fbpx Skip to content

Ha mostanáig nem hallottál a Twitter-ről, akkor tutira csukott szemmel netezel. A Twitter már most hatalmas népszerűségnek örvend (nem véletlen kattantam rá én is), s emellett hetente 40%-al nő felhasználóinak száma. Több óriásvállalatot (köztük a Google-t is) hírbe hoztak a Twitter felvásárlásának kapcsán, azonban eddig alaptalannak mutatkoztak a híresztelések. A legújabb híresztelések szerint az Apple lehet a következő (?) potenciális vásárló.

A TechCrunch és még sok más oldal szerint az Apple meg akarja szerezni a Twitter-t:

Az Apple már a felvásárlásra irányuló tárgyalások késői szakaszában van, s előreláthatólag a júniusi WWDC-n kívánja hivatalosan is bejelenteni a történteket” – állítja egy megbízható forrás, aki szerint 700 millió dollárnyi vételárban állapodtak meg a felek.

Több részletet sajnos nem tudunk jelenleg és még a Twitter is tagadja az eladással kapcsolatos pletykákat. Felmerül hát a kérdés: az Apple tényleg megveszi a Twitter-t? A válasz még várat magára, de véleményünk szerint nagyon jól járna vele mind marketing mind egyéb más dolgok szempontjából is.

Forrás

Olvasd el a hozzászólásokat is

24 Comments

  1. semmi értelmét nem látom, egy blog minimálisra butitott verzioja 🙂

  2. @Zomil: információfüggőknek ideális. ha meg te magad is gyártasz mellé egy rakás más infót, méginkább. a legjobb az, hogy egy felhasználó “twit”-jeiből már egy egész pontos pszichológiai elemzést is lehet írni… twitter-re fel…! 🙂 és akkor már lehet azt mondani bármire, hogy csiripelték a verebek… 😛

    legjobb twitter kliens iPhone-ra? mind az ingyenes, mind a fizetős érdekes!

  3. @jadeye: tweetie-t ajánlom de a twittelator-ról is csak jókat hallottam

  4. nem feltétlenűl kell a hivatalos nevedet hasznalni…
    sőt, ha szándékosan olyanokat írsz, hogy csak jóra lehessen következtetni rólad? 🙂

  5. lehet összeütök egy naaaagy twitterkliens ájfónra tesztet ha jó gyerekek lesztek :’)

  6. OFF

    kijött a terminator 🙂

  7. @t-balu: -.-

  8. Mi pénz ?

  9. @nka: tényleg lehet? 🙂

  10. Megjelent a 3.0 beta 5
    Bocs az OFF ert

  11. csáó admin. már megelőztek de megjelent a 3.0 beta 5. hírek tesztek jadeye kollégától mikorra várhatóak? és a terminátor is megjelent és persze az nfs is.

  12. hetente no x szazalekkal a felhasznalok szama, de egy honap utan annak az Xnek csak Y szazaleka marad aktiv a tobbi megunja

  13. Meg egy OFF: Terminator is kint van 🙂 Valaki probalta mar?

  14. Bocsi, most latom masik pst tele ezzel 🙂 sry!

  15. Jah próbáltam, faja kis game lett szerintem. Nálam olyan 9/10. A Grafika ott van, a játékélmény is pörgős, meg a hangok, zenék, effektek is jók lettek szerintem.

  16. Csukott szemmel netezek??
    Hát elsőre nem ugrott be de másodiknál is úgy hogy ezen at oldalon olvastam róla
    Nem néztem meg de ami lejött belőle nem csigázott fel hogy még egy helyre regisztráljak
    Lehet amcsiknál ez jó dolog de nem érzem magam kevesebbnek hogy én nem irogatok

  17. Na jöhetnek a fikázások 🙂

  18. Ez a twitteres f@ssag is mar az amcsi kuvvaranemtudok magammal mit kezdeni ezert leirom minden pillanatom netovabbja… Inkabb mennenek el dolgozni, nem csak hitelt vennek fel orrba szajba es ezzel b@szkodnak napi 24 oraban. Ki kivancsi ra hogy 10:35 kor kiment budira, 10:36 kor produkalt egy masfel fontnyi jofele nutallat,majd 10:37 kor meg analis izgatast kapott a kertesztol? omg… A sok idiot meg csatlakozik 1000el holott annyi erdekes dolog sem tortenik vele mint egy torott bilifullel, de azt twittergeti boszen.

  19. @dnp:
    egyetertek

  20. Sziasztok,

    Azért jó lenne, ha születne egy bővebb post a progiról,hogy ne csak az amcsik dumáját lássam, hanem esetleg magyarokkal is tudjak beszélni.
    De ha valaki ide leírná, hogy tudok hunokkal beszélni akkor az már bőven elég lenne.

    Köszi

  21. @kid: a válasz turulcsirip.hu


Add a Comment