fbpx Skip to content

Kezdhetném azzal, hogy úúú megérkezett a filetransfer, és igen, és használható, és hamarosan kiadják, DE! Amellett, hogy ez működik, meg kell említenem azt az aprócska dolgot a háttérben, ami miatt picit óvatosságra inteném az embereket.

img_00012

Mint tudjátok az iphonebluetooth porject körül azért vannak érdekes dolgok mind a donate, mind a domain részen. Sok helyről hallhattuk, hogy eltűntek és nem fejlesztik tovább, és csak kirántották a pénzt az emberek zsebéből. Azt nem állítóm, hogy ez igaz, de lehet van benne igazság. A jelenlegi szövevényes probléma medevil nevű kékfog project taggal van. Azt hiszem minden nagyszabású projectnek vannak rosszakarói problémái, lásd zibri lásd dev-team jody és most lásd medevil. Medevil egy napja postolt 1 videót amiben bemutatja, hogy az iphone kékfog része már képes fileokat küldeni és fogadni. Ő egy hónapja kivált a csapatból és tulajdonképpen ellopta a többi tag bele invesztált energiáját és kódját. Az ibluetooth project tagjai nem állítják, hogy a videó hamis vagy valódi, de szerették volna tudatni az iphone társadalommal, hogy ha esetleg medevil kiadja az ő verzióját akkor azzal bánjunk óvatosan, lásd ziphone.

Medevil blogja: LiNK

Olvasd el a hozzászólásokat is

42 Comments

  1. érdekes … még ma lesz ennek a cikknek folytatása úgy érzem !

  2. Sziasztok. Bocs hogy ide piszkítok ezzel a posttal de azt hiszem itt lesz a legtöbb ember aki esetleg válaszolni tudna. Chaten senki nem válaszolt. Na szóval: Tud valaki olyan PDF readert ami szövegrészletet tud keresni a PDF szövegében? Ez nem egy nagy programozási feladat mégis akármennyi pdf readert szedtem eddig le eszük ágában nem volt tudni ezt a funkciót. Szeirntem elég alap, bár elég sok alapvető dolg kiányzik az iphoneból szóval.. 🙂 Van egyáltalán ilyen?
    köszi

  3. @admin: Hááát akkor egy testinget be is vágok. N95 feat. iPhone bluetooth transfering = )

  4. Nem igazán értem ezt az egészet, egyáltalán hogyan lehet és mi értelme van ellopni egy olyan programot, amit a Cydiaból majd boldog boldogtalan telepíthet? A hogyan része azért nem világos, mert ha többen fejlesztették, akkor a kód meg van mindenkinek, a saját munkája legalábbis biztosan.

  5. Of: alma@ RSS feedje csak nekem nem frissül? 🙁

  6. @iTrash: VIP remixbe mi ? ^^

  7. @saybo: Hamarosan javítjuk feedburner.com -ra, picit türelmet kérünk. Ebben az esetben majd újra fel kell venni az rss linket.

  8. @admin: Egyértelmű = DDD

  9. Kivácsian, és figyelmesen várom a fejleményeket !!!

    Vajon mi lesz belőle ????

  10. A szöveg Olaszul van , ha kell fordítás ide leírom =)

  11. @Noah: acrobat reader

  12. @siriuspapa: Szerintem ő a telefonra értette…

  13. @Ace: az elofordulhat 🙂

    mas: megy nektek az almakukacon levo cydia source-sza a bluetoothnak?

  14. Nem teljesen ertem, mi van zibri-vel?

  15. @hohand: Zibri is “lopott alapanyagból” dolgozott,ráadásul a végeredmény se lett túl biztonságos.Keringtek olyan írások,hogy ziphone-al nem csak időlegesen csináltak levélnehezéket az iPhone-ból,hanem úgy szétb*szta a szoftver bizonyos részeit,hogy kukázható lett.
    Igaz én is használtam ziphone-t és (lekopogom) semmi baja a szifonomnak.

  16. @iNigga: mi az a ziphone?

  17. @siriuspapa: Ja bocs… Te ugye a 3G-nél csatlakoztál az iphonos történetbe,2.0-s fw-el?Ha igen,akkor jogos a kérdés.
    Még a 2.0/3G előtti időkben a ziphone volt az egyik szoftver a szifonok jailbreakelésére/függetlenítésére.

  18. @siriuspapa: google segitett 😀

  19. sziasztok
    valaki ha tudna segiteni nekem
    meg kaptama cydiaba a programot ‘sweetTooth’
    es nemigazan mukodo kepes a program valaki tud valamit errrol mert a felvetelen mokodonek latszik
    elore is kosz

  20. @REDEEMER: Az ami Cydia-ban fent van az még nem az a program amit a videón látni. Az a ‘sweetTooth’ még csak annyit tud, hogy érzékeli a közelében lévő bekapcsolt bluetooth eszközöket és listázza őket.

  21. es akkor honnan lehet beszerelni azt aprogit ami a videon van vagy meg nincs forgalomban ??

