fbpx Skip to content

Intenzív levelezésben vagyok egy T-mobile-os menedzserrel, ő hívta fel a figyelmemet arra, hogy a következő sajtóközleményt tették közzé a mai napon:

tmobile“Júliusban a kizárólagos hazai forgalmazó T-Mobile üzleteiben és viszonteladóinál is megvásárolható lesz az új iPhone 3GS mobiltelefon. „Nagyon örülünk, hogy tavaly augusztus óta forgalmazhatjuk az iPhone 3G készülékét, hiszen ez volt az első olyan mobiltelefon, amely a felhasználói élményt és a képernyő kínálta lehetőségeket ennyire tökéletesen ötvözte” – hangsúlyozta a bejelentés kapcsán Winkler János, a T-Mobile vezetője. „Az Apple olyan újszerű mobileszközt alkotott, amely alaposan felforgatta a mobiltelefonok piacát, és kijelölte a következő évek legfontosabb irányait. Mi magunk is azt tapasztaltuk, hogy előfizetőink, az iPhone 3G-t vásárlók egészen különleges módon ragaszkodnak készülékükhöz, és ami még fontosabb, szórakozásra és munkára is maximálisan kihasználják annak képességeit. Annyian – 97%-nyian – használják az iPhone-t internetezésre, mint amennyien SMS-t küldenek vele! Külön öröm számunkra, hogy az új OS 3.0 szoftver révén a meglévő készülékek is számos új funkcióval bővültek, sok új lehetőséggel ajándékozva meg a több tízezer, jelenleg is iPhone 3G-t használó előfizetőnket.” – mondta el Winkler János. A T-Mobile első embere megerősítette, hogy a németországi, hollandiai és ausztriai bevezetést követően kizárólagos hazai forgalmazóként a T-Mobile júliusban Magyarországon is árusítani fogja az Apple új iPhone 3GS készülékét. A bevezetés részleteiről és az árakról a T-Mobile a későbbiekben ad tájékoztatást.”

Ugyan sok újdonságot nem tudhattunk meg a sajtóközleményből, de mindenképpen több a semminél, mivel eddig minden információadástól elzárkóztak. Kiváncsian várom a részleteket.

Olvasd el a hozzászólásokat is

73 Comments

  1. több, mint a semmi, de ezis vmi hasonló kis csitítgatás a népnek,mint tavaly kb ilyenkor, hogy ne izguljanak annyira! magyarul: szarnak a pofon! 😀

  2. Legalább egy jó ajánlatot tehetnének a 3G-ről 3Gs-re váltást illetően. Még az is lehet, hogy lecseréném a mostani 3G-met.

  3. @benny_ray: nekem ahhoz nagyon olcsün kéne adniuk hogy lecseréljem! 😀 annyit meg nem fognak engedni! 😀

  4. Azért még az új készülék bevezetése előtt felemelték a 3G árát egy 10-essel :-)))

  5. Bocsi pontositok, csak a 8GB-s árát emelték fel…na de vicces, nem lefele kéne mennie??? 😀

  6. azde de nem gyenégn emeték fel a sima 8 gigás árát! méghogy akciós áron vedd meg! 😀

  7. Sziasztok!
    Egy kis segítségre lenne szükségem. Applications-be betöltöm a programokat, aztán átszeretném tölteni iphone-ra. De a köveztkező hibával leáll : ” The applications ….. was not installed on the iphone “iphone” because an unknow error occured (0xE8008001)”
    nem tudom mi lehet a hiba, amit itunesról töltök free appot azt se tudja átpakolni akkor nem ír ki hiba üzenetet, de nincs rajta. Nemrég telepítettem újra a gépet szóval minden friss rajta, de nem hiszem hogy problémát okokzna. Még valami régebben csuki’s iphone-t írt ki most csak simán iphone, ez esetleg okozhat e gondot, ha igen hol tudnám átírni?!

  8. @csuki: milyen appokat akartál feltenni? crackelt? mert akkor kéne hozzá Jailbreak, meg a mobileinstallation crack! a nevét meg egyszerűen át tudod írni az iTunes-ban ha bal oldalt egyet ráböksz a névre!

