fbpx Skip to content

Update #1

miez2

Olvasd el a hozzászólásokat is

56 Comments

  1. nekem svn kezelőnek tűnik, de csak egy tipp: http://git-scm . com/

  2. amit telepit, az svn:) viszont sztem a cydia talan uj, az OS 3.0-s verziojara fejlesztett valtozat, egy iphone simulatoron bemutatva (a kurzor miatt)

  3. ugye svn nemnagyon dolgozik .deb fileokkal:)

  4. @developer: ja, hogy a progi a kérdés, AMI a telepítést végzi…? az tuti nem cydia. sztem inkább installer. az nézett ki hasonlóképp az alsó menüsor terén. (netán egy mééégújabb dolog, mindkettő konkurensének.)

  5. a ripdev nem hiszem h saurik csomagjat telepitene a demo videoban:)

  6. @developer: pedig az eredeti oldalon sem azt találgatják, hogy mi az, amivel telepítenek, hanem azt, hogy MIT telepítenek: http://www.myi. gr/news.php?extend.315.3

  7. @developer: na jó, de ha már git: “This is a stupid (but extremely fast) directory content manager. It doesn’t do a whole lot, but what it ‘does’ do is track directory contents efficiently.”

    ebből én akkor arra tippelnék, hogy mondjuk valami local kereséshez valami extrém indexelés, pl az új spotlight funkció kiegészítéseként keresne a telepíthető cydia package-ek közt is.

  8. (vagy installer package-ek közt is keresne, mindegy.)

    admin: amúgy akkor most itt mi a kérdés? 😀

  9. nem akarok belédkötni, de az első meglátásod állt közelebb a dolog valódiságához szerintem: “Git is a free distributed revision control, or software source code management project with an emphasis on being fast. Git was initially created by Linus Torvalds for Linux kernel development.” – tehát egy svn/cvs szerű dolog.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Git_(software)

  10. Mi a szöszért kellene SVN a telefonra?

  11. hatha ott akarja vki tarolni a projectjeit 😀

  12. hát srácok igyatok még párat aztán hátra rájöttök! 😀

  13. uh nagyon nagy játék lehet ha netán tudna linket dobni ahonnan le lehet tölteni megköszöném:D

  14. Cydia 3.0?

  15. Hát evvel biztos hogy senki nem játszott főleg mert nyáron jön ki.

  16. Wowhoz nem kell battle.net.

  17. @teshowati: jaj, de okos vagy!

    @sontii: Próbáltam már, remélem mielőbb támogatni fogja az EU -t is… legalább ingyen van.

  18. @sontii:
    Ezt nem igen értem :-/
    Ez miért is kell iPhone-ra, iPod-ra? Miért, lehet WOW-zni a kütyükön?
    Vagy ez most hogy is van?

  19. http://buffspot.com/index.php/wow/ismertetok/blizzard-authenticator

    Lehet kapni authenticatort wowhoz, hogy az accountodat ne tudják ellopni egy key loggerrel se, mivel mikor belépsz kéri a számsort amit a tokenről tudsz leolvasni (3 percenként változik a számsor) na most ezt megoldották egy ingyenes app al amit iphonera lehet tenni de most még csak US. wow accountal mukodik.

  20. Valaki erröl a Nike+ izéröl tud valamit?
    Hogya cipöbe van valami amit érzékel és valahogyugy adja a számokat?
    És az csak iPodra jó? Mondja már el vki 🙂

  21. @dnp: de még minidg nem tudtam meg hogy iPhonera jó e 😀

  22. nem… 🙂

  23. Csak iPod Touch-ra és Nano-ra jó.De szerintem nagyon jó és praktikus kütyü.

  24. @developer: na, mondom én, hogy installer ez 🙂

  25. sztem simán belefér hogy valami konkurens, vagy talán a leendő linuxra (szifon, táccs) egy telepítő… há’ vagy nem… 😀

  26. Mindenesetre az biztos hogy ez egy uj csomagkezelo frontend lesz, ami szep.

    A kozben lathato git telepitesnek ehhez semmi koze, sok eve letezo code management tool, mint a cvs, vagy az svn. Annyi hogy eppen erre bokott ra a joember aki demozza az uj alkalmazast, lehetett volna az sqlite is, nem ez a video lenyege.

