fbpx Skip to content

A Dexter, a Terminátor és az Assassin’s Creed után van szerencsém bejelenteni, hogy a Championship Manager-t is elkészítik telefonunkra – bár hivatalosan ez még nem került megerősítésre. Ha igazak a pletykák, akkor hamarosan élvezhetjük is a méltán nagysikerű futballmenedzsert.

Az iPhonic.tv a Times cikkére hivatkozik, amelyben egy igencsak csúnyácska kép került elő az egyik menedzserprogramból. Hivatalosan ugyan még senki se jelentette be a játékot, de állításuk szerint már csak pár hét és meg is történik a hivatalos bejelentés (közben azon munkálkodnak hogy minél hamarabb szerezhessenek valós és persze ily’ módon használható screenshotokat a játékból).

Amint van valami használható információ azt egyből közöljük Veletek, addig is türelem.. 😉

Olvasd el a hozzászólásokat is

18 Comments

  1. 2XL Supercross. nemrég jelent meg de iszonyat profi és szép játék.

  2. Játékmenetre leszek kíváncsi. Remélem inkább FM-es lesz, nem CM-es.
    Egyébként a héten jelent meg a Soccer manager. Próbálta már valaki?

  3. Számgépen rongyosrajátszottam ezeket a játékokat XD

  4. Tudna valaki mondani egy nagyon profi témát????

  5. @taxika007: vista perfection

  6. OFF: csak azért ide írok, mert így hátha többen olvassák: napokban lehetett látni, hogy cydiában frissíette saurik a libgcc-t, ez gyakorlatilag az iphoneos egyik alaplibje, minden program használja. Utána vettem észre, hogy az eddig hipergyors telóm mintha lassabb lenne.le is ellenoriztem: benchmarkkal a boot után az új verzióval, optimalizált daemonok mellett 98.5-99.5, majd böngészővel (safari download plugin is tudja) az apt.saurik.comról leszedtem az eddig is majdnem egy éve használt …-14-es verziójú libgcct, boot után a teló érezhetően gyorsabb volt, benchmark átlag: 104.6-105.6, szóval jó nagy különbség. Fogalmam sincs mit csinált, írt át a libgccben saurik,vagy hogy ez csak egyedi eset e és kapcsolatban állhat e egyik-másik mobilesubstratees dynamiclibraryvel, de az tuti, hogy az új verzió sokkal lassabb a réginél és ez belassítja a teljes rendszert. Szóval, aki hasonlót tapasztal, tegye fel a régebbit sshval, dpkg-el!!!

  7. Én egyszerűen annyit kérnék tőletek hogy (habár nem a témához illik ) de máshol meg nem figylenétek rá… könyörgök tegyétek fel a source-ra a touchgrindet ipof 2g tulaj vagyok és máshogy nem tom megszerezni bennetek van mindne rmeényem ksözönm sztépen 😀

  8. @taxika007: Nagyon profi témár a vágysz akkor ezt tudom ajánlani: i’ Elegance, Viszont van vele egy probléma vmi miatt nem telepedik fel nekem! Ha admin olvasod ezt akkor sztem a többiek nevében is beszélve, utánna lehetne járni a dolognak! Sztem sokakat érdekelné a téma!

    És nagyon várom már a Foci Manager játékot, remélem hamar meglesz “ingyenes” formában is!

    Előre is köszi!

  9. alternatív 🙂

  10. Off: Szeretnék érdeklődni, tud valaki egy telefonhangfelvevő programot az iPhonera?

  11. Off: MewSeek Pro-ra nincs valami alternativ megoldás? mer ami fenn van szifon source-on crack az nemmegy(xsellize-es se) :S

  12. Én azt szeretném kérdezni,hogy miért van az,hogy én annó telepítettem a wolfenstein-t a szifon-os source-ból,de aztán most leszedtem és fel akartam rakni az appulo-ról letöltött új verziót ezt írja ki az iTunes:

    “The application xxx.ipa could not be added to your itunes library because it is not a valid application”

    Ez azért is fura,mert ugye fel van törve és csomó not valid app van fent.

  13. @beni sykes:nem a crack a rossz! A honlap döglött be, amiről szedte a cuccokat, erre kéne altrnatíva!!! (nekem is nagyon hiányzik!)

  14. Nekem is : S

  15. @beni skyes: mi ebbe a jatekba a lenyeg?:)

  16. @Siriuspapa: meikbe? 2XL Supercross? ha igen, akkor igazábol annyi h első vagy máodik legyél és akk megkapod következő pályát aztán azután következöt aztán blabla és igazábol ennyi. 😀
    de szerintem nagyon szépen megcsinált egy játék.


Add a Comment