  9. admin!
    Egyelőre még átlátom a különböző híreket és információkat, de amondó vagyok, csinálni kellene külön szekciót a 2G-nek, a 3G-nek és a 3GS-nek, mert amint leírtok valamit, vagy a commentekben leír valaki valamit, 68 millió másik olvasó félreérti és jönnek a kérdések. Sokkal egyszerűbb lenne, ha amikor bejön az oldal, azonnal ki lehetne választani, hogy a 3 közül melyik kütyüd van, és csak abból szemezgetnénk a híreket, kommenteket.
    Köszönjük, hogy leírjátok néha, hogy mit hogy kell csinálni, de az is kicsit ömlesztettnek tűnik, ráadásul sok benne a mondatszerkezeti hiba, és értelmetlenek a mondat.
    Ráadásul nincs egy olyan hely/menüpont, ahol rögtön le lenne írva típusonként különbözően, hogy hogyan kell jailbreakelni, hogyan kell függetleníteni, lépésről lépésre. Nekem Nokia telefonom volt régebben és a telefon valamint a GarminMobileXT feltöréséhez egy 1,5 órás műveletre volt szükség, ami le volt írva a NokiaProgramok.hu-n egy nagy Word doksiban lépésről-lépésre.
    Egy kezdő számára kínai az ipsw, quickpwn, shift+restore, DFU restore mód, pwnagetools, redsn0w, ultrasn0w, hypersn0w, nemtommilyensn0w fogalmak. Nekem 3 hónap kellett, mire nagyjából megértettem a kommentekből, de valamit még most sem tudok.
    Szal javaslom, hogy bontsátok szét három fülre a híreket és az oldalt. Egyre több szifon tulajtól hallom, hogy 10-15 kommentnél többet már el sem olvasnak, mert értelmetlen.
    MegyoCon

  10. Bocs, egy ötlet!
    Külön témákra osztott Fórumot kéne létrehozni!

  11. @MegyoCon: Nem rossz ötlet! De ne reménykedj. Nem fogják megcsinálni. Pedig engem sem érdekel a 3GS meg a
    2G-sem!! Ez van ….

  12. @csigger:
    Crackelt programok! De jailbreakeltem a telót, cydia is meg meg ha iphoneon keresztűl itunes műkszik, csak gépről nem.

  13. hali,
    mivel nincs témákra bontott forum itt kérdezek be:
    3 napja nem tudom a zenéimet rátenni az telefonra. csak a zenéket a kontaktok, outlook beállítás simán felment, zenénél 13001 hibaüzenet. legoogle.öztem, de semmi konkrét. valakinél hasonló hiba? esetleg megoldás? iTunes reinstall megvolt…
    kösz előre is!

  14. jok ezek a semmitmondo sajtokozlemenyek,
    amugy meg upgraderol meg ne is almodjatok, aki alairt az igy jart. majd rogton kaptok a kedves tmobtol 100 3gs A:SDSD:

  15. @csuki: mobileinstallation crack? letölöttél egy ingyenes appot, és utána toltad csak fel rá a tört appokat? egy itunes update, vagy reinstall is szokott segíteni a dolgon!

  16. Pedig egy fórumon sokkal kulturáltabban meg lehetne ezeket beszélgetni…

  17. @MegyoCon:

    meg lehetne, de ez egy blog és nem forum. A külföldi szifonos blogok is pontosan ugyan igy néznek ki.
    A hozzászolások rendszertelenek, a cikkek ugyszintén, viszont a kereső remekül használható.

    Én egy napot rászántam mikor barátnőm kapott egy touch-ot és elolvastam mindenfélét ami ezzel kapcsolatos és este már fel is volt törve a gép. Nem egy nagy tudomány, pláne nem olyan programokkal amilyeneket kézhez kapunk. Keresni kell.

    Mindemelett tényleg jó lenne ugyan ettől a csapattol egy forum a blog mellett, de ne tennék rá tul sokat, hogy lesz.

