fbpx Skip to content

Ki gondolná, hogy a National Geographic is beszáll iPhone-os játékok fejlesztésébe. A Herod’s Lost Tomb nevű játékban Heródes király elveszett sírját kell megtalálni.
Hat városban kell kutakodni a sír részletei felől. Mindegyik városban két-három helyszínen a kell a képernyő alján lévő tárgyakat megtalálni, megérintve azt. A keresés nem is annyira egyszerű, mert néhány tárgy igencsak el van rejtve, nehéz észrevenni. Ha elakadnánk, akkor a képernyő felső részében, az elemlámpára kattintva megláthatjuk a tárgy helyét. Túl gyakran nem használhatjuk, mert a lámpának 30 másodpercre van szüksége az újratöltéshez. A sárga színű tárgyak a sír részletei, amiket a hátizsákban lévő ecsettel vagy ultrahangos készülékkel kell megkeresni. Két városban a szint teljesítéséhez puzzlet kell összerakni A keresés közben Indiana Jones-szerű zene szól, amely még inkább kincskereső hangulatot kelt.
Aki szereti a kihívásokat időre is játszhat, 5 perc áll rendelkezésére egy helyszínen.
A játék 0.79 euróért vásárolható meg az AppStore-ban, de létezik egy egyszerűsített, ingyenes verziója is.

herod1

herod2

herod3

herod4

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Nekem ez nem jött be
    Viszont az sajnálom hogy a nationales madaras lexicont levették az appstoreból 🙁

  2. OFF:
    Valami olyan játékot tudna valaki ajánlani amit lehet Wi-Fi-n keresztül multiban játszani és jó is???
    Ma valami air combat nevezetűt próbáltam ki,de az nem volt valami jó….

  3. Próbáltam már és nagyon nem az én világom.. (s akkor még finom voltam)

  4. kicsit Everes Hidden and Dangerous szagot érzek, miközben elolvastam ezt a pár sort! az tisztára ugyanilyen, keresgélős, megtalálós, ha nincs meg segítgetős! 😀


Add a Comment