fbpx Skip to content

Létezik egy oldal, ahol az iPhone-on felbukkanó rendszerhibákat mutatják be. Van néhány érdekes kép is, nem tudom hogy mennyire Photoshoppal készültek, mindenesetre nem rosszak 🙂
Aki találkozott már ilyennel, ossza meg velünk!

fail1

fail2

fail3

fail4

fail5

 

Update: Kaptam néhány képet, az elsőt Colos küldte be, a többit V-ADi.

fail6

vadi1 vadi3

vadi2 vadi4

vadi5

Update 2: wask a következő képet küldte be, rányomott a Play-re…

play

Olvasd el a hozzászólásokat is

104 Comments

  1. kamu mint az állat

  2. Én eddig csak olyat észleltem, hogy ha a főképernyőn a köv. oldalra váltok és mi tudom én amikor még csak fél úton jár az ujjam rábökök a ‘dock’ -on lévő egyik ikonra a akkor a főképernyő ikonjai úgy maradnak amíg még egyszer meg nem tapizom a képernyőt:

    http://kepfeltolto.hu/i/?239995

  3. Ami az utolso képen van, jailbreakelt telefon esetében, terminalban nekem rendszeresen elojon.

  4. Nekem elég sokáig az sms-ikon -2 sms-t jelzett, és sehogy nem akart megváltozni: respringeltem, kaptam sms-t, mittudomén:). De kb másfél hét után meggyógyult:). Mondjatok egy e-mailt és elküldöm a screenshot-ot!

  5. @Colos: küldd a jimny21kukac.gmailpontcomra

  6. @infy: ilyen néha nálam is előfordul.

  7. Sziasztok nallam is van egy ket furcsasag pl. a real sms csinal olyant, hogy elinditom es vagy csak a billentyuzet jelenik meg es latszanak a hatterben az ikonok, vagy forditva hogy az sms resz latszik es nincs billetyuzet csak fekete hatter.

  8. nekem az elso kepen lathato elcsuszott-ott maradt szoveg fordult elo parszor de sose screenshotoltam :/

  9. Nekem oylan volt mint a 2. kepen lathato!(2g-s touchom van) es ha elolvastam az osszes mailt akkor a mail ikonal -1 jelent meg:S ujratettem azota nem jelentkezett ez a hiba:)

  10. na de ezeknek a képeknek nem is egy része bizony a 3.0 beta-kból van. a negyedik, a részvényekkel azt hiszem, nem is kérdés. ennél nekem voltak kacifántosabbak is a beta legelején, beta 1 körül.

    de ez akkor vicces, ha NEM jailbreak-elt, gyári fw-ről szól a dolog. a jailbreak-elt appokat hozzávenni meg hülyeség.

    beta OS esetén meg nem kell csodálkozni ilyesmin. ezért (is) beta. meg az az oldal is javarészt 3.0 beta hibákkal van tele. ami ezért nem nagy cucc sztem. na ha majd a kiadott 3.0 csinál ilyet, na az a gáz. ez nem, mert még fejlesztés alatt áll. 🙂

    @infy: ez nem bug, ez fícsör. frankón.

  11. Nekem a billentyűzet megbolondult már párszor ugyanúgy, mint az utolsó képen. Nekem nem jailbreakelt, és főleg safari-ban jön elő ez a bug.

  12. na jó, a részvényes az mégsem a gyári stocks 3.0, elnéztem. 🙂

  13. @jadeye: nekem az mailes dolog akkro tortent amikor meg nem volt JB-2g-re:)

  14. 3.0 beta 5 – születésnapok a névjegyzékben: az mondjuk nagyon gáz, hogy ha születésnapot adsz a névjegyzékben valakihez, a 300-as év kétszer van, és nincs 1582; ezen felül a kiválasztott évek nem stimmelnek 1583-ig: például 1581 kiválasztásakor is még 1582-t ír a szövegmezőben, az első helyes dátum az 1583. – na nem mintha használnánk ugye, de akkor is… 😀

    (valaki lecsekkolja 2.x alatt? :P)

