fbpx Skip to content

A webjuice több hónapos fejlesztés után létrehozott egy olyan programot, ami képes neten keresztül tölteni az iphone-t!

Hihetetlen?…. Íme a bizonyíték:

Olvasd el a hozzászólásokat is

62 Comments

 1. hogy mik vannak!! :-)))

 2. én kajak nem is értem … netről kapja az áramot?

 3. szerintem hulyeség…

 4. Hát ez kissé fura…
  Ha ez működne is, hogy neten keresztül tölt, akkor honnan töltené, szal kihez menne a villanyszámla? 😛
  Nekem iPod Touch-om van, de amikor netezek, csak úgy zabálja az aksit, elég gyorsan le tud merülni, 3-4 nezetés, aztán már alig él a kütyü :S És akkor ez többet “csinálna”, mint amennyit zabál? Naaa…

 5. Olvassátok már el a post címét – naa! 🙂

 6. LOL hogy ezt valaki komolyan vette 😀
  Április 1 idén kicsit hamarabb jött úgy látom!

 7. Áprilisi tréfa!:) egy pillanatra még el is hittem!:)

 8. fos tréfa 😀

 9. Ennek a fele sem tréfa! Ez töltés 🙂

 10. kicsit dadog a zseni

 11. Hehe kíváncsi leszek még mikkel fogják hülyiteni a népet 😀

 12. Gondolom az app természetesen fizetős..

 13. Ott van a videó végén, hogy “and it will be completely free”.

 14. lehet kamu, de nekem most jól jönne :), mivel nincs velem a töltőm és a hétvégéig nem is lesz, az akksi pedig nullán….

 15. Elmondom, mi ennek a lenyege. Reklam az oldaluknak 🙂

 16. OFF: Bármit próbálok AppStore-ból tölteni, akár ingyenes, akár fizetős, mindig ezt írja ki a telefon: http://img21.imageshack.us/img21/8236/hibaappstore.png
  Mobileinstallation Cracket is próbáltam újratenni, Restart is volt, de semmi? Valaki nem tud valamit erről? Előre is köszönöm!

 17. Én jót mosolyogtam rajta és az a legnagyobb poén, hogy mennyien komolyan vették … Kíváncsi leszek, hogy mikor jönnek az olyan hozzászólások, hogy “honnan lehet letölteni?”

 18. egyébként van in ondöér villany technológia
  nem is olyan régen találta ki valaki , egy villanykörtét működtetett vele kb 1 m távolságból valami mikrohullámú meg mágneses energia meg mittomén milyen hókuszpókusz segítségével
  nade az még nagyon béta volt – szerintem, bár amiről azt hisszük, hogy nincs nem jelenti azt hogy nem is létezik….

  🙂

 19. Neu: honnan lehet letölteniiiiiii?? : D

 20. Próbáld egy torrent oldalról 😛

 21. cortx

  amikor lecsatlakozol itunes-röl ne jelentkezz ki az appstore-bol
  elöször nekem is ezt irta
  de mostmár iPhone-rol is tudok telepiteni
  eddig csak a gépröl engedte

 22. Szimpi srác és elég bevállalós!
  Páran megjegyzik a képét 😀

 23. @urbijoe: Ezt hogy érted? Nem szoktam lecsatlakozni.

 24. @Neu: Nekem is írta már ki, ez akkor van, ha a letöltés közben megszakad az internetkapcsolat. Főleg nagy fájloknál fordul elő.

 25. cortx porbáld azt,h Ituns menübe be “Store” és ott a Authorize Computert kiválasztod és add meg a cimed s jelszód , nekem is volt ano egy ilyen problémám,h nem engedett telepiteni és ez segitett:D hátha neked is

 26. már azt is próbáltam :S

 27. Azt ugye ti is láttátok, hogy amikor megnyomta, sőt az egész procedúra alatt nem volt látható a csatlakozási ráésze a készüléknek… ….elég egy pontos időzítés, és a siker teljes…. 😀 azért ügyes tréfa….

