fbpx Skip to content

Nézzük, mi történt ma, azon kívül persze, hogy megint döglesztő meleg van…

iphone-snow-battlemodo

Ultrasn0w, Redsn0w (avagy ultratippek)

A Dev-Team megjelentett a blogján egy kis összefoglalást az ultrasn0w-val kapcsolatos problémákról, és azok megoldásáról. Lássuk:

-Az akksi gyors lemerülésével kapcsolatos problémák nagy részét az okozza, hogy Restore után Backupolnak az emberek. Ha az iTunes kérdezi, nyomjuk rá, hogy “Setup as new iPhone” és inkább kézzel másoljuk vissza a dolgainkat.

Amit ugye Jadeye már legalább 100-szor javasolt, de mindig akadnak, akik nem fogadják meg….

-Az ultrasn0w képes hacktivated iPhone-on működni, a redsn0w pedig aktiválni a telót, de ne tévesszük meg a redsn0w-t: ha nem tervezzük, hogy hivatalosan aktiváljuk a mobilt az iTunesban, akkor szépen tartsuk az egész procedúra alatt a telefonban a nem hivatalos SIM-et, és hagyjuk, hogy  a redsn0w beaktiválja a telefont.

-Mivel az unlockolt telefonokat nem a hivatalos szolgáltatóval használod, azaz nem azzal a csomaggal, amit direkt az iPhone-ra találtak ki, ezért ezen csomagokban lehetnek megkötések, pl.: előfordulhat, hogy nem tudsz egyszerre internetezni és telefonálni is. Ezek nem az ultrasn0w hibái.

-Ha kicsomagoltad mondjuk a régebbi ultrasn0w deb-fileját, és így raktad fel, SSH-n keresztül az ultrasn0w-t, akkor problémák lehetnek az új verziónál. Az ultrasn0w 0.9-es verziója eltávolítja az előző verziókat a telóról, de ha nem a Cydiával raktad fel őket, akkor a file-ok ott is maradnak a mobilon. Nézd meg, hogy a /usr/bin/ultrasn0w file még mindig a mobilodon van-e, ha igen, akkor töröld ki (a LaunchDaemonok közül is törölni kellene az ultrasn0w-t ilyenkor), hiszen ezt a file-t már nem használja a 0.9-es verzió.

-Ha valami miatt nem érzed szükségét updatelni egy előző verzióról, és idegesít, hogy a Cydia mindig beteszi az update részbe, akkor egyszerűen töröld ki a Dev-Team repoját, és kész.

És akik használják, gondolom látták, hogy új verzió is megjelent:

ultrasn0w 0.91-1

Egy apró hibát javítottak benne, méghozzá, ha Airplane módba kapcsolunk, akkor ne akarjon betöltődni a Payloadja az ultrasn0w-nak, szóval érdemes frissíteni.

Popup Blocker

David Ashman (a WinterBoard Lite, WinterBoard Settings megalkotója) csinált egy új Cydiás programot, Popup Blocker néven. A progi béta verziós még. Nézzük, mit tud:

IMG_0055-160x240IMG_0053-160x240

Hát, a nevének megfelelően, külön-külön tudjuk állítani az egyes riasztásokat, mi az, amit nem szeretnénk látni. Van külön az  SMS-ek, nem fogadott hívások, és a naptár-riasztások kikapcsolására lehetőség, be tudjuk állítani mikor kapcsoljon be a program, de ki tudunk kapcsolni minden popup üzenetet is, a Lockscreenről és a Springboardból is.

Az ikonját nem kell keresgetni, a csomag egy daemonból áll, és az ehhez tartozó beállításokból, ami a Settingsben érhető el.

Persze, előbb adjuk hozzá a Cydiához Ashman repoját:

david.ashman.com/beta/

VoIPOver3G

Az előző cikkben volt szó a VoIPOver3G utódáról, a 3GUnrestrictorról, de azért az ingyenes verziót se hagyták veszni. Az újítás: mostantól a progi teljesen kompatibilis a 3GS-sel.

IMG_00712-160x240

biteSMS 4.2 beta2

A biteSMS szerintem eddig is az egyik legjobb Cydiás program volt, most néhány hiba javításával, és persze új funkciókkal itt az újabb verzió, még beta2 stádiumban.

IMG_00251-160x240

Nézzük, sorban:

-a smiley-k látszódni fognak a lockscreenen is a kapott smsben,

-lehet aláírást beállítani az sms-ekhez, mint a Mailben,

-duplán tappolva az sms-re, azonnal törölni vagy továbbküldeni is lehet,

-könnyebb scrollozás,

-gyorsabb lesz a progi működése,

-megoldódnak az inkompatibilitási gondok a Cyntact-tal,

-és persze bug-fix.

Elérhető az alábbi repo hozzáadásával:

www.bitesms.com/cydia/beta4.2

Olvasd el a hozzászólásokat is

244 Comments

  1. Bite sms-re van már törés srácok?Ha igen, ne tartsátok vissza a linket! 🙂 Thx!

  2. OFF
    végre saját 3G S black 32GB a mai naptól függetlenül… 🙂

  3. @jocky: Epp ezt akartam kerdezni 🙂

  4. @draft: honnan es mennyiert ha nem titok?

  5. @DnP: az ár itt nem publikus, de hivatalosan afa-val, vámolva – USA-ból

  6. @DnP: 37.795,-Ft volt az afa/készülék – most néztem meg a vámhivatali papírt 🙂 Környezetvédelmi termékdíj: 218,-Ft… 🙂

  7. @jocky:
    le vagyok maradva, miota fizetos a bite sms? (meg az elejen ingyen adtak)

    mas
    ttp://index.hu/tech/jog/2009/07/20/bepereltek_az_apple-t_a_touchpad_miatt/

  8. @draft:
    milyen modon erkezett h a vamhivatal kiszamlazta a 37ezret?