  15. ja, és kétszer van a 0001-es év is, 0000 meg nincs… 😀

  16. ugyanez a helyzet 2.2.1 alatt is

  17. mondjuk ez lehet naptárrendszeri dolgok miatt, mert a gregorián naptárral bohóckodtak ugye valamit, de nem magyarázza, hogy miért van kétszer a 300, miért van kétszer a 0001. de mindegy, fogjuk arra, hogy van oka.

    de mi van akkor, ha szerencsétlen haverom február 29-én született, tehát szökőévben. ha felveszem a naptárba a születésnapját, és beállítom, hogy évente ismétlődjön: kizárólag 4 évente ismétlődik, amikor naptárilag van 02.29.

  18. @jadeye: szegénynek pechje van 🙂
    Azt azért le kellene csekkolni, hogy febr 28-án figyelmeztet-e.

  19. @jimny: hát sztem nem, mert ha abban az évben nincs 02.29, akkor miért figyelmeztetne?

  20. 3.0 rol en is tudnek irni 1-2 hibat… de mint jadeye mondta beta, szal benne van a pakliban. Egyebken en meg nem talalkoztam hasonlo problemakkal 2-es os alatt, de mar nem is fogok:)

  21. én észleltem már a 3 at és az utolsót!

  22. @jadeye: ilyen intelligensre írják meg a figyelmeztetést 🙂

  23. OFF

    Olyan fotós appot keresek amely aránylag jól meg csinálja a képet, de azt a szuper “éjszakai” üzemmódot manuálisan ki lehet kapcsolni.
    Valamint egy videórekordert ami addig vesz amig a memoria futja. Videorecorder 3 vagy mi van nekem és demo vmiért pedig crackeltet töltöttem le.
    Esetleg múkodó BeejiveIm?!:))))

  24. Hi!

    jadeye lécci irj nekem, kérdeznék valamit, hátha tudsz segiteni..
    ikefear kukac gmail pont com

    Köszi és bocs az OFF-ért!

    Kefear

  25. Nekem is előfordult már az utolsó kép 🙂
    Sőt, volt olyan is, hogy egyszer egy app kicsúszott az utolsó oldalról. Na végignéztem az összes oldalt, és eltűnt. Aztán pár nap múlva, egyik pillanatról a másikra az első oldal második sorjának végére befúrta magát O_O Továbbá az első két oldal appjai összekeveredtek, és az eltűnt app bal felső sarkában ott volt a bezárás gomb XD Le is fotóztam persze 😀 Meg olyan is volt, hogy megnyitottam egy appot, és full feketeség jött be…
    De a best of: ha Újszegeden vagyok, akkor néha azt írja, hogy India kellős közepén vagyok ^^’ És minden GPS progi ezt állapítja meg.
    És még, ami vicces: iPhone 3G, nem jailbreakelt 😀 Legfrissebb update. Sőt, ez a második, mert az előző nem akart wi-fihez kapcsolódni időnként… Szóval a T-Mobile kicserélte. A GPS-es probléma mindkettőnél előfordult, szóval nem biztos, hogy a teló gondja, csak itt van valami térelhajlás! XD

  26. hello. off de lenne egy fontos kérdésem. ha a mail menüpontot szeretném használni de hotmail-es vok. akkor rányomok h other. és már megnéztem h miket kéne beíromnom de egyiket sem fogadja el. valaki aki szintén hotmailes?

    köszi

    tom.

  27. Hello! Szintén off bár a címmel akkor is azonos…a hiba a készülékemben hogy nem bootol be:(cydiából törölve lett egy upgradelni felkínált rendszerapp, ami gondolom törölt egysmást a telóról. Egy kisebbfajta kétségbeesés és hasonlók vannak rajtam, a szifonos csapatnak már írtam a problémámról, csak válaszra várás mellett kutakodok még lehetőségek után.
    Valakinek van róla tudomása hogy lehet-e újrarakni az os-t anélkül hogy belenne kapcsolva a teló??

  28. @tom: Add account, –> Other

    Name: tök mind1,
    Address: címed //ez fontos hotmailből 2 db van … hotmail.com, msn.com az msn.comot nem kezeli jól majd adok linket.
    Password: jelszó //szintén fontos
    Description: tök mind1.

