fbpx Skip to content

Kiszivárgott a milliárdos letöltés oldala

A becsült időpont előtt két nappal egy brazil gyerek megtalálta az 1 milliárdos letöltést köszöntő oldalt. Az Apple néhány hete kampányt indított az 1 milliárdos AppStore-os letöltés ünneplésére. A nyereményjátékban azok indulhatnak, akik egy ingyenes vagy fizetős alkalmazást töltenek le. Sajnos Magyarország nem vehet részt a versenyben, pedig komoly nyeremények vannak: iTunes Gift Card, iPod Touch, Time Capsule és egy MacBook Pro. A cég egy számlálót is elhelyezett az AppStore-ban, mely az aktuális letöltött alkalmazásszámot mutatja.
A brazil felhasználó a lent látható két oldalt találta meg, mely az 1 milliárdos letöltést köszönti. Az Apple azóta a számlálót kirakta a főoldalra, a cikk írásakor még 7.5 millió letöltésre van szükség a bűvös szám eléréséhez. A kiszivárgott képekről nem lehet tudni mennyire valósak, de nemsokára kiderül, milyen oldalnézet köszönti a jubileumot.

1billion1

1billion2

„Nemsokára” jön az NFS

Többszöri halasztás után „hamarosan” jön a Need For Speed, legalábbis az EA Mobile vezetője, Craig Law szerint. Egy újabb képernyőképet is nyilvánosságra hoztak, de a korábbi csúszások miatt én már csak akkor hiszem el az NFS híreket, ha már megjelent a nagy érdeklődéssel várt játék.

nfs

Olvasd el a hozzászólásokat is

20 Comments

  1. Na igen,csak jelenjen meg az nfs.azt azert mar enis varom.tul sok a csuszas,ez eleg negativ.lehet h csak fokozni akarjak az izgalmas varakozast:D

  2. Szerintem egy időben jön a duke nukem foreverrel 🙂

  3. Mar csak az lehet a pofara eses, ha egy 10 perc utan megunom jatek lesz 🙂

  4. Igy az autós játékok kapcsán mindig felmerül bennem egy vágy 😀 Nem tudom létezik-e, megoldható-e, hogy az iPhone-t használjam mint kormány … Ugy mint pl az air mouse. Wifi-n vagy bluetooth-on kapcsolom a géphez, lenne a kijelzőn pár gomb, (fék gáz váltás stb … fék gáz esetleg előre hátra döntéssel is mehetne :D) az iPhone/touch döntögetésével pedig kormányoznék … szerintem marha nagy ötlet 😀 aztán lehet ezt csak én gondolom igy 😛 Ha van ilyen valaki izibe linkelje be az IPA-t 😀 Jelenleg én ott tartok hogy egy OsX-et próbálok virtualizálni, hogy ha minden kötél szakad megirjam én 🙁 habár nemsok kapacitásom van rá 😀 de csak iő kérdése (vagy valaki adjon ajándékba egy mecet :D)

  5. @FekaBa:
    ZoozControl , de a gyakorlatban nem annyira használható,mint első blikkre látszik.

  6. @FekaBa:
    ZoozControl , de a gyakorlatban nem annyira használható,mint első blikkre látszik

  7. Rohadtul várja sok ember a NFS-et. Aztán jön a kakukk , hogy ez se igen használható joystick nélkül……A szifon nem játékkonzol ugyebár 😀

  8. @Chrys: Ezekszerint ismét nem én … a spanyol viaszt xD Na csorsan lecsekkolom 😛

  9. nííídforszpídetakarok:D

  10. Na bakker 😀 nyomtam egy kis LFS-t bent a cégnél … szerintem marha jó az a progi … aksit eszi rendesen … a kormányzásra kiváló. A fék gáz kombó is jó lenne csak még konfigolni kell (full gázhoz csutira el kell forditanom a telót … mind1 ez igy lehet értelmetlen xD)

  11. Az underworld-ot meg sem emliti senki? Eddigi legjobb game szerintem. Tiszta diablo feeling. Igaz a masodik foellen siman lenyom, szal meg gyurnom kellene picit…

  12. NFS fejleszto valasza:
    “-Is there a chance of this coming within the next 24 hours?
    -Nope, that’s not likely. Takes a few to get through the approvals process. ”

    Ezek szerint kesz van a cucc, csak Sztivin mulik mikor dobjak fel Storeba?

  13. HA jól számolok, kb ma 20:00 körül meg lesz az 1 milliárd!!!!

  14. Vagy nem

  15. @vik707:
    Hm.. szerintem nem jól számoltál 😛
    Azért még odébb van, és 25 perc alatt valahogy sehogy nem lehet behozni kb 6,022,000-et.
    Még egy kicsit várni kell azért.

    NFS. Csak nehogy a nagy csalódás érjen minket!
    Már olyan régóta várjuk/ vártuk, hogy már én talán el is felejtettem.

  16. @vik707: Hozza kene adni az appolousrol leszedett cuccokat is… helybol 2milliard lenne a dolog 😀

  17. Húúú NFS.
    Szerintem rekordletöltést fog eredményezni itt szifon.com -on és az AppStore -on is.

  18. Jön az NFS…. őőőőőő…..LOL?
    Megint csepegtetnek pár screenshotot, aztán megint várnak egy-két hónapot csendben, hogy őrjöngjön csak a nép. Bár pont lesz*rom az NFS-t, konzolon se hozott annyira lázba.

  19. Na már csak kb 1,500,000kell, és meg lesz az 1,000,000,000 az egy milliárd!

  20. Fogadjunk, a fantasztikus emulátorjukat keresik a nagyokosok, mert szarnak megírni az EA Games-esek egy native programot. Mac-en is az ígéret így hangzott: Ezentúl egyidőben, és natívan fognak kijönni a Mac-es és PC-s változatok. Jól sikerült, még mindig ugyan azok mint amikor kijelentették, nincs újabb, továbbá native, igen, az emulátor az tényleg natív, csakhogy én a játékkal játszom, nem az emulátorral. Pofátlan banda, továbbá még a NFS Carbon-t képesek voltak Mac-re szélesvászontámogatás nélkül kiadni, mikor az összes Mac már szélesvásznú. Úgy kellett patch-elnem külső programmal. Csak hogy a iPhonehoz is kapcsolódjon, az első bemutatott videója a NFS-nek nagyon szar volt szerintem, annyira mű a dift, hogy az valami iszonyat. Egyenesen mész, majd diftnél hirtelen pont abba a szögbe beállsz, nem szépen rendes fizikával.


Add a Comment