  9. Off
    Admin észrevettem valamit a billentyűzet fixbe ami egy kicsit talán zavaró lehet. A számokat ugye kétféleképp lehet beírni az egyik az alap amikor átváltju a billentyűzetet számokra meg írásjelekre a másik meg ha nyomva tartjuk a felső sorban lévő betűket. Nah a baj az, hogy a nulla nem ugyan ott van a két módszerben. Egyébként nagyon tetszik! Grat.

  10. nekem is ma jött meg a 3GS, gyárilag független, új, 10ezer forintból, meg egy ipod nano, az is kb ennyiből. Aki nyitott szemmel netezik könnyen rálel erre az oldalra 😀

  11. @draft: Lekell baszni egy pofont a Lajosnak és akkor nem vámol rá semmit 😀 Nekem nincs vám ha kell egy kis olcsósitás szóljatok Lujóval elintézem én ::D

  12. @zoltan: ups kihozta mellé a kinnti számla + a hivatal előírta az áfa fizetést DE vámot 1 fillért nem kellett rá fizetni… 🙂 zsírrrr, így még ócsóbb volt mint terveztem… 🙂

  13. Honnan a nagymamám szőrös tarkójából rendeltél 10ezer forintból új 3GS-t goncz9?

  14. @zoltan: Hogy mióta, azt nem tudom, de én olyan 3-4 hónapja felraktam, és azt írta ki, hogy ez csak egy 2 hetes próbaverzió!Amikor lejárt, akkor törlés.Azóta nem néztem.

  15. @attila132: igazából nem rendeltem, hanem ajánlottak egy most indult oldalt, ahol licitálni kell. Kb 2 hétig követtem az eseményeket, aztán vettem 10ezerért kreditet, de fele sem kellett, és megnyertem. Az ipod nanora meg csak rányomtam, aztán jött az email, h nyert az is 😀
    Most még nem nagyon tölti fel az egyenlegét ott senki, megvárom a licit végét, és klikkelek. Most van ott még egy 3GS.
    Asszem van egy eladó használt 3G-m, meg egy zsír új Nano-m, ha kell valakinek.

  16. Hogyan lehetne azt megoldani, hogy ha sms-t kapok, akkor a tartalmát ne írja ki a kijelzőre, csak jelezze, hogy jött egy üzenetem? 2.2.1 van fent, nem tudom mennyire lehetséges az ilyen. Remélem tudtok segíteni!

  17. Tudnátok adni linket hogy honnan lehet olcsón rendelni vagy venni 3Gs-t?

  18. Mi a neve az oldalnak ahol lehet licitálni? És mennyiért adod el a 3G-t?

    Nekem is van egy 3G-m, de leszeretném cserélni az újra.

  19. @attila132: goncz.robert kukac gmail pont com

  20. @huszerlbence:

    “Nah a baj az, hogy a nulla nem ugyan ott van a két módszerben.”

    A sorrend a desktop billentyűzeteknél megszokott 0123.. szerint került bele, de teljesen jogos az észrevételed, javítottam és elküldtem az Admin-nak, gondolom, ha lesz ideje, akkor cseréli majd.

  21. MSN-re vegyelek fel ?

  22. @goncz9: Mar reg ota fut az az oldal, de en nem hiszek az ilyenekben 🙂

  23. Ha vennék is creditet 10 ezerér, tuti, h semmit se nyernék.. Egyáltalán nem vagyok az a szerencsés tipus. Örülök neki, h ti olcsón szereztetek 3GS-t.. Énmeg itt sírok, h adja ki a kötsög té. :(((

  24. Első tapasztalatok:
    kb. 3-4x gyorsabb mint az elődje, a kijelzője nekem szebbnek tűnik, az usb kapcsolat mintha JÓVAL gyorsabban menne – már csak 28Gb hely van rajta – a nagymennyiségű install felment rá mint golyó… eddig minden progi fut rajta ami a 3G-men… 🙂 jól mutat egymás mellett a két teló… gyönyörű szép valódi “more thinks” bőrtokot kapott…

  25. Akiek huzamosabb ideje van 3Gs-e, mennyire karcolodik? Itthon van egy 2 eves 2G es egy fel eves 3G, de az ifjabb valtozat hatlapja mar szarra van kacolodva, pedig vigyaznak ra. Az en 2Gm gyari allapot 🙂 Igaz az alu boritasu…

  26. @DnP: lehet hogy régóta fut, nekem újdonság volt, nem igazán vagyok otthon ilyenekben.
    Van egy érdekes hibám 3GS-el: ha kapok egy üzenetet, akkor az üzenetjelző hang “beakad” a végén, és egy alig hallható sipoló hangja marad. Restart után elmúlik, de jön még egy üzenet, és megint. Restore már megvolt. Esetleg valakinek ötlet?

  27. @draft: Draft te mennyiért vetted?

  28. @attila132: 171.332,-Ft az áfa-s ára számlára, a cégem le is könyvelte már… ennyi…. 85usd volt a szállítás+10usd 100% értékbiztosítás. 07.13-án adták fel USA-ban 07.17-én érkezett vecsésre a UPS m.o.-i raktárába…

  29. off felrakom az iphonevideorecordert, de nem nyílik meg. fontos lenne, mert holnap kéne használnom
    hlease help!!!!!

  30. @draft: Nagyjából ennyiért kapsz ebay-on is 3GS-t.. (Remélem ez nem minősül reklámnak..) Csak ahogy elnéztem csak 25-60$ a szállítási költség magyarországra, legalábbis amelyik aukcióknál felvan tüntetve, h szállítanak magyarországra.

  31. @draft: Szerintem százszor jobban jártál volna ha megveszed itthon T-mobile-nál mikor megjelenik. Ha megsértettelek bocs.