  LOL:::::::)))))))

 28. Hàt akkor nem tudom mi lehet a baj
  Nekem is ezt irta mikor megvettem de mostmàr jo
  Valahol olvastam èn is ezt a lecsatlakozàsi gondot itunes-bol

 29. @miron89: Nem muszály azt ténylegesen csatlakoztatni a megfelelő pillanatban. Szimplán ír egy kamuappot, meg felhasználja a telóból kimásolt hangot, meg egyebeket.

  Tényleg, alternatív linket nem tud valaki a WebJuice-hoz? 😀 😀 😀

 30. 🙂

 31. @iNigga: ha talalsz nagyon meg koszonnenk:P:D

 32. Megérkezett az ujj progifeltörő csak hogy ne unatkozzunk!!!!!!

  A Progi neve——– GRABULOUS —————–

  Introducing Grabulous!
  A quickie app from Kyek

  What is Grabulous?
  A member of the iPhone scene (let’s call him GreedyGuy) took it upon himself to start charging for access to the cracked apps that our community has cracked. We can’t stand for that. If you’re forced to spend money to use a service, you should be spending it on the actual apps you get — not making some greedy pirate rich. And so, I’ve written Grabulous. Grabulous will allow you to instantly download nearly ANY iPhone/iPod touch app for absolutely free, on command, from GreedyGuy’s servers. This release will either give you everything you want for absolutely free (again, please buy apps you choose to keep from the real app store) OR it will crash GreedyGuy’s servers so he can’t make any more money off of other people’s work. Both options are cool with us.

  What does it look like?
  Grabulous is a COMMAND-LINE APPLICATION. It does NOT have a GUI. It does NOT have an icon for you to tap on. If you are, by nature, really really bad with computers or technology, this might not be for you. But read on for a step-by-step guide that even the most inexperienced folk should be able to follow.

  It was working just fine before — but now it won’t!
  The guy who owns the actual mega4i server is blocking IPs of people he thinks is using this app. IF your download hangs, it’s because he’s blocked you. Try a different IP address if you can. But anyway:
  What GreedyGuy is doing is all kinds of illegal. If Grabulous stops working, it’s probably because his servers got shut down. At the time of this writing, both of his servers are in the US– and that is a ridiculously dumb move. Please also note that, currently, you will only be able to download 100-150 apps with Grabulous before it stops working. This is because, eventually, GreedyGuy’s automated system will block your IP. But if you can go to another location or change your IP address, you’ll be back in business!

  Click here for the step-by-step guide on how to use Grabulous!

  Step 1: Download Grabulous from the Hackulo.us Cydia repo.
  If you don’t have that repo (or you don’t know what I’m talking about) just follow this guide. Once you have the repo, you can find Grabulous by searching for it, by tapping the Hackulous source, or looking in the Hackulous category.

  Step 2: Get a Terminal
  If you know how to ssh into your device’s command line from your computer, then you’re already set. If you have no idea what in the world I just said, you’ll want to download “MobileTerminal” from Cydia.

  Step 3: Find an app you want!
  Open iTunes and go to the App Store. Pick out anything you’d like — most of what’s available through Grabulous is what was available on Appulous before it went down. Itching to try Payback? Soul Trapper? Some other enormous app that’s hard to get through the download services Appulous links to? Now’s your chance!

  Step 4: Get the iTunes ID for that app
  All you have to do is right-click the app’s icon and choose “Copy iTunes Store URL”. Then paste it into a text editor or even your browser’s address bar. It’ll look something like this:

  http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=292616556&mt=8

  see the long number at the end, after the “id=” and before the “&mt”? It’s here:
  http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=292616556&mt=8

  That’s the iTunes ID for your app!

  Step 5: Tell Grabulous to Grab it!
  Tap on Terminal on your device to open MobileTerminal. Those of you more-experienced folk can SSH in if you prefer. But here’s ALL you need to type:

  grabulous 292616556

  Just replace the iTunes ID that I used with the one you got in the last step! Grabulous will get to work tapping into GreedyGuy’s server, downloading the app you specified (if he has it! You might get an error saying he doesn’t — that’s ok, just try another app!), and cracking GreedyGuy’s encryption.

