fbpx Skip to content

Mai hírekben szó lesz a fehér 16 GB-os készülék árcsökkenéséről, új ikon díjcsomagról, a Microsoft okostelefon-tervéről és a 3.0 FW negyedik béta verziójáról.

Csökkentette a fehér 16 GB-os iPhone árát a T-mobile, új díjcsomag május 1-től

Valószínűleg a fehér készülék népszerűtlensége miatt a T-Mobile a fekete 8 GB-os készülék árszintjére csökkentette a fehér 16 GB-os telefon árát.
Sokan női telefonnak tartják a fehér készüléket, de ha hozzám vágnának egyet, nem nagyon érdekelne a színe, PSP-ből is fehér van. Ráadásul, ha valaki mégis cikinek tartja, akkor rakhat rá fekete tokot.
Május 1-től bevezetik az ikon 200 csomagot, amely havonta 5 ezer forintba fog kerülni, 200 perc belföldi irányban lebeszélhető percet, 1 GB adatforgalmat tartalmaz. Arról nincs infónk, hogy mennyit kell előre lecsengetni a készülékért. A konkrét feltételek itt olvashatóak.

Microsoft is okostelefont fejleszt?

Wall Street Journalban megjelent egy cikk, miszerint a Microsoft tárgyalásokat folytat a Verizonnal a jövő év elején bemutatandó okostelefonjának terjesztéséről. Tegnapi pletyka szerint a Verizon az Apple-el is folytat tárgyalásokat, ezek szerint két vasat tart a tűzbe (a kis utcalány)
Készülékről annyit lehet tudni, hogy érintőképernyős lesz, egy modernebb Windows Mobile fut majd rajta, valamint tartalmazni fogja az új Windows Marketplace for Mobile nevű boltot is, amely az AppStore mintájára fog működni. Microsoftnál a projekt a Pink nevet kapta, ami valljuk be elég idétlen név egy telefonprojekthez, hacsak nem nőknek szánják a mobilt. Információk szerint a Microsoft adja a designt, egy harmadik fél építi meg a készüléket, hasonló módon csinálja a Google az Androiddal is.
Ha tényleg Windows Mobile lesz az operációs rendszer, akkor személy szerint annyira nem tartok a riválistól…

Megjelent a negyedik béta és a iTunes 8.2

Apple megjelentette a 3.0 verzió negyedik bétáját, amelyhez már a 8.2 iTunes szükséges.
Konkrét részleteket még nem tudunk, annyi szivárgott ki, hogy
– a baseband 04.26.04-re változott,
– működik a Store beállítási oldala, több számlát is tud kezelni. Miért is jó ez? Bejelentkezel az egyikkel, letöltesz egy alkalmazást, kilépsz, bejelentkezel a másikkal, letöltesz egy alkalmazást, kilépsz stb. Erre a lehetőségre beindult a felhasználók fantáziája: a haverod megvásárolt egy alkalmazást. Mivel az AppStore külön fizetés nélkül engedi ugyanazt az alkalmazást többször letölteni, kölcsönkapod a jelszót a haverodtól és letöltöd magadnak ingyen és bérmentve. Másik lehetőség, amikor a magyar AppStore-ban nincs meg egy alkalmazás, de az amerikaiban megtalálható, akkor ilyen módon meg tudod azt szerezni.
– fénykép készítése után felajánlja az újra fotózást,
– médialejátszás közben látható a Bluetooth-os kapcsolódás,
– iTunes mutatja, hogy még mennyi idő van hátra a backup visszatöltéséből,
– iTunes támogatja a Blurayt.
A végleges verzió megjelenése nyárra tehető.

Olvasd el a hozzászólásokat is

31 Comments

  1. Most nem azert a ket fillerert, de a t-mobile nem most csokkentette a feher 16g arat, kb 30cikkel visszabb egy commentben mar reg leirtam, febr. 1-el valtozott az ar, azert mert a kutyanak se kellett a feher. Az, hogy egyesek ezt most vettek eszre,nem jelenti hogy most is tortent.