  32. @attila132: Aki nem tud várni, az nem tud várni.. Én várok, s dühöngök. xDDD

  33. @honda.racing: ha rányomsz a kamera ikonra akkor nyilik meg.nálam igy van

  34. @draft:
    emaileznel velem? csinaltam ezert egy emailt mert publikba nem akarom a sajatot
    draft.zoltanKUKACgmail.com

    koszi!

    amugy goncz9 kicsit virusmarketing szagu amit irtal (bocs)

  35. Srácok!
    Szifon Cydia repoban kéne csinálni egy olyat, hogy mi megy 3.0án és mi nem. Pl a video recorder.

  36. @adamita:
    799+55 az ara a 32GB-asnak ebayen ma 193ftal szamoljak a dollart (vasarlas kartyaval, kozeparfolyamon tortenik)

  37. @h.andras:
    gondolom a videorec…… ikonra gondolsz. én arra nyomok, de nem nyílik meg

  38. @Abel:
    nekem már ment máskor 3.0-án

  39. @zoltan: nem igazán értem mire gondolsz

  40. ha már cydia s 3.0 akkor nem lehetne egy call forw s logo fix et külön csinálni esssetleg????????
    Persze ha nem gond….:É
    előre is köszönet érte!

  41. @isty:
    annak én is nagyon örülnék.
    pont a napokban gondoltam rá, nekem nagyon bejött.

  42. @goncz9:
    virus marketing:
    egyszer jelentkeztem egy munkara ami jol fizetett es csak forumozni kellett.
    3ora utan felaltam es megkoszontem a lehetoseget majd hazamentem.
    a munka abbol all hogy forumokra kell beepulni es finoman reklamozni az adott kampanyban resztvevo hirdetok oldalait/termekeit hogy ne tunjon reklamnak
    ez a virusmarketing, itthon gerilla marketing a neve.

    addig sokmindent vasaroltam forumozasra alapozva, azota ketelkedve olvasok midnenfele hudepozitiv ajanlatot leirast.

    tisztelet a kivetelnek.
    csak leirtam mirol szol, ha nem inged ne vedd magadra, es bocs.

  43. @zoltan: 850$=163 ezer Huf.. Ő meg 170 ezerért vette. S azt mondtam, h nagyjából ilyen árban van.. Sztem nem tévedtem. Hidd el 2 hete csak azt bámulom, h lehetne megfizethető áron 3Gs-em.. Szval eléggé utánna jártam. xD Szal még sohasem volt iPhone-om de annyit olvastam a blogot, h segítettem az egyik barátomnak jailbreakelni, függetleníteni, meg megjavítani mikor nem indult el a telója. 😀 Kezdek mániákus lenni… xD

  44. off felrakom az iphonevideorecordert, de nem nyílik meg. fontos lenne, mert holnap kéne használnom
    hlease help!!!!!

    senkinek nincs ötlete???????????????

  45. @honda.racing: igencsak jó lenne márcsak az aksi gondok miatt is 2G-én…..

  46. @adamita:
    nem is mondtam h tevednel!!!! csak megerositettem a leirtakat:)

  47. Sziasztok!

    OFF
    sima 3g, jb, ultra, kérdés: egyfolytában elindul a mail, és szedi le a leveleket, pedig push és fetch is minden ki van kapcsolva, és ha kilövöm mint process akkor is elindul újra a mail. Ötlet vki?

  48. @zoltan: Igaz. 😀 Bocsi.

  49. @zoltan: bocs ha félreérthető voltam, csak hirtelen felindulásból írtam. Amúgy szerintem nem reklámoztam semmit, de lehet csak én gondolom így. Már elég régi tag vagyok itt, és csakis azért, mert van szifonom. Tehát vegyétek nyugodtan semmisnek.
    Folytatnám onnan, hogy van egy 3GS-em, ami üzenet után halk sipoló hangon marad, és már 2-szer restoreoltam. Nem tudom lehet-e vele mást is megpróbálni, vagy fölösleges, marad a szerviz.

  50. @adamita:
    amugy ha itthon is annyi lesz mint a kinti feketepiacon azaz 800dollar (160-170 ezer ft) egy eves konstrukcioban akkor nem kerdes h a hazai T-nel kell megvenni,
    97900+12*5000ftos aron, es akkor meg szolgaltatas is jar melle (97900jelenleg a 3g, remelem a 3gs sem lesz sokkal tobb de napokon belul ugyis kiderul)
    @goncz9:
    nem kell bocsanatot kerni, csak leirtam h milyen nem tul szep tapasztalatom van.
    tovabbi jo forumozast:)

  51. @goncz9: Sztem szervíz, nézdd: http:// www . technet . hu/telefon/20090626/kulonos_idegesito_hiba_az_uj_iphone-okban/

  52. oóóó
    felramktam au im+ msn kliens, és percenként esik 1 % az akkum
    na erre valaki valami?

  53. @zoltan: Iphone-t mindenképp csak a Té-nél vennék. Mivel egyébként sztem nagyon drága. Másrészt ajánlom figyelmébe mindenkinek a készülékcserés opciót a T oldalán! Ami annyit tesz, h ha van egy előfizetésed, akk ha arra válalsz hűségnyilatkozatot, akk az előfizetés árának nagyságától függ, h mennyivel olcsóbban vehetsz új telót!! Ez annyiban jó, h nem kell ikon díjcsomaggal vásárolni az Iphonet, hanem egy meglévő előfizetéssel is megveheted..

  54. @honda.racing:
    igen notification -t tedd off ra
    legalábis ugy tudom

  55. Sziasztok!

    Egy láma kérdés
    ha nem tettem fel a jalbreakelésél a cydiát akkor hogy tudom most megtenni és a icyt meg leszedni?