  Step 6: Install it!
  Grabulous does not install the IPA for you. Instead, open up Installous and tap the new file to install the app. I did this on purpose — since Installous has the ability to allow apps to sync back into iTunes, it’s always better to install apps through it.

  Step 7: Enjoy! And download more!
  It might not have the nice browsable interface that Appulous had (and will have again soon!), but it’s a good hold-over until we get our new servers. I hope you like it!

 33. letöltöttem a progit, a legjobb benne, ha fullra feltölti a telefont, utána a kábelén keresztül tölti a laptopom is

 34. :DD

 35. @goncz9: Akkor ha veszek egy rakás iPhonet, és minddel használom a webjuice-t, akkor akár a lakásomat is elláthatom árammal?
  Wááááá XD

 36. Persze persze, sok hülye , valaki meg beadta a családjának hogy napfénnyel táplálkozzanak. A gyerek meghalt vagy az asszony már nem emlékszem, az ürge meg elme gyógy és intézetbe került 🙂

 37. Az a szomorú , hogy hiszékeny emberek mindig is voltak. Pl. legutóbb 2006-ban a sok debil hitt Gy.F-nek és tessék: dübörgünk mint a Pannon Puma, csak ránk szólhatna a GPS , hogy fordulj meg!!

 38. Én is napfénnyel táplálkozom , és élek ! Sőt , a szódást meg úgy töltöm , hogy az usb-t dörzsölgetem a bal kezemmel . 🙂 Kár , hogy csak akkor működik , ha süt a nap ! 🙁

 39. jól láttam, hogy az idő ugyanannyi amikor elkezdi tölteni és ugyanannyi amikor fullon van 🙂 ?! 🙂

 40. Miért ti megnéztétek a videót?? 🙂 Akkor mindent értek…..

 41. na most már kíváncsi voltam, megnéztem . GRATULA . MEGOLDÓDOTT A VILÁG ENERGIA PROBLÉMÁJA. HOLNAP LEHET HOGY TOJÁST SÜTÖK A SZIFONOMMAL, MEG PIRÍTÓST HOZZÁ :-á

 42. oké hogy a videó kamu, de foglalkoznak ilyen dolgokkal (áram átvitel levegőben) szóval lehet hogy lesz majd ilyen… csak még nem most:)

 43. ha mar amcsiba volt arrol szo h áramon keresztul vigyék a netet….

 44. Én most arra fejlesztek, hogy kivonjam a vizbül a zoxigént a szifonommal.
  A víz már megvan, már csak hozzá kell adnom a szifont.
  Majd rakok fel én is videót, csak kell valami hasonlóan értelmes pofájú szakembert szereznem a bemutatóra, nehogymá asziggyék fotosoppal csináltam.

 45. A Palm Pré-t majd “wireless” lehet tölteni a “Touchstone” segítségével… Szóval ez már em sci-fi! Csak éppen nem SW-en múlik!!!!

 46. Modjuk teljesen logikus lenne, mert a csávó az elején mondja hogy a giroszkop mozgással surlodást csinál és igy termeli az áramot és mikor a webre mész ezzel a progival akkor azt örjíti meg….. már csak egy gond van hogy az iphone girszokopja nem tartalmaz mozgó alkatrészt…. dolog hogy orákánál müködik, de itt… háááááát, 😀 meglátjuk:D sry a helyesírásért 12 sörön vagyok túl!!!:D

 47. kicsiii-
  te azt hol látod hogy fullon van az akku a videón?:) téged kétszeresen átvertek..
  ha csak rádugod usbre vagy 220ba akkor is mindig ez a jel van, nem jelzi hogy meddig van épp töltve, csak az elem van full zölden és benne a villám..

 48. @Laca: Az iPhone-hoz is láttam anno olyan tokot, amit ha ráraktál, alul a csatlakozó részbe is be kellett dugni, aztán csak ráfektetni a hozzá való padra (ami be volt dugva a konnektorba), és madzag nélkül, a tokon keresztül töltött.