  18. Szerintem kisebb problémájuk is nagyobb annál, mint bontott fórumot csinálni. Akinek nem világos valami (pedig szerintem minden érthető), az vegyen 1 mezei nokiát, vagy ne csinálja a jb-t és ehhez hasonló mutatványokat, mert csak tönkreteszi az iphone-ját/ipodját, aztán jön a duma, hogy a szifon.com nem elég egyértelmű…

  19. De csak 1 kis utánajárás ahogy@MegyoCon is mondta és minden érthető.

  20. @peterh: restore:D

  21. Ez a sajtóközlemény egy nulla. Kár volt a papírért.

  22. Hát az 🙂 Meg a tárhelyért is =)

  23. nem értem miért ilyen nehéz megmondani azt az árat… az szinte tuti, hogy Ők már azt is tudják mennyit, mennyiért, és mikor kapnak, és ha kell még akkor milyen mértékben tudják kielégíteni az igényeket…

    az is biztos, hogy tudja a T, hogy akinek 3g-je van, szívesen becserélné 3GS-re, de azt én is sejtem, hogy ezt csak akkor tehetné meg, hogy ne legyen nagy szarban, ha az apple jó áron visszaveszi a régi 3g-ket… ugyanis még egy mobilszolgáltatónál sem láttam használt telefonok vásárlásának lehetőségét 🙂

    aztán, az, hogy aláírt vki 1 vagy 2 évet a készülékre hát hű, jajj mi lesz?! akkor nem a “kedvezményes” áron vennék új 3gs-t, hanem a normális áron 0 hűséggel..

    az egész tiszta hülyeség, mert úgyis marad a kis 3g-m, mert tuti annyit nem fog érni nekem a csere, mint amennyit kellene érte pengetnem…

    na szép napot…

  24. T-Mobile honlapján kint a 3GS reklám 😉

  25. Sziasztok!

    Előre is elnézést kérek, hogy ide írom, de sürgős segítségre lenne szükségem!
    Van egy kis hiba a telómon, ami garanciális lenne, de jelenleg jailbreakelve van, tele programmal stb…szóval a kérdésem az lenne, hogy hol találok egy leírást arrol, hogy hogyan tudom visszaállítani a készüléket arra az állapotra, amilyen a vásárláskor volt! Lehet lama kérdés, de nem vagyok zseni ebben a témában. Jelenleg 2.2-es szoftver van rajta és nincs függetlenítve!
    Válaszotokat előre is köszönöm!
    Üdv.

  26. @iPhone: Ha T-mobile-os frissítsd le 3.0ra és akkor megszűnik a JB is, nem kell a vásárlás idejébe lévő verzió számot visszaállítani szerintem, felesleges!
    De azért várj a többiek válaszára is 😉

  27. @iPhone: Tölts le egy eredeti 2.2 FW-t iTunest nyisd meg , shift+restore illeszd be a felugró ablakban a FW-t és telepítsd. Minden gyári lesz rajta.

  28. @tomlauren:

    Pont nem jót mondtál neki,ha a jailbreak jeleit szeretnénk eltüntetni,SOHA nem szabad frissíteni,mindig restore…Ne mondj hülyeséget,mert szegény megszívhatja…

    miki315:
    Nem egyszerűbb itunes megnyit és sima restore?A témobilt úgysem érdekli hogy milyen firmware van rajta ameddig garanciás a telefon…

  29. @iPhone: Nyomj egy restort ,utána egy dont beck upot és minden gyári lesz rajta!

  30. @asdER:
    ne b@ssz fel:))))
    ez már a 97ik restore lesz :S

    egyébként 2 iphone van és a másiknál is ezt adja ki a zene sync.re…

  31. A mai napon beszéltem a T-Mobile 1430-as ügyfélszolgálatával, ahol közölte a diszpi, hogy hivatalos info a július 09. megjelenési dátum. Biztos ami biztos felhívtam még 1x és a másik kolléga is ezt a tájékoztatást adta. Mivel 3 a Magyar igazság 3 óra múlva ismét feltettem a kérdést egy másik diszpinek és Ő is csak megerősíteni tudta, hogy július 9.-én MEGJELENEIK AZ ÚJ 3 GS iPhone TELEFON!!!! :))

  32. Mammutba lesz tuti az első IPHONE 3GS kiakar első vásárló lenni?:D

  33. Kohi remélem igazad van és jön a teló 🙂 már minden reggel arra kelek hogy remegem a kezem, mert nincs meg az Iphone-om. 🙂 (2 g-s volt 13 hónapos használat után adtam el, mert cserélek az újra). nagyon szeretem az Iphone-t. 13 hónap alatt 2szer fagyott le, és kb. ugyaneenyiszer is volt kikapcsolva 🙂

  34. @csuki: nekem akkor csinalta amikor az itunes accountomban nem volt authorizelve a gep… probald ki

  35. OFF!
    Mióta feltettem 3G – Magyar MMS/logó/tethering/callfw fixet nem tudok elmenteni számokat. Letöröltem, de ígyse. Viszont már telepíteni se tudom, mert kiír valami hibát. És a Generel/Network betállításból eltűnt a Celluar data network. Mit csináljak? Restore?

