fbpx Skip to content

Miközben mindenki a 3.0 FW részleteit várta, „titokban” megjelent a SimuTrans nevű játék. A játékot  ZodTTD készítette, aki a Transport Tycoont iPhone-ra portolta.

Célunk egy sikeres szállítmányozási cég kiépítése. Fuvarozni lehet embereket, postát, árukat vonaton, úton, hajón és még levegőben is. A játék nincs időkorláthoz kötve, akár 1880-ban is kezdhetjük és 2050-ben fejezhetjük be, az idő múlásával a kornak megfelelő járműveket használhatunk.
Játszhatunk egymagunkban vagy akár az AI ellen is. Fontos, hogy ha három hónapig mínuszban vagyunk, akkor csődbe megyünk és vége a játéknak.
A játék irányítása az apró ikonok miatt egy kicsit nehézkes, de remélhetőleg a következő verzióban javítja ezt a hibát.

Mindenkinek ajánlani tudom a játékot, ráadásul ingyenesen tölthető le az AppStore-ból.

simutrans5

Olvasd el a hozzászólásokat is

29 Comments

  1. Ezt én is kipróbálom este, örülök, hogy ingyenes… azért ez jó dolog.

  2. CSáó!! van egy kérdésem rem tudtok segíteni!! restoreoltam egy iphone 2g-t a gyári firm-el és nincs Trés kártyám amivel az iphone kijött(használtan lett véve) és most mindenáron hitelesteni akarja, amit vodással nehezen érhetnéke el… tudtok vmi megoldást, h most h restore-oljam a tőletek letöltött fimre?? most nem nagyon tok vele mit kezdeni… Itunes mindenáron hitelesíteni akar, QuickPWn pedig nem ismeri föll…:S

  3. off
    Tud vki megoldást arra, hogy miért nem látom a telefon számokat a kapcsolatoknál? A nevek nem tőrlődtek ki csak a számok. Azaz, hogy nem teljesen mert iRealSMS-be pedig tudok sms-t küldeni csak nem jeleníti meg a telószámot!!??

  4. Nah én közben annyival előrébb jutottam, h betettem DFU recoverybe, megpróbáltam restore-olni de itt meg egy ismeretlen 1600-as hibával leáll és nincs meg a restore… megpróbáltam párszor, de csak aztt értem el, h az itunes mostmár egyáltalán nem ismeri fel az iphone-t…:S:S VKI PLS HELP

  5. megpróbáltam újra telepíteni az Itunes-t… semmi… már föl se ismeri a telót…:S:S:S tényleg fontos…

  6. Kijött DFU-ból, föl is ismeri de még mindig fönnáll az a probléma, h aktiválni kéne…

  7. !!!OFF!!!
    Bocsesz az offert de nagyon fontos, mert mar ezt vartam 3om hete…
    Az offolasom elsosorban fejlesztokhoz szol, vagy valami olyas…:)
    Szoval, elinditottam a certificate cuccost, megkuldtek h jovahadjak a csatlakozast blabla… kuldtek egy formot is…(mivel nincs mo. a valaszthato orszagok lisztajan…)
    Nos a kerdesem a kov. lenne: a harmadik reszben ahol a fizetesi adatokat kell megadni…ott van olyan resz h cedit card number…nah most it a kartyaszamomat, vagy a szamlaszamomat kell megadni?(es ha a kartyaszamot, akkor a 4*4es szamokon kivul meg kell adni a 3szamjegyu ellenorzokodot is vagy mit?)

    Fontos lenne, koszonom a segitseget…

  8. @Fleto93: szedj le valami custom fw-t es ne szenvedj…

  9. Hi all Én most fogom megnézni ezt a gamet !
    De ránézésre élvezhető lesz :)!
    Szép napot!

  10. @Laama: Custom fw-t nem rakja föl mint leírtam… de azért köcc…

  11. @Fleto93: jaja vagom van h nemelyiket nem rakja fel… szedj le masikat, vagy egy masik tuti tipp nevezd az a gyarinak a nevere…

  12. Átneveztem, nem jött be… fel tudnál jönni esetleg chat-re vagy msn-re?? msne-m: [email protected]

  13. @Fleto93: miért nem kérsz egy tmob.-os kártyát addig amíg aktiválod?

  14. hiába teszek be tmobosat, akk se jó… próbáltam többel is…:S

  15. @Fleto93: nekem is csinált már az itunes 1600-as hibát de akkor dfu-bol kivettem majd vissza raktam és már ette is a custom-ot! Amikor dfu-ba rakod utána a telón megjelenik hogy csatlakoztasd a telefont az itunes-hoz?

  16. a-a… nem jelenik meg… tök üres a képernyő… most, h átneveztem az eredti firm nevére a costum-ot így 1601-es hiba lett…:S

  17. Próbáld meg teló kikapcs,home 5mp,home+power 10mp,és a végén tartsd addig nyomva a home-ot amig elő nem jön a csat.kép! persze a teló legyen rádugva a gépre

  18. eddig nem így csináltam, megpróbálom, köszi!!

  19. Köszi szépen!! kimaradt egy lépés ezekből… úgy is kiírta a DFU-t de mégse volt fasza!! nagyon szépen köszi, most talán jó lesz… de egy idehe már megy a “preparing for restore”… most imádkozok…

  20. nemjó… 1604-es hiba… eddig gondolkozott…:S

  21. akkor passz. talán egy gép restart-ot még meg próbálhatnál meg a telót is

  22. próbáltam, semmi… másnak vmi tipp?? nem tudok kiokoskodni semmit… esetleg más módja az aktivációnak?? v vmi amivel el lehet kerüli az aktivációt??

  23. Nekem is volt régen ilyen… telepísd újra a wint és jó lesz, mostmár nemtudom mi okozta, de software hiba volt és a gépen, ez tuti.

  24. OFF: Valaki segítsen légyszives 🙁
    iPhone SDK-t keresek de ahogy elnézem csak Mac-esek számára elérhető. Mit tudok tenni, hogy én egyszerű Windows user is használhassam 🙂 ?

  25. Térj át MACre:D

  26. @Wask: Sajnos ez most nem fog menni. Nem tud valaki költséghatékonyabb megoldást :D?

  27. Wask nem működik másik gépen se…:S

  28. OFF: akkor mondom másképp. Tudom, hogy nehezet kérdezek de…
    Egy egyszerű programot szeretnék írni. Annyiból áll, hogy egy előre meghatározott weblap tartalmát nyitja meg magában. Lehetséges ez? (én már láttam ilyet, legalábbis weblapnak tűnt amit megnyitott, tehát csak egy keretprogram volt) Ha lehetséges akkor mi kell hozzá, nagyon macerás?

  29. Bocsi az OFF-ért, de a régebbi postokat és a hozzászólásokat nem nagyon olvassa senki!
    Az lenne a kérdésem hogy le tudná irni nekem valaki pontosan hogy melyik könyvtárba kell bemásolni az xGPS-hez készitett (letöltött) térképeket!!
    Olvastam az egész postot+hozzászólásokat de megoldást nem találtam
    Köszike!


Add a Comment