  56. @isty: Sziasztok.
    Külön csomagba én is nagyon örülnék,ha nem nagy gond megcsinálni.MMS-t nem használok a többi azért jól jönne.Ahogy olvasom sok embernek megszünne az akksi problémája.Előre is köszi.
    Üdv

  57. OFF: Van már működő iBluetooth ami müködik 3.0 fw.

  58. @csenkova: ha tudnám hogy kell iet csin..megcsinlnám szivesen mivel érdekel….
    🙂

  59. @gabvero: s rendesen működik is 2G-n legalábbis 🙂

  60. @isty: Hidd el én is.Én se gondoltam,hogy ez okozza,de nekem is és ismerősömnek is előjött ez a probléma.Leszedtük és akksi normál használat mellett most 3 nap.Upssz.:-))

  61. @csenkova: Mar kertuk paran jo ideje, de semmi 🙂 Turelem call forwardingot terem.

  62. @zsolt: valamiért, ha belemész a contact-ba és megnézel egy névhez tartozó profilt, akkor is elinditja a mailt…

  63. @DnP: Hát igen.Bizzunk benne.:-)

  64. OFF:
    Napokban jön hazánkban a 3GS ha minden jól megy, kíváncsi vagyok, hogy melyik firmware lesz rajta és, hogy jailbreak -elhető lesz -e. Unlock nem izgat engem annyira mert T -s SIM -em van.
    ON

  65. @csenkova: ma du.szedtem le s javulo tendencia.amugy olvastam hogy mms része okozza a hibát de gondolom ezt már ugy is mindenki tudja,de viszont gondoltam egy olyanra hogy mi van ha a thetering része is bezavarhatott e?
    bár lehet ez hueség..

  66. @zoltan: mail ment,
    hogy ez az ár kinek sok vagy kevés, nekem megfelelt, de mivel a családban és a cégben van jópár iphone nem volt gond az ár… csak éppen van rá garancia, amin apple céges bélyegző is fityeg, nah itthon még ilyet nem láttam…

  67. off:
    jah érdekesség…2G londoni születésű s mikorfelraktuk 3.0 át ,a redsnow előtt kérte a pin kódot s rendesen felállt a pgsm hálózatra…
    néztem egyet azt folyatttam amit ienkor tenni kell(redsn0w….)
    nem láttam még iet..2.2 sem volt ien..no mindegy…
    on

  68. ..mármint az én 2G-m…

  69. @isty: Én is ezt olvastam.Ráadásul egyik teló rendes aktiválás,jailbreak no ultrasnow.Merül.
    Másik jailbreak,redsnow aktíválás,ultrasnow pannon kari.Merül.
    Ugyanez.Nem merül.Ki érti.
    Megpróbálnám csak callfw,logofixet.Remélem lessz.:-)

  70. valaki vágja hogyan kell csinálni a push fixet, mert én a július 5.e alapján csináltam, de nem csatlakozik a youtube, és még mindíg merülök, pedig már mincs rajta az im+. mire volt jó a puty?
    valaki aki ért hozzá segíthetne.
    thx

  71. @csenkova: 3G hez nem nagyon tok mit szolni mvel nekem olyanom nincs….:S
    callfw logofix sztem sokan örülnének…..

  72. valaki vágja hogyan kell csinálni a push fixet, mert én a július 5.e alapján csináltam, de nem csatlakozik a yúútúúbra, és még mindíg merülök, pedig már mincs rajta az im+. mire volt jó a p…y?
    valaki aki ért hozzá segíthetne.
    thx

  73. senki nem segíííííít?

  74. @honda.racing: Én segítenék,de nem tudok.Sorry:-(

  75. @honda.racing: mikor csináltad a restoret 2.2-ről 3.0-ra visszaraktad a backupot, vagy tiszta lappal kezdtél? Mert ha igen akkor az a baj

  76. @isty:
    király lenne

  77. @goncz9:
    restore kb 1 hete volt.
    most csak im+ raktam fel, msn miatt. elkezdtem merülni, és megpróbáltam megycsinálni a push fixet, de a yútú b nem csatlakozott, már lekaptam az im+t de még mindíg merülök

  78. Egy kis info:
    Nincs vam hasznalt elektronikai eszkozokre, de fizetned kell afat, ami most 25%.
    Ha USPS-szel kuldeted akkor sokszor nem is vamoltatjak. Persze, ha van rajta ertekbiztositas, akkor valoszinubb, hogy fogjak. Egy kicsit rizikos.
    Ebay mindig dragabb. 650ert megy mostanaban a 3GS.
    En meg mindig nem latom az ertelmet, hogy miert vesz az 3GS-t akinek 3G-je van es nem kapja meg olcsobban a 3GS-t. De ez csak en vagyok.

  79. @isty:
    no nem lesz király?

  80. @honda.racing: 3G nemtok sajnálom..de gonz9 nek igaza van… a bacuppal kapcsolatban
    én is olv a push fixet most gyorsan de nem értem teljesen szal inkább nem irnék hueséget…:S:S

  81. @isty:
    azt tudod, hogy a putty az mire való?
    tehát akkor marad a restore?

  82. a f.. kivan, mióta hozzáadtam Ashman repóját, lefagy a cydia, törölni sem tudom – ötletgazda? Ötlet?

  83. Van még, akinek nem megy a cydia?

    Ma is hálózati probléma van, vagy mi? Nemakarászik elindulni.

  84. @miice:
    de betudsz lépni, csak ott megfagy?

  85. @honda.racing:
    push:
    ha be van kapcsolva ez a funkcio akkor a telon beálitot email fiok szervere mikor bejövő emailod van letolja a telora is
    kb 1 v2.perctől akár 10percig is lehetaktiv a push deáltalában pársec csak.
    fetch new data: a beálitott időközönként a telo kontaktol a serverrel hogy van e uj email sh van letölti

    de sztem visszább értelmesebben leirták már!
    😉
    itteni keresőbe ird be!:)

  86. @honda.racing:
    no para nekem is fagy megint valami gond van

  87. HAHAHAHAHAHA 🙂
    sikerölt megkalapálnom 🙂
    már megy a tube, és nem merülök 🙂

  88. na akkor még valami oszt farolok héder….
    iphonevideorecorder nem nyílik meg erre valaki valami okosat?
    és milyen video felvevőt használtok?