  36. Nem rossz ez a 3Gs csak kiváncsi leszek milyen opcióval akarják masd kidobni! 🙂

  37. és gondoljátok, hogy ha egy hét múlva jön a 3GS akkor nem lehetne már előrendelni?? mer múlt évben már jó egy héttel előtte majdnem elfogyott jópárszáz darab a sima 3G-ből! most keveset kapnánk belőle és nincs előrendelés, mikor kb ugyanakkora a hiszti miatta, mint a 3Gnél?! szntem egy kicsit elgondolkodtató!

  38. Én addig biztosan nem veszek 3GS-t, amíg nem lesz full Jailbreak rá, anélkül nem nagyon van Sértelme számomra egy új szifonnak…
    A függetlenítés nem nagyon érdekel, mivel Trémobilos vagyok, és nem is kívánok más sim kártyát használni, de a JB fontos…
    Nincs mit tenni, várunk türelmesen…

  39. @bandesz: bandesz Te is felhívhtod őket, ha “türelmetlenséged” már az egekben van! 🙂

  40. Én dominóval szeretmém:)))

  41. @Napalm: hát az szerintem az elején nem lesz sajnos! 🙁

  42. Aztán majd ott tartunk, h minden lelkes leendő 3gs tulaj lesátorozik a bolt előtt néhány nappal a megjelenés előtt:)
    hát sok sikert srácok!

  43. július 2nd, 2009 at 17:48
    @Norrbi: En is egyetertek veled es azt a reszet teljesen elitelem a jb- nek aki csak azert tori fel hogy ingyen crack-elt appokat hasznaljon. Ha nem telik ra nem kell venni ilyen telefont en is hasznaltam jb de csak az mms es a tunefx miatt. Es most hogy a ceg atment pannon elofizetesre inkabb kifizettem a 60 ezer kotbert mert a 2.2.1 en is szar volt a unlock. Esetleg gondolkodom a 3GS en a gyorsasaga miatt de az biztos hogy gyarilag fogom fuggetleniteni mint ezt es olvasom tovabb az oldalt mivel vannak hasznos infok amiert koszonet mindenkinek.

  44. inkabb azt irta volna a kedves fovezer hogy ne aggodjunk 3.0 val szallitjak a keszuleket 😀

  45. Azt tudja valaki pontosan hány iPhone-használó van Magyarországon? 🙂

  46. Sziasztok!

    Egyetértek Csiggerrel évek óta az egyik legnagyobb durranása lesz a Tmobil-nak, még a 3gnél is nagyobb szóval biztos lesz előrendelés, meg iszonyat hírverés, sorbanállással egymás letiprásával (magyar szokás szerint). Ráadásul sok helyen lehet olvasni – és szerintem is igaz – hogy a júli 9 elértés mivel az 2009 július valójában ha megnézitek a sajtótájékoztatót a youtubon egyértelmű…
    Egyébként én is nagyon várom még sosem volt iphone-om és most kapóra jönne mert telót akarok cserélni.

    Egyébként szerintetek lehet majd törni a telót, szóval lehet majd rá progikat, zenéket pc-ről telepíteni? Bocsi ha LÁMA vagyok… de hát valahol a tudatlannak is tudakozódni kell 😀
    Azt se vágom, hogy a hozzáadott kábel vajon csak töltő, vagy adatkábel is egyben.

    köszi a segítséget, jó fórumozást nektek

  47. @thecruel: Zenéket lehet rá tenni, erre való az iTunes (felteszem akor iPodod sem volt még), sőt csengőhangot is tudsz szerkeszteni belőlük. Progikat is iTuneson keresztül az App store-ból tudsz majd letölteni, ingyenesek is vannak meg fizetősök is. Nem Apple által jóváhagyott progikhoz meg jailbreakelni kell a telót.
    A kábel az elsősorban adatkábel de tölti is az akksit és van hozzá egy usb töltő cucc, amit a konnektorba bedugsz és abba dugod be a kábelt, hogy ha csak tölteni akarsz, PC nélkül. (Legalábbis itt Angliában így van, nincs hozzá külön töltő kábel, nem tudom Magyarországon hogy van.)

