BlaBlaBla…

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mégsem a túlhevülés miatt színeződik el a fehér 3GS hátlapja?

DSC00091

Mostanában elég sokat keringett a neten egy kép, melyen egy állítólag túlhevült iphone 3GS hátlapja látható, rózsaszínre elszíneződve. A frenchiphone.com szerint azonban korántsem a túlhevülés az ok, annál sokkal prózaibb: ők is tapasztalták az elszíneződést, mégpedig bizonyos tokok használata után (a képen jól látszik, hogy nem a teljes hátlap színeződött el, hanem csak a hátsó, kidomborodó rész, mely érintkezik a tokkal). Az Apple megerősítette: az elszíneződés a különféle színes tokokkal való érintkezés miatt jön létre, nincs köze a túlmelegedéshez. Az elméletet ki is próbálták: egy alkoholos törlőkendővel végzett alapos törölgetés után a hátlap szebb lett, mint újkorában. Szóval, úgy tűnik bátran lehet venni fehér 3 GS-t, csak jönne már…

(forrás: frenchiphone.com)

ui: Nekem ez a verzió tűnik valósnak, de valljuk be melegethet az iphone csak nem ekkora mértékben.

( A cikkért köszönet B.Zoli kollégának )

Ezek még érdekelhetnek:


 1. hát én ezt jobban hiszem el, mint a hő miatti melegedést! Ember tudod mekkora hőt kell hogy produkáljon valami hogy a műanyag mellette elszíneződjön? Nekem egy fehér 2 magos laptopom van, néha 55 60 fok is van körülötte és nem piros 😀 Másik hogy miért pont piros lenne? Miért nem barna vagy fekete???
  Ez akkora mese…
  Pont egy mobiltelefon procija fog ekkora hőt termelni! Északi sarkon ezzel fűtenének 😀

 2. Nem hiszem el, hogy nem lehetett észrevenni, hogy a toktól színeződött el… Persze egyből azt a hírt kellett terjeszteniük, hogy túlmelegedés… Tipikus.

 3. Cs! nekem van 1 3G-m (fekete) és mikor uv lámpát tartok a hátoldalához fehér lesz…nemtom ki jött még rá de nagyon meglepődtem:D

 4. Nekem le van fóliázva a hátulja, de a farmer befogta a fóliát, és kis kék csík van most a telefon közepén. Balszerencsémre fehér iPhone-om van, szóval eléggé látszik, mondanom sem kell, hogy elég ronda. Ha valakinek van valami ötlete, hogy hogy szedhetném le a kék csíkot, kérem jelezze!

  Itt egy kép is:

  ttp://kepfeltoltes.hu/090706/DSCF2991_copy_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 5. valaki tudna abban segíteni, hogy a 2Gm mostanság kb. mióta felraktam a 3.0át egy éjszaka alatt lemerül félig illetve ha töltöm forró a hátulja.mitől lehet ez?

 6. Baromság!!!!!!!!!
  Ha akkora hő érné amitől ez történne, akkor lefolyna róla a hátulja…
  De Szerintem a műanyag csak akkor színeződik el ha ég vagy legalább füstöl.
  De alap, h deformálódna és PONT.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!