 49. “This is a video response to iPhone – popcorn reflects radiation”
  http://www.youtube.com/watch?v=A_KFQqmhGq8

  lol. de azért valljuk be, szép álom. főleg nekünk, szifonosoknak, akiknek napi szinten töltenünk kell az akksit. 🙂

 50. Engem nem is az akksi töltés ténye zavar, hanem , hogy mennyi töltést bír ki az akksi? Állítólag 3-400-at. Na ez a gondom, mert aztán a cseréje sem lesz egyszerű , meg “ócsóse” 🙂

 51. Fakkba, én meg megrendeltem a külső aksit….

 52. @Warnen: Na oké, de az már elég öszvér megoldás, mint régen a Nokiák vastag akksival…háááát

 53. Hali. Nekem olyan kérdésem lenne hogy olyat hogy lehet hogy a képeknél úgy legyen hogy külön mappába más képek amit én teszek fel az Iphone-omra. Megoldható ez valahogy? Köszi előre is.

 54. @miki315: hát ha ez tényleg így lenne, akkor az iphone 2G-sek már nagyon rég szidalmaznák a Céget (mmint Alma)… 😀 ha belegondolsz, hogy egy évben 365 nap van, és 3-400 töltést bír ki, akkor kb egy év alatt ki kellett volna múlnia az akksiknak. (nekem pl volt olyan, hogy naponta többször is fel kellett pakolnom töltőre). szóval nem hiszem. elég jó minőségű akksi van benne, nem érzem, hogy romlott volna a teljesítménye az elmúlt 7 hónapban, amióta megvan… a lényeg, hogy nem szabad megengedni neki, hogy lemerüljön, mert azt nem szereti. meg első alkalommal praktikus 12-14 órát tölteni folyamatban. ha ez a két dolog megvan, akkor nem hiszem, hogy egy év alatt meghal az akksi (az Almának se lenne jó garanciális okokból…)

 55. pls valaki tudna segíteni “categories” -be ? leszedem cydiából és folyton hibaüzenetet ír ki amikor elindítom: ” Premissions Error.Admob blocking has been detected in your hosts file.I have worked many hours on this app.It cannot run with this block in place.”

 56. a vízbül nyeri ki a zoxygént

 57. @beni sykes: észrevette a cucc, hogy blokkolod a telefonodon a reklámokat, ezért nem települ fel, mert a szerző így kompenzálja azt, hogy ingyenes számodra a program. ha leszeded a reklámtiltót, akkor sztem fel tudod telepíteni, és max utána visszarakod.

 58. Hartam köszi

 59. @vjoe: Nem mostani találmány ez, sokéve teslakolega foglalkozott ilyennel sokat, és nem is olyan nagy találmány, mármint persze h az, de annyira nem durva mint aminek látszik. Egyszerűen nagy frekvenciájú váltóáram. Mi fizikaórán megcsináltuk, volt egy cucc két szétfelé álló drótdarabbal, meg a tanár kezében egy kis izzó, és abból is kiállt 2 drót, és 2-3 méterre tőle is világított az izzó.
  Szval elméletben akár még lehetséges is lehetne a dolog, persze azért ez így hülyeség, de az elméletében van valami, csakhát hardveresen nincs igazán ellátva az iPhone ilyen rendszerrel, és a net sem túl nagyteljesítményű frekvencia ehez 😀

 60. @Frisbee: Úgy, hogy a célmappában (amit megadsz az iTunesnak, hogy onna syncelje a képeket) almappákba vannak rendezve a képeid. Így az iTunesban is ki tudod választani, hogy melyik mappákat syncelje a telóra. És akkor a felosztás is megmarad.
  @vik707: Ja persze 🙂 Szétkapsz egy viharvert mikrót, és az asztal alá teszed a magnetronját, vigyázva, hogy a teló ne legyen a sugarában, mert akkor annak is annyi.


Add a Comment