    HotmailPOP3-beállítások:

    Bejövő levelek POP-kiszolgálója: pop3.live.com
    Bejövő levelek POP-portja: 995
    A POP-kiszolgáló SSL-kapcsolatot igényel: Igen
    Felhasználónév: Az Ön Windows Live ID azonosítója (például: [email protected])
    Jelszó: A Hotmail programba való bejelentkezéshez használt jelszó
    Kimenő levelek SMTP-kiszolgálója: smtp.live.com
    Kimenő levelek SMTP-portja: 25 vagy 587
    Hitelesítés szükséges: Igen (az Ön Windows Live ID azonosítója és jelszava)
    TLS/SSL szükséges: Igen (ha elérhető, válassza a TLS értéket, ha nem, akkor válassza az SSL lehetőséget)

    (Zárójelek között jegyzem meg jelenleg szerverhiba miatt hülyéskedik a Live rendszer (Messenger, Hotmail, Skydrive stb …) )

  29. ja xD
    “HotmailPOP3-beállítások:” vonatkozik az adok linketre 😀 inkább kimásoltam 🙂

  30. Underworld játék karakter nevének beírásakor el van csúszva a billentyűzet. Kiemelkedik egy betű de az egyel jobbra lévő karaktert írja be. Nekem 1.0 és 1.1 verzió alatt is, 2db 2.2.1 telefonon próbáltam. De ez a játékba van elrontva.
    A legidegesítőbb, hogy az enter-t be se veszi, mert már nincs mellette jobbra semmi. Úgy emlékszem, hogy a számkaraktereknél találtam egy másik entert vagy done-t és úgy tudtam menteni.
    Persze nem nagy bug, csak a 4éves kölyköm billentyűzte volna be a nevét (írni még nem tud, csak gépelni) és nagyon felbosszantotta magát, hogy nem sikerült :)))

  31. @KeFear: mail ment.
    @V-ADi: asszem lemegyek újszegedre vmikor, ez a GPS szitu ez vicces 😀

  32. @FekaBa:

    csáó. köszi mindent megcsináltam ahogy le volt írva de nem megy. a pop portal van baja. és a kódot oda kell írni ahol ott van h host name oda íron h pop3.live.com alá mail accountom neve alá meg a kód ahol password?

  33. Köszi!

  34. Nekem 1 tácsra néha nem figyelmes, de ha még egyet tácsolok akkor azt hiszi folyamatosan tácsoltam és mozognak az ikonok. Fura… = D

  35. @jadeye: 5-ös troli végállomása, és azelőtti területen érzékeltem 😀 Elküldtem a képeket jimnynek 😀

  36. Nekem a bongeszobe neha nem ugranak fel a betuk amiket lenyomok, foleg a n betu, az soha:) ha kell felveszem:)

  37. @jadeye de ha már szegeden jársz és értesz annyira a telóhoz esetleg rá is nézhetnél az enyémre:)

  38. @Wask: nem érzéketlen a képernyő azon a ponton? Fektetve/állítva próbáltad?

  39. @Syrkan: ilyen már nekem is volt, tedd DFU módba és úgy az iTunes felismeri!

  40. @FekaBa:

    szia.

    köszi fekaba. elég jó lett. az volt a hiba h amikor csináltam a mail settingset akkor nem volt net. most meg jo lett. eddig ezt az mboxmail-t kellett használnom. az meg olyan rossz és ótvar a kinézete.. nah de kössz ez most nagyon jó lett.

  41. @paskovitch: fffudenagyvagy köszi szépen. valóban így van. nem ismeri fel a telót meg firmwiret de a lényeg h így már meg tudom csinálni énis. nagyon köszi mégegyszer!

  42. sziasztok! mobileinstallationhöz mit kell hackerkedni iphoneon belül? ok win scpt letöltöm és utána? köszi a választ előre is sürgőős lenneee:():):):):):)

  43. @jimny:
    néha nekem a t betű nem ugrik fel:D Biztos hogy jo a kijelzője mert az nem mondta h a betüt nem venné be. 2.2 alatt nem volt ilyen, csak most 2.2.1 ota fordul elő nagyritkán.