  27. @Csaba: ha új csomagkezelő lenne, akkor saurik miért írja azt, hogy ez valószínűleg a ripdev műve, akik az installert csinálták? azt is leírja, hogy nagy valószínűséggel az (új) installerbe már apt (cydia) támogatás is kerül… ott van fent, update #1 címszóval…

  28. Te, es miert is uti ez azt, hogy ez egy szep uj csomagkezelo? 🙂

  29. De a ugy erted hogy az installernek egy uj, erosen atdolgozott verzioja, es ettol nem is uj cucc, akkor persze, az is lehet. Akkor csak maradjunk annal hogy szep 🙂

  30. OFF! A 3Gm mikrofonja bekrepált. Telefonáláskor csak recseg a hívott félnek, ezután kipróbáltam hangfelvételt és visszajátszásnál ott is ugyanúgy recsegett,
    viszont ha a fülest rádugom akkor rendesen működik.
    Már egyszer frissítettem és azóta sincs semmi változás.
    Ha valaki találkozott már ilyennel és valami szoftos móddal orvosolható, annak nagyon megköszönném ha visszaírna, de szerintem sajna itt többről van szó. :S

  31. @Adorms: te magad is írod, hogy a mikrofon bekrepált. ha headset-et bedugva megy, akkor tényleg maga a mikrofon vacakol. írtad, hogy frissítetted, de ugyan úgy recseg. sztem innentől meg akkor nem szoftveres. nem ázott meg esetleg? ha garanciális, akkor vidd vissza

  32. @jadeye: Nem ázott el és le se ejtettem, csak híváskor fogta magát és egyik pillanatról a másikra recsegett. Utána meg kiírt valami olyasmit, hogy SIM alkalmazáshiba. Ja és nem garanciás. Azért köszi.

  33. RipDev Presents ICY: Cydia Competitor?

    Icy is our take on the freeware package manager that uses APT repositories to install and remove packages available in another free iPhone installer application, Cydia. The goal was to create a fast, lightweight and more slick solution that is easy and cool to use. Icy is only at version 1.0, but we’re already working on the improvements.

    Slick Interface
    The whole interface was designed with three goals in mind: fast, effective, cool.
    Built on Open Source Foundation
    Icy is built on top of the widely know open-source packaging system DPKG, the same as used in Cydia.
    Light
    The complete Icy installation only takes a little over than 1 Mb on your device as compared to 32 Mb with Cydia.
    Cydia Compatible
    Icy is compatible with Cydia — it will use Cydia (APT) sources to fetch package info and updates, then install the packages and see the packages installed from Cydia.
    Network Efficient
    Icy is designed to consume minimum network traffic. It will never refresh sources automatically — it’s up to you to decide when you want that to happen.
    Landscape Goodness
    As set by Apple in the upcoming 3.0 firmware, Icy is following the trend and allows you to browse installed packages in landscape mode.
    Pricing and License
    Icy is completely free to use and distribute.
    How To Install
    From Cydia: Add a new source http://apt.ripdev.com and then install Icy from the Packaging category.

    From Installer: Icy is available in the System category of Installer.
    For more info and screenshots you can visit RipDev

  34. Icy a neve es a Cydia egszerusitett verzioja;) A ripdev sourcerol tudjatok telepiteni. Jelenleg eleg bugos de remeljuk a kovetkezo frissitesben javitjak.

  35. hello sracok, /egy kicsit off/ de nem tudnátok megmondani hogyan lehet a file-rendszerbe kicsit belepiszkálni? (iPod Touch 1G – 2.2.0) egy emulálóprogramhoz kellene felraknom programképeket és nem tudom h lehet.
    köszi a választ

  36. @ypsilon: Nagyon örülök, hogy így az angol dolgokat be pastolod biztos nagyon nagy munka lehet, de mi lenne, ha ezt hanyagolnád? Küld el nyugodtan lefordítva cikkbe a fenti email-be és szívesen kipostolom.

    köszi.

  37. @csont_i: Finder-t szedd le cydiabol(, vagy tpot-ot telepitsd TotalCommander-be)

  38. @admin: ok hanyagolom!

  39. és most ez miért is jó? van egy normálisan működő cydia, ami ingyenes, opensource. múltkor a ripdev kiadta az installerapp-ot, ami csak addig ingyenes, ameddig nem akarod a vele letöltött cuccokat a gépről a telóra szinkronizálni. oké, rendben, valakinek ez kell. de most minek a cydia-ból is csinálni valamit? működik így is rendesen.

    ja, hogy a cydia 32mb? na de a cydia nem önmagában 32mb, hanem a BSD subsystem-mel együtt. nekem nem fáj az a +31mb, ami az icy 1mb-jához képest pluszban fentvan.

    aszongya: nem frissít source-okat automatán… nagy fícsör. sztem ha panaszkodtak volna sauriknak, hogy túl nagy forgalmat generál a cydia autofrissítés opciója, simán beletett volna egy opciót, hogy autofriss be/ki.

    landscape mód… fúh, hát ez aztán annyira fontos, de tényleg… amennyi időt az ember használja, azt valóban kemény kibírni landscape mód nélkül.

    vagy most mi ebben az ekkora irdatlan nagy durranás? mert én nem vágom. engem legalábbis hidegen hagy, mennyire “kúl” a kinézete vagy mennyire nem. ha már azért használom, hogy mások előtt villogjak vele, az már régen baj sztem…

  40. ja és még egy dolog: “The complete Icy installation only takes a little over than 1 Mb on your device as compared to 32 Mb with Cydia.”

    na de ha már mindezt cydia-ból telepíted, akkor meg nem értem, mi ebben a pláne, hiszen a cydia már elfoglalta azt a 32mb helyet, vagy ha installerből, akkor is, az installer is már fentvan. szóval én elvesztettem a fonalat.

