fbpx Skip to content

Még mindig nem írhatunk a játék megjelenéséről, de az EA Mobile újabb képeket és leírást hozott nyilvánosságra. Jellemzők:
– Hot handling: kifinomult irányítás
– You’ve got the power: aktív nitro boost és sebességátlépés az ujj elhúzásával
– Trick rides: 20 féle autó, közte Porsche Carrera GT, Nissan 370Z (Z34), Lamborghini Gallardo és Pagani Zonda F, mindegyiknél egyedi irányítás.
– Edgy enviroment: a 3D-s grafika növeli a vezetési élményt, a követő kamera fokozza az élvezeteket.
– Go undercover: az interaktív Mission Map segítségével 24 titkos küldetést lehet végrehajtani.
– Rule the road: győzd le a zsarukat a drámai utcai csatákban. Urald az utcát 8-féle versenymódban, pl: autópályás csata, sprint és zsaruk kiütése mód.
– Power achiever: újítsd fel az autódat a boost, sebesség, gyorsulás és irányítás javítása érdekében
– Tearin’it up: élethű ütközés- és utcai hangok hallatszanak vezetés közben.
– Your personal handler: animált klippeken keresztül küldetéseket és utasításokat kapsz a szexi Miss Chase Linhtől (Maggie Q játssza)
– Own it: testre lehet szabni a járgányt, utángyártott spoilereket, többféle kormányt felnit, karosszéria kiegészítőket és színeket használhatsz.
– Driving tunes: olyan népszerű előadók dalai hallgathatod játék közben, mint pl. Airbourne, de akár saját zenét is betehetsz.
A játék megjelenése persze még mindig nem ismert, hivatalos közlés szerint „hamarosan” megjelenik.

 nfs1

nfs2

nfs3

Olvasd el a hozzászólásokat is

23 Comments

  1. Istenem, de várom már. Remélem csak vizsgaidőszak után adják ki…

  2. @Fojtech: mintha olyan nagy játékidőt jelentene egy-egy iPhone gamma 🙂

  3. amint már említettem: úgy fest a dolog, hogy szinte ugyan az, mint a symbianos mobilomon. és ha így van, akkor eléggé kaka. mindenki kipróbálja, aztán gyorsan elfelejtjük és újra szidjuk az EA-t. ne legyen igazam…

  4. off: mérleg progit lehet csinálni iphonera?

  5. Na megvan 😀

    Driving tunes: olyan népszerű előadók dalai hallgathatod játék közben, mint pl. Airbourne, de akár saját zenét is betehetsz.

    Itt van a kutya elásva … Saját zenét is betehetsz … az iPhone 3.0 SDK képes az iTunesan használt zenéidet más alkalmazásokkal megosztani … Igy már 100% hogy a 3.0 megjelenése elött nem lesz belőle semmi, mivel a jelenlegi SDK nem képes ilyenre. Ugyhogy még várhatunk egy darabig 😛 🙁

  6. “…többféle kormányt…” ? inkább kerekeket (felniket) nem? 😛
    mondjuk a wheel bezavarhatott fordításnál, mert a steering wheel a kormány.

  7. ott a pont fekabá

  8. @Fojtech: jöhet az vizsgaidőszak alatt is! 😀 nem kell mindig zombira tanulni magunkat! 😀 kis nfs közben bejátszhat azér! 😀

  9. nem értem minek ez a fene nagy hype… egyik autos jatek sem kotott le iphoneon… egyszeruen mar a pc-hez vagyok szokva.. es az iphone mint autos jatekot iranyito konzol szerintme rem szar…

  10. @rmx rider: elég sokat filóztam ezen a wheel-en 🙂 Köszi, javítottam.

  11. Off
    Van vlkinek tapasztalata szerverfuttatással szifonon? Semmi extrát nem szeretnék, ‘csak’ php fájlokat futtatni…
    Előre is köszi.

