Új Sims 3 screenshotok

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban már hírt adtunk a közelgő Sims 3-ról, ami az olvasás kedvelőinek kedvezett, míg az alábbi screenshotokkal meg a képek szerelmeseinek szerzünk pár boldog percet.

Az EA Mobile édes volt és négy a játék különböző részeit bemutatót screenshottal kedvezett a nagyérdeműnek. Mint láthatjuk a grafikára nem lehet panasz és ha a legutóbbi NFS-ből indulunk ki, akkor biztosak lehetünk még egy remek játék eljövetelében. A Sims 3 az iPhone OS 3.0-val került egyidőben bejelentésre, ezért valószínűsíthető hogy ugyanabban az időpontban fognak megjelenni (bár a PC-s Sims 3 megjelenési ideje június 2. és reméljük hogy inkább ehhez igazítják a megjelenést).

Most pedig beszéljenek helyettem a képek:


Kategória: Egyéb kategória

  1. Miért merülne le? Kitalálták már az 50 méteres hosszabítot így a lakásban bárhova viheted a tőltőt ha játékfüggő vagy 😀 Persze Én nem csak egy ötlet volt 🙂 Amúgy biztos jó kis játék lesz… Már a 3-as szoftvert és az IGO-t is nagyon várom.

  2. Jaja én is várom a 3-st , jolenne már egy normálisabb bluetooth küldözgetés , főleg a zenék miatt mer hiába vannak rá alternatív megoldások , de én inkább IPODból akarom indítani! s jó lenne ha bővítenék a videó kodekeket

  3. lehetek öszinte?? aki ilyen jatekra szorul,na ott valami nagy gond lehet!egy autos jatekot megcsak megertek,mert ugye a közutakon nem lehet randalirozni,de hogy ennek a Sims jateknak mi az ertelme?? arra idaig nem tudtam rajönni.igaz nem is jatszottam vele edig,de szerintem nem is fogok.

  4. A szimsz joideje lazban tartja a nepet. Anno es talan meg most is egyedulallo eletszimulator. Igaz elegge steril kornyezetben… Sokak szamara a lenyeg hogy kielegiti megaloman oszyoneit hogy uralkodhat masok felett egyeb kovetkezmeny es mellekhatas nelkul. Ugyanugy valtbe ez is mint a tamagochi csak kicsit mas stilusban. Persze szvsz.

  5. Emlékszem hogy sims 2be voltak mókás dolgok, ajtó mentes szoba kandalóval sok fa székkel 😀 10-15 percig el lehet lenni vele , kicsit csajos játék de jó lesz 🙂

  6. Miért nem Second Life, akkor már?
    Ott legalább élő emberekkel történnek a dolgok, online.
    Mondja ezt egy Sims 1-et hosszú hónapokig nyüstölő nemfiatal.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!