  89. @miice: ugyanaz lehet baj, töröld ki a /private/var/lib/apt/lists/ -ből az ashman-es file-okat.

  90. Hello mindeki egykis gyors OFF következik, de fontos. Nektek van Cydia 😀 ? Nekem nem akar bejönni. Appstore megy, safari behoz minden lapot, néztem van DNS resolve, megy minden, de a Cydia az vagy Timeoutol vagy Errorozik. Lehet, hogy nem megy a repo :S ? Vagy ez csak nálam nem megy ? Válaszokat előre is köszi !

  91. Nem tudjátok véletlenül, hogy a 2g-ben milyen akksi van?Köszi
    Dávid

  92. @Lexio:
    szerintem senkinél nincs……

  93. @honda.racing: Én speciel cycorder.

  94. Amúgy a “családi” kép a kissé tágabb értelemben vett családja körében készült.
    Google: “microsoft staff 1978” ! És nem lepődünk meg, ha LSD-s hippik találták ki a mai számítógépek elődeit, mert eléggé nagy elrugaszkodás szükséges ahhoz, hogy itt tartsunk a kezünkben egy ilyen kütyüt.

  95. @telegdyd:
    én pont ma szedtem szét 1et, de csak arra emléxem, hogy 3,7 v

  96. de mindenhol lipot írnak 1600 mah

  97. @csenkova:
    annak ha jól tudom nincs hangja.
    ugye?

  98. sziasztok!
    Tegnap raktuk rá itt andrással a 3.0-át és ma nem tölti be a Cydia-t!Másnak is volt már ilyen baja?Nem tudom ez hogy lehet de örülnék nagyon ha valaki segitene!
    Nagyon köszönöm!

  99. @celentano:
    olvass vissza

  100. enyje de kedves vagy honda….és meddig olvassak?egy ideig olvastam de az nem volt elég!:-(

  101. Vissza minden – megy a cydia, töröltem, amit gondoltam. Tényleg átmeneti rendszerhiba volt:)

  102. 87 96 98 🙂
    bocs nem akartalak megbántani
    🙂

  103. @celentano:
    107 🙂

  104. @honda.racing: Nálam hibátlanul van.Rakat videót vettem fel már vele.
    Üdv

  105. @Lexio: nálam is ez van. reméljük reggelre jó lesz 😀

  106. @csenkova:
    van hangja is?

  107. banyek mégis merülök 1 óra alatt -50%
    help

  108. @honda.racing: Most néztem belőle vissza direkt,hibátlan.

  109. @honda.racing: Fenn van az mms csomag?

  110. @csenkova:
    thx akkor azt fogom feltenni. nekem 1x már fent volt, de hangot nem vett fel

  111. @csenkova: mms/theathering/logo…… igen, de eddig nem volt semmi, csakl miután feltettem az
    im+

  112. Üdv!
    Csöppet sem szeretnék tolakodó lenni, de a Magyar UI lokalizáció hol tart?
    Köszi

  113. @atesz88:
    nem jó a beta?

  114. @honda.racing: Sokáig nekem se.Szedd le egy próbát megér.Hidd el jó lessz.

  115. @csenkova:
    most akkor vissza se rakhatom?

  116. @honda.racing: Na azt nem tudom.Nekem azóta nem merül mióta nincs fenn.

  117. @csenkova:
    és ha restore akkor megoldódik?

  118. @honda.racing: Nem próbáltam.Egyelőre elvagyok nélküle.
    Hátha kapunk külön csomagot.MMS nekem nem kell.

  119. Na jó éjt mindenkinek.Viszlát holnap.Vagyis ma.:-))

  120. Hello!
    Abban szeretnék segítséget kérni, hogy az 3g-m nagyon gyorsan merül . Segítséget pls

  121. @honda.racing: gondolom a béta azért béta mert lehetnek benne hibák és elgépelések stb., tesztelésre viszont már tökéletesen alkalmas! De eddig is fent volt nálam a béta, csak furcsállottam, hogy még mindig Bta!
    Pusztán érdeklődtem, semmi több 🙂

  122. @atesz88:
    sorry
    @Turoci:
    milyen gyorsan merül?
    most volt róla szó olvass vissza, vagy 1,2 tipp

  123. Hello
    Van itt valaki aki már szedett szét iPhone-t?Vagy esetleg valaki akinek lenne egy 2g-s hátlapja?Mind2 ügyben vagy itt vagy MSN-en várom jelentkezéseteket.Előre Is köszönöm.
    Dávid
    MSN: mkb_td@ hotmail. com

  124. !!!Off!!
    Üdvözlet! Egy kis segítség kellene:Beraktam a T-pottal a /private/var/tmp/ könyvtárba a 3GUnrestrictor-t,de a terminálban a leírt parancssor alapján nem indul a telepítés…a jelszóig eljutottam,de a cd /tmp-re már nem reagál!Ha valaki leírná nekem a pontos parancssort,hálás lennék,ugyanis lehet hogy félre értelmeztem….köszi!!!

  125. 43 perc használattól 15%-ot de az a használat egx kis cydia meg szifon.com olvassgatás

  126. 50 perc cydia meg netezés után 82%-on van

  127. Pls segítsetek! na most mindenkinek jóéjt

  128. halika nekem leeht h nem ide ilö problámám van perpil!!!szal nekem az len a kérdésem h van a gba amulátor a gpsphone és az fizetös lett a cydiában(baromira örulökxD)és netne megszereztem de dep fájl rendszeru..ezt h tudom felteni a telomra???(iphone 2g 3.0)

  129. deb sorry:D

  130. cydia ugyben senki nem tud segíteni

    icy leszedni és cydiát felrakni hogy kell
    elölről kell jelbreakolni, vagy van mod csak at felrakni.