  41. @jadeye: nem kell mindenkinek használnia.
    Nekem kinézetre tetszik, remélem meg lesz csinálva értelmesen, bugfixelve meg minden. személy szerint örülnék ha cydia helyett lenne valami alternativa ami gyors, és használható és mindenféle plusz cuccok nélkül törölni lehetne az appokat amiket felraktál vele, rendes apt-es csomagkezelés, és ne töltsön az inditáskor évekig, és az is frankó lenne ha lenne benne ipa telepítö, nem kéne külön 2appot használni ezekhez.(installous/grabolous)

    tényleg a grabolous-t próbálta már valaki?

    Üdv

  42. @gazsiazasz: hát én le tudom szedni az appokat mindenféle külön cucc nélkül, no mind1.

    grabulous-t próbáltam volna, de annak ellenére, hogy azt írják, hogy fentvan a hackulous source-on, én nem találtam meg… 🙁

  43. @jadeye: ugyértem, hogy a “zizi-menü”-böl 🙂 (amikor remegnek az ikonok)

    fennelenni fennvan, én fel is raktam, csak még nem volt kedvem keresgetni az itunes-id-ket

  44. @jadeye:

    Azert nem kerek am annyira minden a Cydiaval. Egyreszt nem multithreaded, masreszt roppantul lomha, es kemenyen zabalja az eroforrasokat. Saurikot nagyon sokat csesztettek emiatt, egy par honapja egy nyilt levelet is kozzetett az ugyben, ami szerint igaza van mindenkinek, de sajnos nincs annyi ideje hogy ilyen mertekben csiszolgassa a Cydiat.

  45. @jadeye: Nem kell a Cydiabol telepiteni, apt-get -el is siman megy, a Cydia csak egy grafikus frontend az apt -hez, mint ahogy ez az Icy is, akar le is szedheted mindkettot, es vigan meglehetsz nelkuluk shellben is.

  46. @jadeye: érdekes, eltünt a package-k közül a Grabolous, viszont a cydia-ban a searchbe beírva az Installous-t dobja ki, szóval szerintem próbáld meg azt feltenni/frissíteni és valószínüleg úgy müködni fog a dolog. (Egyébként most próbálgattam, de nem sok sikerrel, egyik app itunes-id-jét sem találta meg az adatbázisukban. 🙁 )

    cydelete: igen, tudom hogy létezik ilyen, de erre mondtam hogy mennyivel jobb lenne ha egy csomaggal megkapnánk mindent.

  47. @Csaba: tudom, hogy a cydia nem full optimál ilyen téren, de akkor miért nem ezt írták, hogy az icy ezeket küszöböli ki? hja amúgy igen, terminál rulz 🙂 és ha leszedem a cydia-t akkor az szted így 32mb helyet fel is szabadítana?

    @gazsiazasz: hát, ez a mindentegyben jólenne, de a rendszer miatt nem fog menni, hiszen az apple alapból értelemszerűen nem támogatja a jailbreak app-okat 🙂

  48. jaj. a git egy verzio kezelo rendszer….

  49. Tudom, hogy abszolút OFF, de meg kell osztanom valakivel valahol. És ez itt és most veletek történik:

    Kicsit megkésve, ma délután, munka után, egy nagy sóhajtás után frissítettem a 3G-m. Rendben le is futott az itunes. már megszokásból nem is néztem volna bele a telóba mielőtt rátolom a quickpwn-ra, de valamiért belelapoztam a homescreen-be. És ott voltak, az összes ‘free’ alkalmazás. csak a cydiából telepítettek tűntek el. Persze ezt 5 perc alatt tudtam orvosolni.

    Látott már valaki ilyet?

    A másik. volt egy kedvenc témám, és én ostoba nem töltöttem le, újrahúzás előtt. A mod.myifone pedig valamiért ‘unreachable’?!
    Megoldás?

    Még egyszer bocs az OFFért…

  50. Syryus hallottál már a backup-rol. Az történt….

  51. … nem, nem az történt:
    upgrade 2.2.1-re (itunes)
    minden cr*ck-elt alkalmazás felkerült a telóra, és működött is
    és csak EZUTÁN quickpwn!
    Javítsatok ki, de szerintem ilyen elvileg nem lehet…


Add a Comment