fbpx Skip to content

Félre ne értessék, ez a “másik” project. Ugye tudjuk, hogy létezik a sweetTooth és az iBluetooth. Nos, a másik “csapat” is dolgozik a a kékfog-on, ők az egyik legnagyobb blog az iSpazio támogatását élvezik. Kíváncsian várom, hogy melyik csapat fogja előbb kiadni a programját. ( mennyiért? )

img_001911 img_00213 img_000116

img_00247 img_00227 img_000212

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

22 Comments

 1. Az A2DP-vel egyik csapat sem foglalkozik?

 2. igen engem is az érdekelne!

 3. @vahur:
  nekem is az hianyzik leginkabb, nem a kuldozgetes

 4. Ezt a progit hol lehet letölteni?

 5. @Pappy: Még nincs kész sajnos…:S pedig már jöhetne..

 6. Sziasztok. Olvasgattam a bluetooth cikkeket, de nem tidztult ki számomra teljesen a dolog. Nekem nem filecserélésre kellene a BT, hanem egyszerűen van egy BT headsetem és azt szeretném valahogy használni, de nem találja meg az iphone. Lehetséges ezt megoldani valahogy és ha igen akkor mi a megoldás? Köszönöm előre is a válaszotokat. Üdv

 7. ott van a képnél hogy registered to és egy cim ez mire szolgál?

 8. A2dp az mi? 🙂

 9. @kicsii: Van megoldás headsetre. A Motorolla és a Jabra készülékeit felismeri.
  Nekem egy 670-es és egy 605-ös Motom van. A Bátyámnak meg Jabrája, Szépen mennek és nem is drágák.

 10. @kicsii: Még annyit, hogy egy csomó helyen kipróbálhatod mielőtt elviszed

 11. @Dezs:
  Köszönöm Dezs.. A gondom csak az, hogy nemrég még nokiát használtam és van egy nagyon szép nokia headsetem. BH702 és sajnos ezzel nem akar működni 🙁 lehetséges, hogy a késöbbiekben lesz rá progi? vagy jobb lenne lecserélni?

 12. @Siriuspapa: Advanced Audio Distribution Profile
  Az A2DP egy fejlett audio megoldás mozaikszava, amely egy olyan technológiára utal, amely lehetővé teszi a Bluetooton-on keresztüli kiváló minőségű sztereó audio adást.

 13. @kicsii: Próbáld elcserélni. Akkor legalább használod. Így meg csak szép 🙂

 14. @Dezs: értem, es koszi szépen 🙂

 15. Nekem a Sweettooth van fent az iPod Touch 2G-n, de mikor elindítom, bejön a logó, és várok- várok, és kilép. Be sem tölt, nem is mutatja, hogy a közelben be van kapcsolva az egyik telón a Bloetooth 🙁 Fent meg mutatja a Bluetooth jelet.
  Másoknak mi a tapasztalata?
  Nagyon jó lenne, ha már lenne fix, kész Bluetooth progi, ami látja, fogad/ küld adatokat.

 16. @Dezs:

  jogos 🙂

 17. Namost akkor mi melyiket szeressük? az iBluetooth-ot, vagy a Sweettooth-ot?
  nekem ez most nem kerek 😀

 18. @Tomek: Ez a projekt (iBluetooth) meDevilé (ő a rossz, aki kivált,és állítólag ellopott dolgokat). De igazából azt kell szeretni, amelyik jobb (és esetleg ingyenes) lesz.
  Bár nem hiányolom a blútyúkos fájlküdést, engem is inkább a sztereó headset támogatás mozgatna meg inkább. (Csak azt nem tudom, hogy annak tuti csak szoftveres akadálya van? Hardveresen tudná? Nem azért nincs róla egy mukk se, mert nem menne?) Ha valakinek vannak válaszai, ne fogja vissza magát 🙂

 19. Aham, szóval ő afféle Cyber Darth Vader aki a sötét oldal “jedi”-je, értem…kösz 😀

 20. @iNigga: Nem lehet. Hardveres akadálya van. Az iPhone csak mono BT füleseket tud megszólaltatni. Tehát A2DP kilőve. Sajnos.

 21. @Typhoon47: Azért voltak nekem is kételyeim, mintha valahol olvastam volna régen ilyesmit. Akkor jól emlékeztem, köszi.


Add a Comment