  44. tudom-tudom! Offtopic de hátha: Használja valaki iSwap Faces-t? Nem tudok menteni benne mert aztmondja nem a végleges verzió, viszont erről nem írnak semmit appulo-n. Nálam van a hiba vagy ez normális?

  45. Nekem 1x volt olyan, hogy az alap kamera program digi-zoom-olt:D:D

  46. @Mikey™: Normális. Az ingyenes verzióban nem tudod elmenteni a képet. De ha nem zavar a vízjel, akkor Home + Power, és már le is mentetted a képet.

  47. Hóhahó!
    Mi ez a Máv és Volán app? Honnan lehet olyat szerezni?

  48. Ejj, senkinek nem kerüli el a figyelmét, mi? ^^’ Az csak az Elvira, és a Menetrendek, egyszerűen rázoomoltam a logóra, és úgy vettem fel Home Screenre őket, így olyan, mintha logójuk lenne 😀

  49. lenne egy kérdésem még colostól. mi a neve annak amitől az ikonok a kijelzőn és a kijelző alján is 5 lesz

  50. Five-Icon Dock és Five Colum Springboard. . .a második az nem tuti, de Cydiaban megtalálod 😉

  51. @iTrash:

    köszi

  52. amugy a képekhez hozzáfűzni h a 2.2.1 es soft-ba nagyon sok hiba van.. betük nekem sem mindig ugranak fel.. sz.ar az egész. nekem eddig nem volt gondom 1 softal sem pedig 1.1.4 óta van. de ezzel most van. de majd a 3.0 remélem jó lesz. (amugy lehet h csak én gondolom így, ha valakinek más a véleménye akkor nyugodtan mondja.)

  53. @tom:
    Nekem 2.2 van fent 3G-n, de ugyan ezek a bugok megvannak = D
    Nem nagyon izgat. 3.0-ig megvagyok vele –nem mintha sok más választásom lenne= )

  54. @iTrash:

    nagyon engem sem zavar csak eddig a softokban nem voltak ilyen szembetűnő hibák.

  55. @tom: Nos igen, de majd csak utóléri magát az Alma = )

  56. nekem egyszerűen csak annyi van, hogy rendszeresen ha rányomok egy ikonra, hogy induljon el az app, akkor bejön az átrendezős-törlős képernyőnézet, aztán nyomok egy home-ot, és aztán remélhetőleg másodszorra elindul az app. én az intelliscreenre gyanakszom, bár lehet, hogy csak szépen kéne nyomni neki egy restore-t, de ahhoz nincs most türelmem, inkább nyomkodom a hómot. 🙂
    (bár ötleteket elfogadok, hogy miért lehet :D)

  57. @hartam:

    passz h miért lehet de a cydiás programmokkal annyi baj van. 1 dolgot segít és másik 3at elront… csomó baj van velük. szerintem csak azokat kell letölteni cydiából amik kellenek függetlenítés meg fontos dolgokhoz de progikat nagyon nem. az meg h kb 3x lassabb lesz.. a halálom egymás mellé raktam két iphone-t és pl beléptem a settingsbe, az egyik 2 sec alatt bent volt a másik meg 6. valószínüleg valamilyen cydiás progi zavar be

  58. @tom: igaz. nálam is ezer év, mire bejutok a settingsbe. 🙂 meg elég lassú a gép. de igazából nagyon szeretem az intelliscreent, meg az irealsms-t, azt gondolom, hogy megszépítik a szifonozó életét. de majd ha 3.0-ban már jobb lesz az smsfunkció, akkor nem rakom fel. sztem 3.0-nál csinálok egy nagy restore-t.
    apropó: nincs valami okosság a notes szinkronizálására? annyira rühellem, hogy nem szinkronizálja az itunes (win vista)

  59. a settings nálam is rohadt lassan nyílik meg, de ilyen bugokkal még nem találkoztam. Viszont mostanában ha kilépek egy app-ból a hangja még jópár másodpercig szól tovább, mondjuk egy játék zenéje stb..

