fbpx Skip to content

Az IGN publikálta az első screenshotokat a Gameloft készülő szifonos játékadaptációjából, az Assassin’s Creed-ből. A fejlesztők a konzolokon látott sikereket látva úgy döntöttek, hogy megpróbálkoznak a manapság egyik legnépszerűbb platformmal, az iPhone-al. A híresztelés szerint már csak pár hét és mi is bevethetjük magunkat az izgalmasnak tűnő kalandba.

A játék főként az ügyességen (s ebből eredően az akrobatikán is) alapul, melynek lényege hogy minél több őrt próbáljunk meg kicselezni a célunk elérésének érdekében. Lesz itt falramászás, tetőkön lopakodás, illetve orgyilkosokkal és “gonosz” templomos lovagokkal is meggyűlik majd a bajunk. A vak is láthatja, hogy a Hero of Sparta-motorját kívánják átültetni a készítők Assassin’s Creed-es környezetbe, s emiatt csak bízni tudunk abban, hogy a játék nehézségi szintje azért magasabb lesz, mint az előbb említett alkotásnál.

Előreláthatólag a játék ára 5.99 és 9.99 dollár között fog mozogni, ami miatt a Gameloftnak igazán nagyot kell alkotnia hogy sikeres legyen a termékük..

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. yay!

  2. nfs mikor lesz? mindig jönnek ezek a képek de valahogy sose jelennek meg

  3. Assassin az egyik legkomolyabb játék amit valaha toltam! Igaz egy idő után monoton de a hangulata besz@rás! Rettentő kiváncsi leszek…

  4. ez nem semmi!!!
    bar en most dextert jobban varom

  5. @zoltan: Na igen! Azt énis nagyon!!!

  6. Remélem nehezebb lesz mint a hero of sparta, amit a legnehezebb módban is szinte csukottszemmel kilehetett játszani… a játék nagyn tetszett, csak tényleg nem volt nagy kihivas, csak ugy h ha a legalapabb fegyverrel mentem fejlesztések nélkül…

  7. Kemény lesz!

  8. Nfasröl nincs semmi hir?

  9. @ssdbtc: Ha lenne már írtunk volna 🙂

  10. jó félénék tünik de én most elvagyok a “Mafia Wars by Zynga”val!
    spore creaturesre kiváncsi vagyok, még képeket se nagyon látta mbelöle nem hogy egy videót! valamint rolando2*best

  11. Hero of Sparta hatalmas kedvencem. Ha az Assassin’s Creed is legalább olyan jó még áldozok is rá.

  12. Huu ne is mondjatok assasin’s creed high pro allat fan kiraly best gamer vagyok:D varom a trilogia 2.reszet mar kurvara addig lesz egy kis iphonos feszultseg lazito ami tenyleg remelem lesz olyan zorall mint a sparta.mikor eloszor lattam a spartat kirazott a hideg hogy van ilyen telefonra?jo isten mi johet meg erted?erre assasin’s creed meg a dexter is biztos k jo bar en ezt varom igazan!


Add a Comment