fbpx Skip to content

bet_logo1A Budapesti Értéktőzsde tegnap közleményben tudatta, hogy honlapját kompatibilissé tette mobil eszközök számára.
Nosza gondoltam, kipróbálom. Az iPhone-t rögtön felismerte, a főoldalon egy menürendszert látunk, innen lehet a különböző aloldalakra jutni. A közlemény szerint “az érdeklődők a Tőzsde mobilportálján nyomon követhetik a tőzsdei indexek aktuális értékét, a BUX és BUMIX indexek grafikonját, a részvények, határidős részvény- és indextermékek, valamint a határidős gabonatermékek kereskedési adatait.” Az árfolyam adatokon túl híreket és közleményeket olvashatunk.
Az oldalakon zoomolni is lehet, de nem a szokásos széthúzós kétujjas mozdulattal, hanem dupla koppintással zoom-in, újabb duplával zoom-out. Zoomnál a kép kitölti a képernyőt, fekvő módot is kezel a honlap (nyilván a Safari miatt), ez a grafikonoknál jön jól.
Úgy gondolom ilyen intézménytől alapvető követelmény a mobileszközök támogatása, ezért mindenképpen dicséretes kezdeményezésről van szó. Akinek mégsem szimpatikus ez a megjelenítési mód, az hagyományos nézetben is böngészhet az árfolyamok és hírek között.

betfooldal    betmobilonis

 bethirek     betrvrovid

betindexek

betrvhosszu

betbuxhatar

betforgalom

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Azért ez durva, gratula nekik. Szép lett, és használható!

  2. bloomberg nem hasznalhato?

  3. @dex: De igen. Ez azonban részletesebb.

  4. Ismeri valaki a BÉT Stock-ba való azonosítóját?

  5. Stockba nem, de Bloombergben: BUX:IND; OTP:HB; MOL:HB; RICHT:HB; MTEL:HB

  6. @jimny:
    MegaThx
    Hallottam valakitől, hogy megy a Stock-ban is, de ez lehet, hogy kacsa?!


Add a Comment