  60. @hartam:

    itunes-ba rámész a telóra és ott info és ott lehet asszem a notes-t is sync-elni. @gabo007:

    nekem is sokott menni tovább a hang miután kilépek egy játékból. szerintem azért mert nema játék menüjében lépsz ki és így nem kilépsz hanem megszakítod az alkalmazást. (end now) de ez mindenkinél így van ugyh nem teló meg játék hiba.

  61. Üdv!
    Egy olyan kérdésem lenne- lehet hogy nem ide tartozik-, hogy olyankor mi a teendő amikor minden letöltött alkalmazásból a home-ra ugrik ahogy megnyitom…??

    köszi!

  62. @bla:

    milyen software van rajta? törtek játékok.

  63. @tom: 2.2.1 minden eredeti…

  64. @bla:

    akkor nem tudom sajnos. de egy remove majd ujra felinstalálás szerintem segít. de ha méges akkor restore az egész telóra de szerintem ha ujrarakod csak a játékokat az bitos segít. nekem is szokott ilyen lenni,

  65. @tom:
    jaja, restore az már segitett párszor ezen, csak akkor mindent ujra leszedni…nem e kedvencem..de azért köszi!:)@tom:

  66. nemrég nagyon k.o.-ra ment a szoftver, folyton lefagyott az iPodnál.. egyébként vicces, amikor a Batthyány téri HÉV állomásnál benyomtam a gps-t azt jelezte, hogy romániában vagyok valami kisvároskában 😛 :D:D ez a landscape-s bill meg igen, néha meghülyül egy két programnál

  67. Sziasztok! Kérdésem, hogy hogyan kell használni a Bonjour for Windows-t? Van egy Clz Movies nevű progim a gépen és a telón és elméletileg látniuk kellene egymást “bonjour” esetén, helyi hálózaton keresztül. De nem történik semmi. Egyáltalán, hogy kapcsolódok ájfonnal helyi hálózathoz?

  68. Hali papi mami,Pls help,most vettem egy iPhone 2g t.Nagyon szuper minden ,de csörgés közben nagyon, nagyon halk,ha valaki tud segítsen ,mit csináljak ,mert így nagyon nagy,lesz a telefonszámlám,mindenkit vissza kell hívjak, mert nem hallom a csörgést 🙂

  69. Kamandusz

  70. @tom: hát asszem ideges lennék, ha augusztus óta nem vettem volna ezt észre. 😀 na majd ránézek még egyszer.
    de ez az opció nem csak akkor van, ha mobileme előfizud is van?

    @bla: rádug gépre -> itunes -> authorize
    nekem is volt ilyen az elején (még nem volt tört meg semmi), idegesített is rendesen. egy sync után volt, a gép deauthorized lett valamiért, és aztán így oldódott meg minden.
    ha ez nem megy, akkor passz

  71. nekem ez az smses van jelenleg is,eddig -2 volt de mostmár -3 🙂

  72. Nekem mostanában olyan bugom va, hogy fut az alkalmazás és ujraindul a teló (ne mgyakran heti 2szer max :D) és mikor betölt akkor nincs aktiválva!! 😀 csatlakoztatom iTuneshoz és megy minden tovább. Távolsági járaton kinos mikor a 2 órás út elején megcsinálja ezt 😀 Valahogy a bétára gyankszom (most nincs de feltettem, éshát modemverzió …) Valakinek ilyen már volt?