  12. reméljük nem tipikus EA játék lesz.
    avagy csapkodjunk össze valamit és adjuk el 10 dollárért ( vagy pcn, 12k ++) aztán seho lsemmi mert ugye szemetet árulunk de nembaj hagy vegye a nép.
    sokkal jobb lenne ha a blizzard szálna be az iphone lázba, úgyis nagyon mac pártiak, de valami játékot kéne rá gyurniuk, original starcraft to iphone vagy starcraft ghost, esetleg valami warcraft vagy mini diablo, de jó lenne :]

  13. @Hawaiii: D ezek ám az igények 😀 Wifin még TALÁN megoldható de 3G vel tuti nem … Az aksi kapacitása is kérdéses … egy gagyi számítógéppel meg egy linuxal jobban jársz 🙂 csak azmeg zúg ugye 😀

  14. @FekaBa: Jhaj nem szeretnék én komplett szervert üzemeltetni a külvilág számára 😀 Csak saját magamnak lefuttatni néha php progikat. Amihez persze még egy adatbázis kezelő is jól jönne.
    Hát igen, megvannak az igények. 😀

  15. @FekaBa:
    elméletben müködhet, hiszen a munka naygját nem az iphone hanem egy távoli gép végzi, az iphone csak közvetítő és irányító ként müködik, bár ez is inkább az iphone ezt is tudja topicba való nem pedig a k*rva jó jétékok közé!
    bár farmoláshoz még jó lehet :]

  16. Nekem fent van 2 app is (pl.: Kannon Drum) , ami alatt mehet saját zene is ! Úgyhogy talán nem kell megvárni a 3.0-át ! 🙂

  17. @Laca69: Hát ahogy elnézem (nem ismerem) de ez a Kannon Drum kicsit másképpen múködik, nem az iTunesba tárolt zenéidhez fér hozzá hanem neten tárolt streamokat kezel … Az több alkalmazás is tudja, de hidd el itt nem erről lesz szó 🙂 Hanem mint pl a szintén készülő Sims-be (szintén EA) ami a keynote-on is volt … szóval szerintem az EA a 3.0 ás megoldás felé kacsingat.

  18. @Blup:Nézz szét appulo-n 😀 Amúgy mit akarsz a szifonon mérni? Gondolom nem aranyláncot 😀 Tized, vagy század grammig mérjen? Meg ha szifonra telik, egy jó digitmérleg is belefér, nem? 😀
    Egyébként a kijelző csak az érintést érzékeli, a nyomást nem…

  19. FekaBá: ezek az appok az iTunes zenéit használják ! Elindítom a zenét , aztán a programot és mehet rá a saját zenéimre a dobolás . Igaz elég egyszerűen , de tudja !

  20. @Laca69: javagyugy! 😀 Akkor nem a progi fér hozzá az adatbázishoz 😀 Eccerúen csak fut a háttérben az iPod 😀 Jó ez alap … de szintén nem akkor durrantás hogy ezt az EA kiemelje mint program tulajdonság 😀 Baz ez jó erre nem is gondoltam h háttérben futtatás :D:D De ha jobban belegondolsz a 2.x SDK nem képes zenét lejátszani iTunesból … mert nem a program játsza le hanem attól teljesen külön egy másik alkalmazás ami direkt erre van (iPod).

  21. Ha innen nézük , igaz !

  22. Na olyat találtam … Undercover N-Gage platformon:
    http://www.youtube.com/watch?v=kcBl4RnWvas&feature=player_embedded
    Ha ezt nézem és ez alapján próbálom felmérni a fejlesztőgárda teljesítményét akkor pff. Lehet télleg nem kéne várnunk semmire 😀 Ez kritikán aluli 😀 Remélem az iPhonera való fejlesztést másik csapat végzi … és a képek ingame képek nem pedig renderelt 😀 Nem értem egy fejlesztőcsapat miért ad ki ilyet a kezéből … ez őket minősiti. (amit a videón látni olyan minőséggel már javaban is találkoztam 2 évvel ezellöt :D)


Add a Comment