  131. @Turoci: Reggelt..
    sztem 50 perc cydia+net 3g vagy wifin vagy edge s 18 % merülés……….sztem semmi baja az aksidnak…………

  132. Vki lenne olyan kedves, hogy mit jelent a következő mondat: “majd a Cydia elindulása után kézzel újra adjuk hozzá a BigBoss repo-t.”… bocsi de nem akarok semmit elcseszni…
    KÖszönöm a segítségeteket!

  133. Ma sincs semmi 3GS hír.. Már igazán aggódok.. 🙁

  134. @adamita: ne aggódj, 10 előtt a tollukat fel sem emelik a T-Mob-nál! 😀 ha lesz vmi sajtónyilatkozat, az max csak dél körül vagy utána!

  135. valaki kipróbálta már a popup blockert?
    engem érdekelne az sms és nem fogadott hívás része…:)

  136. Sziasztok!

    Lehet 100x megkérdezték már, és vagy 10000 válasz érkezett rá, de kicsit nehéz lenne kikukázni a sok-sok hsz közül. Szóval. Feltettem a 3.0 lokalizációt, majd töröltem, és azóta olyat csinál a Cydia, hogy rábökök, elindul, majd hirtelen kilép. Mi lehet a gond?

    Remélem segítetek!

    Üdv.

  137. Vagy csak délután kettőkor jelenthetik be ugy mint usaban wwdc volt 🙂

  138. @adamita: Ha ez így megy tovább, akkor 31-dike péntek lesz belőle. Júliusi megjelenés gyanánt.

  139. szifon storeban lehet valamilyen módon áfa nélkül venni? nekem nem kell áfa meg számla se…

  140. mondtam en 07/31 lesz ebbol a megjelenesbol…

  141. Valaki mondja már el pls, hogy kell iTunes backup nélkül visszamásolni a telefonszámokat meg ilyeneket telóra??

  142. Hali!
    Bocsi, de nincs meg véletlenül vkinek az iElegance PRO téma?
    Előre is köszi! 😉

  143. @iBenito: Én google contacts-al synceltem aztán restore és megint sync

  144. @iBenito: http: // szifon . com/2009/06/25/hogyan-mentsuk-az-adatainkat-manualisan/ ezt olvassd el!

  145. na valami nagy szaki segítségére lenne szükségem.
    vistám van és nyomok restoret, de mindíg megakad 1601-es kóddal.
    már 2x vittem a tfosoz, hogy csinálják meg. 1 x simán nyomtak ott elöttem restoret, akkor jó volt. hazahoztam, én is újra megpróbáltam, de 1601 kód,megint visszavittem, elöttem rádugta a gépre a szervizes figura, hogy megmutassa hogy kell csinálni a restoret 🙂 (kicsit hülyének nézett), de láss csodát 160-el megakadt. átdugta egy másik gépre,és ott lefutott a restore. mind a 2 gépen ugyan az az itunes volt, mond a kettőn xp.
    én itthon már a gépet is újra raktam, de sajnos csak vistat tudok feltenni, újra rakás után 1x sikerült a restore, de utánna megakad 1601-el, vagy 1604-el.
    valaki segítsen légyszíves, meert már mindet végig olvastam, poróbáltam már mindent.
    előre is köszönöm.

  146. @honda.racing:
    home+kikapcs gombot nyomd 2-3 percig együtt és utánna próbálj restore-olni

  147. nekem is volt ien
    (először haver Mac OSX -en simán restore-olt mikor nekem Vista alatt nem tudtam ,ugyanaz volt amit írtál !)

  148. @n4nom4n: téhát nem dugom rá csak simán 3 perc

  149. @honda.racing: Az apple szerint az 1601es hibara a megoldas az ha teljesen torlod az itunes-t majd restart, es feltelepited megint. de sztem probald meg DFU modban restorolni.

  150. Sziasztok! Most,amit frissíteni akar az iTunes,utána megy valamilyen jailbreak?Lehet,hogy hülyeséget kérdeztem.:((

  151. @Kcsaba65:
    igen

  152. @Steev:
    dfuban próbáltam, re itunest is de ezt magpróbálom még 1x

  153. Vki megmondaná nekem a bigboss forráscímet? Hogy tudjam rögzíteni cydia-ban..
    Nagyon köszi a segítséget!

  154. a 3.0 van már fennt jailbreakelve,de a frissítés után menni fog-e?

  155. @Kcsaba65:
    igen
    nincs semmi gond az új itunessal

  156. @Steev:
    nem megy se dfuban, se újra rakott itunessal..:(
    @n4nom4n:
    így se jó

  157. @honda.racing: helyezd at valahova a mappa tartalamat, vagy torold, bar lehet h kesobb meg szugseg lehet ra…

    C: \ Documents and Settings \ \ Application Data \ Apple Computer \ iTunes \ iPhone Software Updates.

    ezitan ptobald meg majd restoreolni

  158. Bocs az off ért reggel újra akartam indítani a szifont és azóta nem tudom életre kelteni segítsetek légyszi 3.0 jebrikelt minden mükszöt rendesen rajta

  159. @apapplaci: Home+Power ha bevillan a kep, engedd el!

  160. @Steev: Köszi próbálom

  161. Nah bocsi hogy ide írok!
    Haverom vett egy használt iphont! van rajta vagy 500 név!!!
    A telóból tudom hogy kell kitörölni az összeset, de az Itunes újrarakja!
    Hol lehet azokat kitörölni? És nem az akarom hogy a kontaktokat ne szinkronizálja, mert jó az a másolgatja csak nem azokat kéne!

  162. @honda.racing: Anno nekem is ovlt iylen vistan .. en cska egyzseruen atdutam egy masik usb portra es ment…. de win 7 en meg szrencsere semmi gond sem volt!