  73. Most nézem 😀 az India probléma tetszetős 😀 De nem a GPS hibája lesz szerintem hanem ezt akkor szokta benyomni mikor még nem fog fix jelet és háromszögeléssel közelíti a helyzeted. Az eggyik közelben lévő adótorony (vagy több) el van irva az adatbázisban (amit aztán megvett a google stb … :D) Pesten is van ilyen hely, (3G és a terheltség miatt jóval sűrűbben vanna kaz adótornyok) csak itt sokkal kisseb sugaró területen jelentkezik (1 utca álltalában) a lényeg h valahová bécsbe kalauzol amit én tudok 😛
    Az a baj hogy ilyenkor hibás adatokat ad át a GPS nek a készülék igy az nem fog műhódot, vagy csak nagyon lassan (rendes GPS készülék, iPhone egy idő után föladja a keresést, és ez az idő ilyenkor kevés neki) de ha fixet akkor pontosan meg tudja modnani hol vagy 🙂

  74. Ertelmetlen kamu:) Ilyeen hibak nem letezhetnek:)

  75. Nálam a múlt héten kezdtek elő jnni a hibák.
    Már írtam e-mailt az itt megadottra, de még
    nem kaptam választ.
    Szóval kezdödött azzal, hoogy amikor le akartam
    hívni az e-maileket, kiírta, hogy rossz név vagy jelszó,
    pedig semmit nem változtattam rajta.
    Aztán eltünt a wi-fi, azaz szürke lett, nem lehet
    beállítani, semmit nem lehet ott csinálni, csak
    ott van a helyén, szürke, de semmi lehetőség.
    Azután meg jött, hogy nem csörög ki, ha le van zárva.
    Ha feloldom, és akkor probálom felhívni magam, kicsörög,
    és akkor dobja ki sorjában a nemfogadott hívásokat,
    ráadásul az órája el kezd össze vissza ugrálni (ezt nem
    tudtam lefényképezni, mint itt a többiek 🙂 ) és a végén megáll
    a korrekt időnél, és arra az időpontra írja ki a nem fogadott
    hívásokat. Ma meg valami leszívta az aksit egy nap alatt, úgy hogy alig használtam.
    Amit probáltam eddig: kétszer backup, újra tettem, új telefonként,
    nem raktam vissza a régi beállításokat, mégis megmaradtak
    ezek a hibák, kivéve az e-mail, azt most megint le lehet hívni.
    Kérlek segítsetek, mert állandóan csekkolnom kell, hogy hívott-e
    valaki.
    Szóval nem kamuk, léteznek hibák.

  76. @mocsocsaba: funny. nekem hívásnál, ha le van zárva, akkor az szokozz lenni, hogy fekete marad a képernyő, és kénytelen vagyok kinyomni a hívót a power gomb*2-vel, aztán be tudom üzemelni a kijelzőt, és hívhatom vissza. (nem túl gazdaságos)… 😉

  77. *szokott

  78. Hibáról jut eszembe, hogy jártam úgy is, hogy mikor megnyomtam a Home-ot elvitt az iPodba. Egyszer nyomtam le, nem kétszer. Kétszeres nyomáshoz voltaz iPod beállítva, de bárhogy nyomtam, az iPodban maradtam. Eztán egy újraindítás megoldotta a problémát. Eztán átállítottam a kétszeres nyomásta Phone-ra. Ott is ugyanúgy előfordult XD Aztán végül úgy döntöttem, hogy a legbiztonságosabb a Home-ra beállítani a kétszeres nyomást is 😀

  79. @mocsocsaba: ha a wifi kiszürkül, meg a telefon is ilyeneket csinál, az lehet a baseband miatt. garanciális? mert ha garanciális, én visszavinném, hogy adjanak másikat. ha meg nem… akkor:

    milyen telefon: 2G/3G? hanyas jelenleg a modemverzió? hanyas fw van rajta? függetlenítés: turbo/universal/akármi sim, vagy yellowsn0w, vagy nincs trükközve semmi?

  80. @wolfpapa: settings / sounds alatt lehet állítani, meg kapcsold be a vibrát.

    @FekaBa: ez valószínűleg a baseband kontra fw verzió lesz, jahh. a 2.2.x nem nagyon van oda az újabb baseband-ekért, amik a beta-val jöttek.

    @hartam: én erre is nyomnék egy restore-t, vagy akkor headset-tel fel lehet venni, ha be volt dugva.

  81. @jadeye: Nekem is ez a gyanúm azért hagyom is az egészet 😀 Már csak 19 nap 22 óra és 12 percet kell várnom xD

  82. @FekaBa: mármint a WWDC-re a 19 nap? mert az ugyan valószínű, de nem jelenti, hogy addigra megjelenik kiadásra is a 3.0, bár elvileg jahh.