  48. @thecruel: Attól függ: ha 3.0 lesz a 3GS-en akkor lehet jailbreakelni, ha 3.1 akkor valszeg nem lehet, bár ugye a dev-team még semmi egyértelműt nem mondott, mindenesetre baljós, hogy a 3.0 3GS tulajokkal mindent lementetnek… (iBoot, ECID, stb.) Van ismerősöm T-mobil partnernél (értsd: magáncég), egy kis boltban dolgozik, de árulnak iphonet, ő mondta, hogy még semmilyen felvilágosítást nem kaptak a “központtól”, de az biztos, hogy bent vannak már az országban a 3 GS-ek. Ebből kiindulva, meg abból, hogy a 3G-et, legalábbis tőlük bekérték Pestre (már a készletet), reménykedhetünk, hogy 3.0 szoftver lesz még rajta, akkor nyert ügyünk van… De a dátumra én is rákérdeztem, és nekem is nagyon gyanús ez… az ugye a WWDC-n egy iCalendar-os ikon volt, na az tényleg 2009. júl., viszont ha egyszer bent vannak már az országban a telók és Amcsiban meg még jónéhány helyen pénteken jelent meg, 9-e meg csüt., és azt mondták Trés ügyfélszolgálaton hogy 9-e KÖRÜL akkor hátha :)) ja és ha minden igaz (legalábbis T-s ismerősöm ezt hallotta, de már sokan mások is mondták, hogy így hallották, hátha igaz a pletyka) lesz upgrade lehetőség mostani 3G tulajoknak. 🙂

  49. @lachyx: köszi lachyx! Van valami specializáció amit tudni kell, pl ami alapvetően befolyásolhatja a döntésemet egy ilyen készülék megvásárlása kapcsán (most itt inkább negatívumokra gondolok)

  50. @bzolkaa: köszi neked is az infókat bzolkaa, bár férfiasan bevallom finoman szólva nem mindent értettem abból amit írtál de hát csak pár napja nézelődök komolyabban korábban csak videket meg külföldi oldalakat böngéztem ahol jellemzően csak a 3g és a 3gs közötti különbségekre helyezik a hangsúlyt.
    Egyébkén abból amiket leírtál nekem is az jön le, hogy max pár hét van hátra de inkább kevesebb 🙂

    Ha már ennyi mindent kérdeztem megkérdezem azt is, hogy pár mondatban összefoglalva szerintetek kinek érdemes iphone 3g s-t venni. Szóval kinek ajánljátok.

    thx

  51. @thecruel: szia én azt gondolom hogy a munka mellett nagyon jó hogy a zene halgatás kiváló minőségben ott van szerintem nincs még egy ilyen telefon amivel ennyire jol lehet hasznélni a netet emailt és a várakozás idejére a psp szintű játékok aminek a grafikája is jó a 3gs procijával pedig baromi jok. és még rengeteg minden ha érdekel valami konkrétum kérdezz nyugodtan

  52. Kohi bízom benned 🙂 nincs előrendelés sztem. Láttam egy képet Londonból amikor tavaly megjelent az iphone mennyien várták, és most amikor megjelent Londonban. akkor több szászan voltak, mostani képen talán 3-4 ember volt… én békéscsabai vok és van egy haverom a T-nél, aki azt mondta hogy tavaly amikor megjelent az Iphone a megjelenéstől számítva 2 hétig 1 darabot adtak el. minek akkor az előrendelés???

  53. t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/0907_iphone-3gs

  54. Bocsi nem tudok linkelni rendesen!

  55. @szorian: Ami biztosan érdekel az a gps illetve az ahhoz készített szoftverek. Jó lenne tudni pl., hogy ha ki van jailbreakelve attól még megy majd a gps, ill. hogy vannak e már feltört gps szoftverek. Az is érdekelne, hogy vajon kiütve lehet e ingyenes, és fizetős progikat leszedni a hivatalos siteokról.

    bocsi a sok Offért, és köszi a sok segítő hozzászólást :thx

    Egyébként kíváncsi vagyok az mennyiért illetve milyen kondíciókkal adják majd magentásék a fenti készüléket.
    Többen említettétek a compass-t szerintem is iszonyat lehetőségek vannak benne az egyéb szoftverek tekintetében.