  163. @KeBBo: restore majd ha kerdi set up a new iphone

  164. @Crazy: ill NE backup olj

  165. @KeBBo: Felmasolta a telefonodrol a gepedre a neveket, es azert masolja mindig vissza. Torold a gepedrol oket. Vagy torold a telefonodrol, es rakd ra mik kellenek, majd szinkronizaltasd itunesal ugy h ne a geprol rakja fel a neveket a telora, hanem forditva.

  166. @Steev: Villanás után elengedek mindent a másolás +történik aztán semmi egy darabig majd alma kin 3 mp-ig alatta a töltés forog az itenes nem látja na most mitévő legyek?Haggyam magára had “dolgozzon” reggel ota probálkozom!!

  167. Restore!!! XD

    Gépről hol kell törölni???

  168. OFF: kapott már vki választ iPhone 3GS-el kapcsolatban az oldal adminjától ([email protected])? Kérdeztem árat (16 és 32GB esetén) de válasz még nem érkezett péntek óta.

  169. @Crazy:
    sajnos valamiért nem tudom felrakni a notimra se xp-t se win7et, de win7 ről azt halottam, hogy kakkki.. ez igaz?

  170. @Steev:
    nekem nincs is ilyen

  171. @apapplaci: mit masol? nem csak bekapcsolni akarod? restoroltal?

    @KeBBo: mac-en az addressbookban megtalalod a neveket, win-en gozom sincs, de google tuti tudja… 🙂

  172. @KeBBo:
    Tpottal
    privat-var-mobile-library-adresse book. itt van 2 file azokat töröld

  173. @honda.racing: C: \ Documents and Settings \User Name \ Application Data \ Apple Computer \ iTunes \ iPhone Software Updates. tuti h kell elnie ilyennek, mastnem, engedejezd a rejtett fajlokat…

  174. @PeterS: Én másfél hete kérdeztem s 20 perc mulva válaszoltak is.. Ha gondolod tovább küldöm az e-mailt..

  175. !!!Off!! (Bár már egyszer kérdeztem,bocsi ha ismétlem)
    Üdvözlet! Egy kis segítség kellene:Beraktam a T-pottal a /private/var/tmp/ könyvtárba a 3GUnrestrictor-t,de a terminálban a leírt parancssor alapján nem indul a telepítés…a jelszóig eljutottam,de a cd /tmp-re már nem reagál!Ha valaki leírná nekem a pontos parancssort,hálás lennék,ugyanis lehet hogy félre értelmeztem….köszi!!!

  176. @tferi66:
    cd /private/var/tmp/ [ENTER]
    dpkg -i *.deb [ENTER]

  177. @Steev:
    szét vág az ideg .
    nem találom sehol, és a rejtett fileokat se találom, hogy hol kell engedélyezni. total comm. 🙁

  178. szifon store-ban lehet áfa nélkül vásárolni valahogy?

  179. @honda.racing:www .winmobiletech. com/kuvat/TotalCommanderShowHiddenFiles .png

  180. @Steev: a képeket kezdi másolni aztán semmi nem látja az itunes sem csak néha villog alma kint és aztán újra másolná a képeket de semmi tovább lépés

  181. @honda.racing: Ha nem érted a kérdést inkább ne válaszolj!!!

    Akkor marad a GOOGLE!!!

  182. @Steev: nincs valami elérhetőséged?felhívnálak ha nem zavarok emailom:[email protected]

  183. @apapplaci: vegyel fel msn-re, ugyan az az msncim mint az emailom (click my nick->contact)

  184. @KeBBo:
    sorry

  185. @uukk: Kérdezd az admint! 😉
    Off: Már igazán herótot kapok a Té-től.. Küldtem is nekik e-mailt. xD Ha azt írják vissza, h nem tudnak semmit a 3GS-ről akk komolyan gyilkolni fogok… xD

  186. @KeBBo: Altalban az outlookal szinkronizal az itunes, szoval eloszor ott keres, ha nincs ott akor marad a google 🙂

    OFF ez a karakter neketek is alma? vagy euro? vagy mi?–> 

  187. @honda.racing: totalcomm…->
    beállitások/általános beállítások/képernyő/látszik a rejtett system file ok

  188. @Steev: Nállam egy négyzetben felül F8 alul FF xD.

  189. @adamita: detto

  190. @Steev:
    mostmár megvan a docc and sett, de egyfelfelé nyíl ikon van elötte, és nem tudom megnyitni

  191. @Steev: itunes/iphone menü/info/contact

    asszem…

  192. @Steev: Köszönöm!

  193. Nemtudom elérni az ultrasn0w frissítést, valószinű, hogy a T blokkolja. Másnak esetleg szintén van ilyen jellegű problémája?

  194. @honda.racing: szóval: majdnem azt a mappát:
    Documents and Settings\All Users\Application Data\Apple Computer\iTunes\ itt van egy vagy kettő iTunes Temporary File mappa, töröld őket úgy ahogy vannak.

  195. Sziasztok! Kellene egy kis segítség!

    Ha telefonálni szeretnék vagy smst küldeni és rányomok az ikonokra úgy csinál mintha betöltene aztán kilép…bármi mást megnyit csak ezeket nem!
    Valakinek valami ötlet?
    Köszönöm…

  196. Tegnap restoroltam a telefont nem szeretném még1x!
    Eddig semmi probléma nem volt, mondjuk nem is akartam telefonálni…
    SEGÍTSÉG!!!