  83. @jadeye: a legjobbakra gondolok 😀 amugy igen a WWDC lesz ennyi idő mulva 🙂

  84. nekem csak 1 hiba jelentkezett edig,de ez meg is mardt,tehat mai napig jelen van

    a fejhalgatoval nemlehet felvenni a bejövö hivat.hiaba nyomom meg rajta a gombot,nem veszi fel a telefont. zene lejatszas közben meg csak stop funkcio van ugyanezen gombal.

  85. sztar1: nekem is volt ilyen egy ideig, kihúztam a fülest, vissza és már megy is. meg néha behülyül amikor hívás közbe húzod ki a fülhallgatót. utána hiába hívsz valakit, a hivásnál ahova teszed a füled, full néma, hisz le van némítva, úgy érzi hogy bent van a füles… na hát van egy pár hibája a telóknak az biztos 😛 de addig jó, amíg szoftveres hibák vannak, nem hardveresek 😀

  86. Off:Jadeye !te szegedi vagy? 🙂

  87. @jadeye:

    szia.

    az lenne a kérdésem h hanyadik betánál vagyunk? (3.0) és h a WWDC-n megjelenik e? vagy mit tudsz róla és hogyan látod a betákból okulva. köszi

    tom

  88. @tom:

    A source closely connected to Apple’s hardware team claims to possess knowledge of the next-generation

    iPhone’s specifications and release date.

    The source told iPhone fan blog Apple iPhone Apps that the new iPhone will launch July 17. Many of the provided specifications corroborate with past rumors that the

    device will introduce a digital compass and a video recorder, among other

    features. (The source did not provide a photo; the image to the right is from a past rumor report for the sake of comparison.) Here’s the list:

    * 32GB and 16GB storage (up from the current 16GB and 8GB models)
    * $199 and $299 price points to be maintained
    * 3.2-megapixel camera (up from the current 2-megapixel camera)
    * Video-recording and editing capabilities
    * Ability to send a picture & video via MMS
    * Discontinuation of the metal band surrounding the edge of the device
    * OLED screen
    * 1.5 times the battery life of the current models
    * Double the RAM and processing power
    * Built-in FM transmitter
    * Apple logo on back will glow
    * Rubber-tread backing
    * Sleeker design
    * Built-in compass
    * The camera, GPS, compass and Google map combined will identify photo and inform about photo locations
    * Turn-by-turn directions

    http://www.wired.com/images_blogs/gadgetlab/2009/05/154412chinab_2.jpg

  89. Jadeye: A telefon apple által függetlenítve, így vettem e-bay-en, lengyel telefon,
    így a legfrisebb baseband, semmi trükk nincs vele, csak a jailbreak.
    Most megpróbálom tök szűzként, újra teszem az egészet.
    Aztán várok az új firmware-re, hátha az majd megoldja a problémákat,
    mert nincs hova visszavinnem.

  90. @sztar1:

    woow. köcc elég jó leírás már rég kerestem egy ilyet.

    köszi

    tom

  91. @jadeye: semmi változás. Újraraktam, no jailbreak, menjek rá akkor a béta vertios 3-asra? Most meg az idő se jó rajta, de azt eddig is a lokalizáló állította be, hogy kell beállítani, ha nem jailbrekelt, mert egyenlőre nem akarom, hátha valamelyik program húzta az aksit.

  92. @jadeye: Köszi jadeye ezt megcsináltam,de sajna akkor is nagyon,nagyon halk,ha estleg valaki tudná hogy hogy kell felvenni a hangerőt más módon kérem írja meg.hali

  93. @Bsab: nem, bp mellett lakom, csak van szegeden és környékén rokonság meg pár haver is. 🙂

    @tom: jelenleg 3.0 beta 5 van 05.07 óta. tehát vagy most kell kijönnie új beta-nak 1-2 napon belül, vagy nemtom. max 2 hét volt eddig 2 build közt. szóval péntekig kell legyen új build. ezt követve, és feltételezve, hogy akkor a WWDC-n be is jelentik, hogy kész a 3.0, még akkor egy beta build lehet, ami akkor péntekig meg kéne érkezzen (beta 6).