  2. @Bzolkaa: igazad van

    -az fehér iphone túl nőies, erre elöbb is gondolhattak volna,de így végülis nekünk jobb nem, mert ez leet több csajt öztönöz hogy a trágya sony ericssonok helyett inkább vegyenek olyat ami kifizetődő

    -a MicMobil pedig totál zsákutca, esetleg az android telók maradhatnak életben az iphone uralma melett, de egy winmobil semmiképp….

  3. Ez igy igaz, honapokkal ezelott csokkentettek a feher iphone-ok arat! Merges is voltam… 🙂

  4. Egy újszülöttnek minden vicc új 🙂

  5. Hát bakker, én nem érzem magam b*zinak, de nekem jobban bejön a fehér szifon. Sztem egyáltalán nem nőies, mint ahogy a MacBookokról (i mean fehér macboobk 😉 ) sem az jut eszébe az embernek hogy háhh, de b*zis, hanem hogy széééép 😀 Én ha végre megkaparintok majd egy iphone-t, az fehér lesz, és büszke leszek rá… És nem szivárvány zászló lessz a hátterem, az is biztos…

    Egyébként emlékeztek a Tooo Blue témát készítő eM82-re…? Neki is fehér a szifonja (sőt a PSP-je is… 😛 ) És Ő sem búza….

  6. Énis először feketét akartam, de csak fehér volt. Mostmár jobban is teszik, örülök, hogy fehér lett. És igen, az Apple szín leginkább a fehér / ezüst.
    Egyébiránt erős napfányben a fekete inkább sötétkék. Érdekes. Legalábbis az a kettő amit megnéztem, az volt.

  7. @zoltan: Te elhiszel bármit is az indexnek? :S

  8. valaki lesz olyan édes hogy megmondja h mennyiért lehet playmobilos ikon csomagot váltani?

  9. Ez az új Ikon 200 nem is tűnik olyan rossznak. Vicces, hogy eddig csak hiperdrága előfizetéssel lehetett iPhone 3G-hez jutni, most meg talán azért, hogy kiszórják a 3G-seket mielőtt jönne az új egész értelmes áron kiadnak egy díjcsomagot amihez kikötik, hogy hoppá csak IPhone-al együtt…

  10. Már kb 2 hónapja lecsökkentette az árat a Té.
    Vettünk is hamar egyet a cimbinek.
    Tökjó, meg amugy is a stíl apple termék mindig fehér….

    🙂

  11. Én eddig is használtam 2 (egy amcsi számla nélküli és egy magyar számlás) accountot a régi iTunes-ban gond nélkül. A számlás csak akkor fut, ha fizetős program kell, a szifonon az amerikai regisztrációval töltögetek le…
    Gépen kilép-belép simán megy, kezeli mindkettőt.

    A fehér szifon szerintem sokkal szebb – a barátnőm kezében meg pláne! 🙂 nekem fekete van.

  12. bakker, hát ez aztán nagyon fasza! ha akarnék se tudnék most akkor visszaváltani ikon200-ra mi? mer két éves hűséget kötöttem! barom anyjukat!
    pedig bőven elég lenne a 100 sms, meg az 1 Giga adatforgalom! mondjuk 400 percet most eltelózok, néha többet is, úgyhogy ezt most aztán jól beszívtam!

  13. @csigger:

    csigger ikon 200al meg a tel lesz drágább. akárhogy veszed a t-nél drága lesz de legalább nem tiltják le és hasonló. és még mindig olcsóbb mint 140 domnió, és 20 a függetlenítés.

  14. @tom m: félreérted! nem az a bajom, hogy drága lesz a teló, mer az már megvan, az a bajom, hogy ikon400al van most szifonom, de elég lenne az ikon 200 is! ez a gány, hogy nem válthatok! valszeg! mer csak felfele lehet váltani!

  15. amúgy engem az a fehér, fekete vita nagyon nem tud felkavarni! lehet hogy egy nő kezében jobban áll a fehér, ezt nem vitatom, de mikor kijött, tuttam hogy 16Gbosat akarok, de csak aznap reggel döntöttem el hogy fehér legyen vagy fekete, mer a fehér nekem nagyon bejött!

