fbpx Skip to content

Mégsem a túlhevülés miatt színeződik el a fehér 3GS hátlapja?

DSC00091

Mostanában elég sokat keringett a neten egy kép, melyen egy állítólag túlhevült iphone 3GS hátlapja látható, rózsaszínre elszíneződve. A frenchiphone.com szerint azonban korántsem a túlhevülés az ok, annál sokkal prózaibb: ők is tapasztalták az elszíneződést, mégpedig bizonyos tokok használata után (a képen jól látszik, hogy nem a teljes hátlap színeződött el, hanem csak a hátsó, kidomborodó rész, mely érintkezik a tokkal). Az Apple megerősítette: az elszíneződés a különféle színes tokokkal való érintkezés miatt jön létre, nincs köze a túlmelegedéshez. Az elméletet ki is próbálták: egy alkoholos törlőkendővel végzett alapos törölgetés után a hátlap szebb lett, mint újkorában. Szóval, úgy tűnik bátran lehet venni fehér 3 GS-t, csak jönne már…

(forrás: frenchiphone.com)

ui: Nekem ez a verzió tűnik valósnak, de valljuk be melegethet az iphone csak nem ekkora mértékben.

( A cikkért köszönet B.Zoli kollégának )

Olvasd el a hozzászólásokat is

17 Comments

 1. mentsük ami menthető…nagyon olyan “íze” van a dolognak…

 2. hát én ezt jobban hiszem el, mint a hő miatti melegedést! Ember tudod mekkora hőt kell hogy produkáljon valami hogy a műanyag mellette elszíneződjön? Nekem egy fehér 2 magos laptopom van, néha 55 60 fok is van körülötte és nem piros 😀 Másik hogy miért pont piros lenne? Miért nem barna vagy fekete???
  Ez akkora mese…
  Pont egy mobiltelefon procija fog ekkora hőt termelni! Északi sarkon ezzel fűtenének 😀

 3. valahogy gondoltam, hogy ezt a hírt el kell osztani gyök kettővel és kb akkor igaz belőle vmi! 😀

 4. Nem hiszem el, hogy nem lehetett észrevenni, hogy a toktól színeződött el… Persze egyből azt a hírt kellett terjeszteniük, hogy túlmelegedés… Tipikus.

 5. Cs! nekem van 1 3G-m (fekete) és mikor uv lámpát tartok a hátoldalához fehér lesz…nemtom ki jött még rá de nagyon meglepődtem:D

 6. Nekem le van fóliázva a hátulja, de a farmer befogta a fóliát, és kis kék csík van most a telefon közepén. Balszerencsémre fehér iPhone-om van, szóval eléggé látszik, mondanom sem kell, hogy elég ronda. Ha valakinek van valami ötlete, hogy hogy szedhetném le a kék csíkot, kérem jelezze!

  Itt egy kép is:

  http://kepfeltoltes.hu/090706/DSCF2991_copy_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 7. Nekem le van fóliázva a hátulja, de a farmer befogta a fóliát, és kis kék csík van most a telefon közepén. Balszerencsémre fehér iPhone-om van, szóval eléggé látszik, mondanom sem kell, hogy elég ronda. Ha valakinek van valami ötlete, hogy hogy szedhetném le a kék csíkot, kérem jelezze!

  Itt egy kép is:

  ttp://kepfeltoltes.hu/090706/DSCF2991_copy_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 8. @Joker_3G: Mondjuk tegyél rá új fóliát, a régit meg dobd ki. Vagy ecetes olló 😀

 9. @Joker_3G: Körömlakklemosóval. / De acetonmentes legyen/

 10. ablaktisztító is jó rá;)

 11. Ami a muanyagot mem marja meg de tisztitja az a kozonseges lakkbenzin.

 12. Körömlakklemosót próbáltam, nem használt. Lehet, hogy új fólia lesz belőle…

  Köszönöm azért!

  Üdv.

 13. valaki tudna abban segíteni, hogy a 2Gm mostanság kb. mióta felraktam a 3.0át egy éjszaka alatt lemerül félig illetve ha töltöm forró a hátulja.mitől lehet ez?

 14. Baromság!!!!!!!!!
  Ha akkora hő érné amitől ez történne, akkor lefolyna róla a hátulja…
  De Szerintem a műanyag csak akkor színeződik el ha ég vagy legalább füstöl.
  De alap, h deformálódna és PONT.

 15. @Joker_3G: én balf@asz ezért cseréltettem kijelzőt…… tudom gáz, amúgy a megoldás csak annyi hogy le kell szedni a fóliát;)

 16. Nem melegethet hanem melegeDhet!a helyesírasra ügyeljetek!(a cikk utolsó bekezdése)


Add a Comment