fbpx Skip to content

Korábban már hírt adtunk a közelgő Sims 3-ról, ami az olvasás kedvelőinek kedvezett, míg az alábbi screenshotokkal meg a képek szerelmeseinek szerzünk pár boldog percet.

Az EA Mobile édes volt és négy a játék különböző részeit bemutatót screenshottal kedvezett a nagyérdeműnek. Mint láthatjuk a grafikára nem lehet panasz és ha a legutóbbi NFS-ből indulunk ki, akkor biztosak lehetünk még egy remek játék eljövetelében. A Sims 3 az iPhone OS 3.0-val került egyidőben bejelentésre, ezért valószínűsíthető hogy ugyanabban az időpontban fognak megjelenni (bár a PC-s Sims 3 megjelenési ideje június 2. és reméljük hogy inkább ehhez igazítják a megjelenést).

Most pedig beszéljenek helyettem a képek:

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Kíváncsi leszek hányan fognak idegesek lenni,h miközben jáccanak lemerül a teló:)
    hisz ezt órákon át lehet jáccani

  2. En inkabb elem az eletet mint h jaccam az eletet….

  3. Laama azert nem mindenki akar rocker lenni a valo eleteben 🙂 meg leszbi 🙂 nem is lehetnék :))))

  4. @Eyesis: hát speciel leszbi az lennék 🙂

  5. Miért merülne le? Kitalálták már az 50 méteres hosszabítot így a lakásban bárhova viheted a tőltőt ha játékfüggő vagy 😀 Persze Én nem csak egy ötlet volt 🙂 Amúgy biztos jó kis játék lesz… Már a 3-as szoftvert és az IGO-t is nagyon várom.

  6. Jaja én is várom a 3-st , jolenne már egy normálisabb bluetooth küldözgetés , főleg a zenék miatt mer hiába vannak rá alternatív megoldások , de én inkább IPODból akarom indítani! s jó lenne ha bővítenék a videó kodekeket

  7. lehetek öszinte?? aki ilyen jatekra szorul,na ott valami nagy gond lehet!egy autos jatekot megcsak megertek,mert ugye a közutakon nem lehet randalirozni,de hogy ennek a Sims jateknak mi az ertelme?? arra idaig nem tudtam rajönni.igaz nem is jatszottam vele edig,de szerintem nem is fogok.

  8. A szimsz joideje lazban tartja a nepet. Anno es talan meg most is egyedulallo eletszimulator. Igaz elegge steril kornyezetben… Sokak szamara a lenyeg hogy kielegiti megaloman oszyoneit hogy uralkodhat masok felett egyeb kovetkezmeny es mellekhatas nelkul. Ugyanugy valtbe ez is mint a tamagochi csak kicsit mas stilusban. Persze szvsz.

  9. Emlékszem hogy sims 2be voltak mókás dolgok, ajtó mentes szoba kandalóval sok fa székkel 😀 10-15 percig el lehet lenni vele , kicsit csajos játék de jó lesz 🙂

  10. Miért nem Second Life, akkor már?
    Ott legalább élő emberekkel történnek a dolgok, online.
    Mondja ezt egy Sims 1-et hosszú hónapokig nyüstölő nemfiatal.


Add a Comment