  16. ez az ujdonság?
    közel kettö hónapja van fehér szifonom 16gb és ugyan annyiér vettem mint a fekete 8gb lettvolna!
    természetesen tmobile

  17. Ezt az Ikon csomagot nyögjük még egy bő évig , de ez van…. Egy egy éves N73-at csaptam zaciba érte. :-)) Azt meg utáltam. Adott erte a kereskedő 28 K-t abbol kifizettem a beugrot. Első honapban 2giga sikerult azota 5-600mb a forgalmam, 40sms,beszelgetes perc meg mittomen, jo sok viszont bennemarad a400-ba.. De van szifonom!!!

  18. iTunes támogatja a Blue-Rayt, ez alatt mit értesz?
    Van egy USB-s Blue-Ray írom és végre OSX alatt is lehet BR filmet nézni?
    (Nem mindha tudnám Win alatt hogy lehet, mert archiválásra használom!)

  19. Sziasztok!
    Nem most ment le a fehér 16Gb-os ára, hanem már 2 hónapja ennyi..

  20. Hmm.. Nem olvastam az elejét.. 🙁

  21. @Slyr: konkrétumot még nem lehet tudni. Az About iTunes-nél van rá utalás.

  22. Sziasztok!
    Épp nemrég érdeklődtem az ügyfeleseknél, a 200-as ikon tényleg lesz, info nincs róla, lefelé nem módosíthatsz (1 vagy két évig, amíg a hűségnyilatkozat szól), illetve csak akkor, ha kifizeted a kötbért (70-90 ezer Ft körüli).
    Ezzel a csomaggal drágább lesz az iPhone, de erről sincs adatuk még.
    Nekem márc. 31-től van 8 Gigás fekete, ugyanolyan árért erősködtek hogy vigyem el a 16 Gigás fehéret, de nekem nem jött be a fehér. Április 1-től aktív a csomagom, letöltöttem a mobilelog progit, hogy benne maradjak a 400 percben, az eredmény érdekes:
    A 1730-as számra elküldtem az R betűt, ami az aktuális kifelé indított perceket és hívásokat küldi vissza sms-ben.
    T-Mobile szerint ez 449 perc, a mobilelog szerint: 383 perc kimenő perc.
    Szeretettel várom a számlát, meg persze akinek ugyancsak van mobilelog progija az találkozott-e ilyesmivel, illetve valósan mér-e a progi?
    Üdv:
    kremoki

  23. segítséget kérnék: upgradeltem 2.2.1-re a telót mert hülye voltam. az egy dolog, h csak szívás volt az egész függetlenítés utána, de a restore óta az itunes nem szinkronizálja a crack-elt ipa-kat. azt írja ki: “… was not installed because it could not be verified.” szokás szerint a jailbreak után közvetlen először megcsináltam az ingyenes program letöltését az istore-ból, és csak utána akartam tört app-ot telepíteni. sőt, az sem volt egyszerű, mert a korábbi magyar istore hozzáférésem alapján letöltött hivatalos, de ingyenes appot azért nem szinkronizálta, mert “the application “tökmindegymi” was not installed on the iPhone because you are not authorized for it on this computer” így csináltam US accountot, az úgy letöltött ingyenes alkalmazást szinkorinzálta. de a cracked app-ok most sem mennek. a hiba: “…was not installed because it could not be verified”
    itunes újra raktam, az sem segített. valakinek ötlet?

  24. @airness23: Hát 😀 Kezdjuk … Mobilinstall crack? szifon cydia source fent van szedd le telepitsd a megfelelőt. US acount nem kellet volna talán. Elég lesz szerintem egy olyan hogy iTunesba fölül storera klik majd authorize computer … klikk 🙂 felhasználónév jelszó és már hasit is a móka. Elméletileg 😀

  25. 2.2-nél jailbreak után nem kellett mobilinstall crack. 2.2.1-nél kell?
    az authorize computer-t megcsináltam. gyakorlatilag sz*rik rá, de nekifutok mégegyszer

  26. @airness23: 2.2 nél is kellet max már elfelejtetted rég volt 😀 minden FW kell asszem.

  27. Te, most hogy mondod, Cydiából tényleg töltöttem le…
    Nagyon köszönöm!!

  28. még vmi:
    a mobileinstall 2.2-t kell feltenni a 2.2.1-nél is?

  29. @airness23:

    igen azt.


Add a Comment