  56. @sznandi: linkelve 47. hozzászólás…

  57. @thecruel: itt egy kis negatívum, ez elég hihehtő hírnek tűnik! index.hu/tech/hardver/2009/07/02/35_fok_folott_kikapcsol_az_iphone/

  58. Na erről beszéltem…

  59. Skacok! Az icy és a cydia még akad vagy már megbarátkoztak egymással?

  60. @MegyoCon: Szerintem egy fórum jó ötlet lenne, phpBB -t nem nagy kunszt beizzítani, én akár be is vállanám, és van phpBB -re Mac -es skin ha jól emlékszem.
    Ha időm engedi még a moderálásba is besegítenék amennyit tudok.

  61. @csigger: Hát ez azért elég nagy gáz.

  62. @bandesz: Hát ahhoz képest én elmondanám, hogy itt (UK-ben) ugye 19-én jelent meg, másnap már jópár O2 illetve Carphone Warehouse boltban sold out volt, mikor mentem megvenni. Át kellett mennem Apple store-ba…

  63. Üdv!
    Múlt héten bementem a helyi T-Mobile-hoz, mert az iPhone fülese nem reagált a gombokra (nem léptetett számot, nem állt meg…) Egyébként 3 hónapos a teló. A szervizes srác készségesen átvette, mondta jön az sms, ha kész lesz.
    Tegnap jött is az sms, vadonatúj fülest kaptam, kérdeztem hogy-hogy. A srác mondta, nem törődnek javítással, újad adnak. Kérdeztem mi van a telefonokkal, ha azzal van gondom. Azt mondta, csak tegnap 3 vadonatúj iPhone-t adott ki szervizből, volt amelyiknek pixelhibája volt, volt aminek gyenge volt a wi-fi-je (:o)
    Mondom mi van, ha nekem egy éven belül vmi történik a telómmal?
    Akkor beviszem és kicserélik… Új most megjelenő 3GS-re?
    Nem, mert ilyen esetekre készletet mindig fenntartanak, tehát ne is reménykedjek, hogy mondjuk fél év múlva behal a telóm, és 3GS-t kapok. Egyébként két év gari van rá, és ha nekem kell új 3GS, akkor eladom a régit, veszek náluk újat, szerződéshosszabbítással, de minőségi csere biztos nem lesz.
    Szóval így jártam, a füles meg jól szól:)

    Üdv:
    kremoki

  64. @szorian: na ne itélkezzünk már… tököm tele az ilyen szent emberekkel…
    mindenki arra használja a JB-t, amire akarja, ha kipróbálna x appot törve, mielőtt töredékét esetleg megvenné akkor azért, ha valaki mms-ert amit már a 3.0 jb nelkul is tud, akkor azért…
    nem kell itt szentkedni, hogy Te épp csak ezért a két dologért követed el az alma elleni bűnt…

    bocs, csak kicsit kiakasztott a kommented 🙁

  65. @thecruel: itunessal tudsz a kapott adatkabelen at zenet feltenni a telodra..

    appokat is tudhatsz ha lesz ra normalis jb…

    (akkora felhajtás, szerintem nem lesz, és felesleges is, hiszen aki megette az alma feelinget, annak már van telója, és aki megette, de még nincs telója, az felhajtás nélkül is megvenné az újat… )

  66. @kremoki: nekem is volt ilyen, és egy vékony tűvel egy óriási szövetdarabot bányásztam ki a lukból… vicces volt, mert tök jól szólt sztereoban, csak a gomb nem működött…

    a legújabb érdekessége, hogy az egyik oldal nagyon halkan szól, de másik fülessel jól szól…. csak, hogy szerelt fülesem, van szóval bukó 😀

  67. @kremoki: hogy lehet, hogy két év gari van rá?? az elég hülyén hangzik, ugyanis az Apple alapból 1 év garit ad minden cuccára!

  68. Hi! Többen írtatok, ill. más fórumokon is sokat említik az iphonéhoz melléklet fülest. Van valami különlegessége???
    Tapasztalatotok szerint mennyire sérülékeny a felülete?
    Lehet simán zsebben minden egyéb nélkül hordani?

  69. Csigger:
    Kétszer is megkérdeztem a szervizest, mivel ha vmi baja lenne a telónak, érdekelt hogy mit kapok csere gyanánt.
    Azt mondta újat (3GS-t) semmiképp, mivel a régire van készlet cserére.
    A két évet ő erősítette meg, én is azt hittem hogy egy év általános gari van rá.


Add a Comment