg nem megy fel a netre.

  14. @Steev: persze, hogy nem vesz senki. Ez egy feature, amit nem kötelező használni.

  15. @Adamita: akkor nalatok maskent van. itt ausztriaban tutko igaz amit irtam! nekem ha bevan kapcsolva a 3G edge es helymeghatarozas,akkor folyamatosan csurog a penz a kartyarol! orankent kb 0,50 eurocent tünik el,ugy hogy nem is telefonaltam! tudom,mert tesztelltem! feltöltöttem 20 euroval,es orankent 0,50 cent tunt el. cydia frissites,meg kapasbol lenyalta a kartyat az utolso centig!!!

  16. @sztar1: Itthon ha nincs net szolgáltatás bekapcsolva fel sem enged a netre. Amúgy utánna néztem a net start szolgáltatásnak: 13Ft/10kb 50.000 Ft-ig, utánna “csak” 0,13Ft/10kb-onként. (de kedvesek) Viszont nincs havidíj.. Fasza. :d

  17. Remélem PS3 al is müködik majd!

  18. de most akkor ha kikapcsoltam a ezt a netstart szolgáltatást már nem kéne neki leszednie a pénzt ugye?

  19. @adamita: akkor az meg mindig barati ar! itt 10MB/ho 5 euro. a 10 MB feletti forgalom 25 eurocent/kb

  20. ez a cucc működik ps3ról is? akkor lenne ám a király 😀

  21. @elaci: Pontosan. 😉
    @sztar1: Ígyis úgyis szívás. xD

  22. @elaci:

    Nekem is pontosan ugyanilyen problémám volt. Folyamatosan szívta a pénzt, és sehogy se tudtam kikapcsolni. Aztán akitől vettem a telefont, mondta, hogy menjek fel egy oldalra, és telepítsek egy Fake APN nevű cuccot. Ez hamis adatokkal tölti ki a rendszert, és így nem tud sehogy a netre csatlakozni, csak wifi-vel, de ugye az nem szívja a pénzt.

    Tehát az oldal: unlockit.co.nz

    Csak feltelepíted, és ennyi. Remélem segítettem!

    Üdv.

  23. @Joker_3G: ezer köszönet kipróbálom remélem jó lesz


Add a Comment