  22. Hy all! Egy kis off. Feltettem a Newsstand rss progit és hozzá a lokalizációt. Nem igazán jött be ezért leszedtem a magyarítást és a progit is viszont a beállításoknál ott maradt és néha (napi 2-3 alkalommal) visszajön az ikonja amit törölni ugyan lehet de semmi nem változik. Itunesból hatörölni akarom akkor valami errort ír ki. Valaki látott már ilyet, megoldás van rá vagy csak a restore segít?
    Előre is köszi!

  23. Redeemer nyilvan nincs meg kinn..

    Btw, kosz hogy toroltetek a gondom, legalabb mailcimemre valaszolhatott vna vmelyik mindent tudo admin…

  24. @REDEEMER: nem bunkóságból de olvass visszább: @admin

  25. Hello!
    ki lopott kitől?
    Hmm ezazélet Babolcsai néni.
    Eddig is voltak, eztán is lesznek.
    Megmondom milesz most:

    To talk about “iBluetooth” just for a moment….
    The application will cost certainly less than 3€…..
    The payment methods will be Paypal and Alertpay….

    pénz beszél kedves barátaim
    sajnos vannak ilyen s olyan emberek, mi ebből a tanulság?
    NE BÍZZ MEG SENKIBEN SEM
    ezzel a kis atrakcioval, h aminden 200. ifonfelhasználó vesz egyet belőle, akkor az marátok között is egy konkrát 100M (guriga) (méter) (gombóc)
    vagy ki hogy szereti – HUF magyar forintra levetíve.
    Kb ennyi.

    Jó blútúszozást mindenkinek

  26. @Vjoe: Képzeld. Elég ha 1 ember megveszi abból a 2oo-ból és odaadja a többinek – vagy – crackeli = )
    Nocsak. Menten nem 1ooMÉTER = )

  27. @rapster: tedd rá hálózati töltőre, és hagyd úgy vagy egy órát. aztán dugd rá a gépre, majd próbáld meg úgy bekapcsolni, hogy lenyomva tartod a home gombot a bekapcs gombbal együtt. lehet, hogy fel sem villan a kijelző, de ha hallod, hogy felismerte Apple iBoot USB eszközként, az már valami. ha ezek után felugrik az iTunes, majd jelzi, hogy restore-olni akarja, ezt vagy figyelmen kívül hagyod, és megpróbálod újra bekapcsolni, hátha, vagy akkor restore. ha szoftveres gond volt, azt a sikeres restore meg fogja oldani. ha meg más…

  28. Ezt a kodlopast mar az elejen (kb 1 eve) eljatszottak Polarbearesek a videorecorderrel. Ott egy drunkenbass nevu f*szlama kenyulta a kodot, nyitott egy weblapot ahol looserek ezreitol nyulta le a telcsijuk serialjat (nemtudni mit kezd vele) cserebe egy hiperszuperul mukodo videorecorderert, ami azota sem jelent meg 🙂

  29. megvárjuk a cydiát
    kell neki még 1 hét szerintem azt terjed mint a bárányhimlő…

  30. Nagyon köszönöm Jadeye,megpróbálkozom ezzel,csak azabaj h már totálisan le van merülve és nekem azt mondták hogy úgy restorolni se lehet…..

  31. @Vjoe: Szerintem itt a legtöbben ezt várják = )

  32. @Rapster: ezért írta azt Jadeye hogy: “tedd rá hálózati töltőre, és hagyd úgy vagy egy órát. aztán dugd rá a gépre, majd próbáld meg úgy bekapcsolni. . .” szóval tölt egy kicsit, aztán pedig próbálkozz a gépen = )

  33. rendben,bocsi…:S
    :S 🙂
    és köszi mégegyszer.

  34. @Vjoe: Hát igen !!!! Szerintem teljesen igazad van!!!!

    Isten hozzot mindenkit a való életben!!!

  35. Hmm vagyis emberunk a csapatot nem tudta meggyozni, h neki mennyire kell egy uj porsche 😉 ezert inkabb egymaga szedi ra ossze a penzt 😉 kerdes, ha van a piacon free es nem free akkor meglesz e az a porsche 😉

  36. Teszteltétek már ezt a cuccot?Mer nekem ledobja a BlueTooth-ot ahogy belépek a progiba(a tesztelés kb. 2 hete történt az iSpazio Cydia source-ról szedtem le akkor)Valaki mondjamár meg hogy mi a bibi….THX

  37. @iNigga: aha, értem!Köszi az infót!Ezt nem tudtam.Többször is használtam Ziphone-t annó és soha nem volt gondom vele.

  38. Szerintem is még ha fizetni is kell érte akkor is lesz 2-3 nappal késöbb free verzsön. Várom szeretettel:-)

  39. 3 euró max !!!!!

    komoly pénz (Szánalmas!!!)

  40. igen komoly penz… Magyarorszagon a minimalber 1%-a! És az Átlagbér 0,7%-a… egyáltalán nem szánalmas, ha valaki a sok sok 3 euros teteleit probalja kordaban tartani…

    a warez meg amugy is free 4 ever! es ezt nem csak en vallom 🙂 marpedig minden ami nem app storeos, az ugymond warez… ennyi…

  41. De ha ez fizetös lesz egy jó cracker majd felfogja törni és nem lesz fizetös ugye? vagy még a másik team is dolgozik a free verzión?
    Vki tud vmit? 😀


Add a Comment