    @mocsocsaba: akkor restore után is ugyanazokat produkálja? volt visszaállítás backup-ból, vagy teljesen nulláról minden? a 3.0 beta-val én addig nem próbálkoznék, amíg tuti nincs más megoldás, mert ha nincs developer listán a telefon, nem fogod tudni aktiválni normálisan. az órát amúgy a settings / general / date&time alatt tudod beállítani.

  94. @V-ADi: Nem-nem. Pont ez a lényeg, hogy ez nem a Lite verzió. Nincs vízjel sem. Elvileg full és ottvan a jobb alsó sarokban a save gomb is. De ha rányomok akkor azt kéri regisztráljak…

  95. Jadeye: nem raktam vissza, amit beállítottam, hanem új telefont hoztam létre,
    és csak szinkronizáltam. Közbe megtaláltam az idő beállítást, az automataát kellett kikapcsolni, és megjelent a többi beállítás, ezt nem vágtam.
    Most annyit változott, hogy az otthoni vonalassal hívtam, kicsörgött, ha a barátnőm mobiljáról, akkor nem.

  96. @mocsocsaba: keress másik csajt? 😀 na jó, ez csak vicc természetesen, a probléma maga elég furcsa… amikor a bnőd telefonjáról hívtad, akkor hallottál kicsengéshangot a bnőd telefonján? vagy még azt próbálnám ki, hogy beletennék egy másik SIM-et, hogy azzal is csinálja-e, illetve a te SIM-edet beletenném másik telefonba, és úgy is megnézném.

    persze ez a wifi dolgait nem magyarázza… 🙁 de egy próbát megér. max ha más nem, akkor 3.0 beta, vagy leginkább még kb 2 hét, mire itt a WWDC, és elvben a kiadott 3.0 is, amivel már nem kell trükközni, hogy developer listán van-e a készülék.

  97. Jadeye: Persze, kicsörgött nála, de más mobilhívásokat se fogadott az egész nem folyamán csendbe volt, pedig volt 5-6 hívásom. (nem fogadott persze 🙂 )
    Várom már 3.0 nem csak ez miatt, hanem remélem megoldodik a Bluethoot
    sztereo hangátvitel probléma is. Egyébként biztos hogy valamelyik Cydiás program szívta az aksit, mert ma nem kellett töltögetnem.
    A Developer lista, az ha megbukik a telefon hogy törve lett, vagy az, hogy illegális függetlenítés volt? Mert azt írja ki, amikor újra rakom, hogy gratulálunk
    az apple által függetlenítve.
    A bejegyzésed első részén én is gondolkodtam már :))))))))))))

  98. @mocsocsaba: a developer lista az az, hogy ha rajta van, akkor hivatalosan fel tudod tenni a 3.0 beta-t is, mert a developer-ek, tehát a szoftverfejlesztők ezeken tesztelik az alkalmazásaikat, hogy mire megjelenik a hivatalos 3.0, akkor azon is menjen gond nélkül.

    ha azt írja, hogy apple által függetlenítve, akkor az jó, mert akkor az tényleg legál függetlenítés volt. erről esetleg egy screenshot-ot csinálhatnál.

  99. Azt akkor írja ki, amikor újrarakom, és beazonosítja a telót, de most nem
    akartam mégegyszer. Olyan készülékeknél csinálja, amik pl. ha nem hűséges telod van, és olyan országból van, ahol kérheted a függetlenítést, akkor végigmész a szolgáltató által megadott lépéseken, és a végén kiírja ezt. Magyarország, Lengyelország, Francia, stb ezek közé tartozik, így aki Dominos nálunk 20e.-ért megcsinálhatja, vagy ha lejár az 1 év, akkor 9e-ért.

  100. Sztem a fordításban van a hiba, ha nincsen térerőm akkor nem azt írja ki a SLIDE helyére hogy Húzd el!
    Hanem Tárcsázz…

  101. Persze, segélyhívás..


Add a Comment