  197. @bzolkaa: majd ezután győződj meg róla hogy tényleg DFU módba rakod a telefont!
    szóval:csatlakoztasd a telót a géphez, az iTunes legyen megnyitva.
    kapcsold ki a szokásos módon, tehát nyomd a power gombot, amíg ki nem kapcsol.
    ha kikapcsolt, engedd el a gombot, majd: nyomd egyszerre a home és a power gombot, pontosan 10 másodpercig
    utána engedd fel a powert, de nyomd tovább a home-ot, egészen addig (kb 10-15sec) amíg fel nem ugrik a windowsban hogy talált egy telót…
    még valami: ilyenkor a telefon képernyője tök sötét marad, tehát semmi sincs rajta.
    Ha megjelenik a “Connect to iTunes” kép, akkor Recovery módban vagy és nem DFU-ban, csináld újra.
    Ezzel működnie kell.

  198. @bzolkaa: Szia Te sem tudsz segíteni??
    Mert ahogy olvasgattam régebben elég sokat tudsz az iphoneról!?

  199. @zozomester: igen. más netkapcsról leszedi simán

  200. @Davide84: reboot volt már? szóval kikapcs-bekapcs?

  201. @bzolkaa: Volt már 2x ki – be kapcsoltam
    De fura, hogy minden más működik 🙁 csak a névjegyzék, üzenetek, telefon ez a 3-om nem…

  202. @bzolkaa: iTunesról raktad fel a névjegyzéket, vagy T-Pottal visszamásoltad a file-t?

  203. @Davide84: backupról visszatöltette az adatokat au iTunes restore után?

  204. winscp-vel másoltam fel azok alapján amiket itt a szifonon olvastam

  205. nem set up new iphone-ra nyomtam csak a névjegyzéket másoltam vissza

  206. szóval nem töltött vissza semmit…teljesen újra csináltam

  207. @adamita: igen, legyszives kuldd el. Koszi.
    kreativoperator kukac gmail pont com

  208. @Davide84: akkor az lesz a gond, ok, jól tetted hogy WinSCP-vel másoltad vissza, de beállítottad a megfelelő jogokat is?

  209. @bzolkaa: felhívattam magam az asszonnyal és nem írta ki,hogy ő az tehát elvesztek a névjegyek..
    plussz nem lehet megnézni a nem fogadott hívást sem..

  210. @bzolkaa: nem állítottam jogokat mert tegnap még megvolt a névjegyzék és működött is mert leellenőriztem
    csak ma romlott el

  211. Mit tegyek?

  212. @bzolkaa: 🙂

  213. @bzolkaa: Na az van, hogy winscp-vel megkerestem az addressbook-ot és ahogy mondtad 🙂 és átállítottam a jogokat 0777-re reboot és láss csodát van névjegyzék meg üzenet meg minden…:)
    Nagyon köszönöm!!!

  214. @bzolkaa: Miért lehetett, hogy tegnap jó volt neki a jog ma meg már nem?
    Na mindegy a lényeg, hogy megoldottad nekem
    Nem szerettem volna megint újra rakni mindent…
    Király vagy!!!

    Köszönöm….:)

  215. a leggyorsabb iFile-lal lesz. telepítsd fel Cydiából.

  216. @bzolkaa: oksi így is tökéletes. 🙂

  217. @Davide84: hát az jó kérdés… de mind1 is, szóval máskor se felejtsd el beállítani a jogokat, és nem lesz gubanc.

  218. @bzolkaa: Megtanultam a leckét, máskor odafigyelek…

    Szia 🙂

  219. Helló nekem még mindig nem sikerült a bigboss repot vissza tenni,de a cydia működik a fentiek alapján tudtam helyre hozni. Nekem kel a bigboss repo hogyan tegyem vissza?????

  220. OFF:Helló nekem még mindig nem sikerült a bigboss repot vissza tenni,de a cydia működik a fentiek alapján tudtam helyre hozni. Nekem kel a bigboss repo hogyan tegyem vissza????? Azért irtam ide mert tegnap nagy volt a lendület eben a témában de most senki sem segit!!

  221. helosztok nemtug valak h ha esetlek a gameboy emulátor fájlát elkuldeném vkinek aki csinája a szifoncyia repot fel e tudná teni h lesedhetö lgyen?????mert nemtom hi van vele de zszerinem sok ember örülne neki:Dsztem jo kis poén gbazni a telonxd csak nemtom én vala h nemtmfelteni ráS:Sés h ha le lehetne tölteni cydibol sztem faintos lene:)eöreis köszike a válazokat

  222. @szagi: ezt is probáltam.. neked ez jo volt?

  223. @baxyflash: Igen! Most is jó!

  224. off.Ha nem mükszik a wifi az okát nem tudom, egy restore megoldhatja a problémát?köszi

  225. @szagi: Nem tudom fel tenni nem engedi mit csináljak? tip….

  226. @baxyflash: tipp: restart hatha..(mondjuk nem windows 🙂 ) egyebkent egyszer en is jartam mar igy h toroltem es nem tudtam visszatenni, pedig jo volt a cim meg minden, de istennek se akarta… aztan egyszer csak elfogadta… szoval sok turelem, meg egy raklap szerencse 😀

  227. Na nekem se ment a hozzáadás. Aztán feltűnt hogy az installált csomagok közt is van egy bigboss repo. Azt újra installáltam és szépen megjelent a bigboss újra a források között 🙂

  228. @Steev: Köszönöm a tipet:: mit értesz(mondjuk nem windows :)?

  229. @jarodfree: Hol keresem az installált csomagokat? ja köszönm a tipett:::..

  230. Baxyflash: hát a cydia packages listájában. Ha magyar a cydiád akkor Vezérlés/Csomagok.

  231. @jarodfree: Hát ez a gondom hogy ott sincsen:. EZHOGY LEHETT?

  232. @t06:
    ez LOL

    köszi

  233. @adamita: bump: igen, legyszives kuldd el az emailt amit az admin neked kuldott. Koszi.
    kreativoperator kukac gmail pont com

  234. azt mondtátok nyugodtan lehet a itunest frissiteni.frissitettem is de egy ipa filet sem akar elfogadni.mit tegyek?köszi


Add a Comment