fbpx Skip to content

Kellemes hétfő reggelt mindenkinek! Amint láthattátok mi is tartottunk 1 pihenős hosszú hétvégét, remélem ezt senki sem vette zokon.

Nézzük csak, mi is lesz itt a napokban:

Első körben szeretnék megemlíteni 1 újabb kollégát aki majd be-be dolgozik a szifon.com alá, és játék/program leírásokkal fog minket megajándékozni, egy – egy cikk erejéig.

Aztán a héten kiadunk 1 Magyar UI lokalizáció 2.2 (Magyarítás) frissítést.

Folyamatosan dolgozunk karácsonyi dizájn-on, de ez még azért arrébb van, viszont a szifon.com -os logó már közelebb.

Roobi keze alatt elkészült 1 fantasztikus szifon.com -os deszka a Touchgrind játékhoz. Jelenleg a cydiából való telepítésen dolgozunk.

Kedvcsináló erre:

És most jöjjön pár ipa frissítés:

Touchgrind 1.0.1

Letöltés: LiNK

i Love Katamari

Letöltés erre: LiNK

iPingpong 3D

Letöltés erre: LiNK

iShoot 1.1

Letöltés erre: LiNK

Stargate SG-1 DHD Dial (csillagkapu fun-oknak kötelező darab)

Letöltés erre: LiNK

Olvasd el a hozzászólásokat is

26 Comments

  1. A 2.2-es fw-t, és az új lokalizációt is felraktam tegnap, nagyon köszönöm a munkátokat, és az egyértelmű, világos leírásokat! 🙂

  2. Sziasztok!

    Megpróbáltam feltenni az SG tárcsázót, de vmiért nem jött össze.
    Nem tudom miért van, de néha hiába teszem be az ipa-t iTunesba, majd syncelem, mégsem jelenik meg a progi a telón. Ez miért lehet és mi a teendő?
    A választ előre is thx!

  3. Szia!

    Azért nem jelenik meg szerintem, mert tedd fel Cydia-ból a winterboard progit és azzal tudod “bekapcsolni”…
    Üdv
    KeFear

  4. Hát, még nem próbáltuk magyarítani. De jó 5let.

  5. ittvagyunk december közepetájt és hol az undercover??:D:D:D
    csók mindenkinek:D

  6. Üdv mindenkinek. Nagy az én problémám… sikerült egy nyamvadt jack-dugó végnek beletörnie az iphone-omba. Gondolom érzékelitek, hogy a probléma nem kicsi, hiszen azt nem olyan könnyű onnan kivarázsolni. kétségbe is vagyok esve. Jártam már órásnál, szervizben, az órás ugye megpróbálta, szétszerelés nélkül nem lehet kiszedni, a szervizben meg azt mondták, hogy nem mernek hozzányúlni. De felküldik nekem Pestre (ez már a t-mobil szervíz) és ha szerencsém van akkor megúszom valami csillagászati összegből. Na de csak nem szeretnék egy vagyonért vett telefonomra egy vagyon költeni, főleg azért hogy kiszedjenek belőle valamit, ami aztán pénzbe nem kerül… már csak azért sem mert perpillanat nincs rá…. Mondtam köszi, ezzel ki vagyok segítve. T-mobilos a dolog, de nyilván ugye már eleve nem beszélhetünk garanciáról két okból, egyrészt mert itt vagyok, tehát a szoftverrésze következés képen ugye már rég nem az eredeti(bár gondolom erre van megoldás)… másrészt meg mert nem gyári alkatrész törött benne. (azt meg hogy hol vettem az rca-jack kábelt, nem is kell mondanom. Kék és piros…. i) találtam neten oktató filmet meg leírást hogyan kell szétszedni, ki is szedtem a csavarokat, de nem mertem nagyon feszegetni, és nem találtam olyan eszközt amivel le tudnám nagyobb sérülés okozás nélkül pattintani a hátlapot. Meg aztán nem is biztos hogy nekem kéne. Már így is túl sok sérülés lett rajta a probálkozásoktól

    szóval nagy szarban vagyok, nem tudom kihez forduljak, ti vagytok a legrelevánsabbak a témában, ha van valaki aki esetleg bevállalja az iphone hardver részének bütykölését, azaz kipiszkálja nekem azt a kis csonkot ami miatt nem tudok telefonálni sem mert headsetként ismeri fel, vagy tudtok valakit aki segíteni tud, örök hálám beragyogná hánykódó élete csillagösvényét. (meg egy csoki)

  7. jah és én Székesfehérvár és Szombathely között ingázom, ha valaki esetleg a környéken van, akkor ne fogja vissza magát, szívesen meglátogatom, még valami ajándékot is vihetek:D

  8. Szia szecsa. Hát nagyon sajnálom ami történt 🙁 . Ha valaki Székesfehérvár vagy Szombathely -en javít hw hibás iphone -t az keressen fel minket és én továbbítom szecsa emailcímét. Remélem lesz ilyen ember 🙂

  9. hála már ezért a segítségért is BÉKE!

  10. mar szedtem szet 2g-set, a 3g-s muanyag hatlapjat biztos konnyebb leszedni… de sajnos meglatszik az aluminium hatlapon a muvelet.

    inkabb adjatok crackelt iblocklist-et. 😐

  11. Szia szecsa, amit én biztosan megpróbálnék: Elvileg a letört jack vége valamilyen formában üreges. Próbálj meg keresni egy hosszú, vékony csavart, ezt óvatosan beledugni, kicsit belecsavarni, majd dugóhúzó módjára kihúzni belőle a csonkot. Sok sikert!

  12. Szecsa : szerintem állítsad vissza restore-val az eredeti firm állapotot és vidd be a garis szervízbe. Mond azt hogy a gyári jack törött bele, úgyis kiszedik az egész jack foglalatot és nem fogják tudni megmondani mi törött bele mert meg se nézik. Én nem buherálnám a helyedben !!

  13. szecsa esetleg probalj meg valami hosszu vekony csavarhuzofeleseget ugy beletolni aminek a veget bekened pillanatragasztoval, hat ha ugy kitudod huzzni.;)

  14. Csak aztán bele ne ragadjon a csavarhúzó is mert akkor kapsz egy antennás szifont…:-D

  15. a pillanatragasztót akartam én is mondani 🙂

  16. 🙂 faszák vagytok srácok, a pillanatragasztós témát inkább hanyagolnám, mert megpróbáltam még a csonk másik felével, de nem sikerült.A csonk nem homorú, hanem domború, egy kicsit kidudorodik. A garanciás dolog még jó is lehet, a restore-t itunes-ból csináljam? a kérdés hogy az, hogy kiszedtem a csavarokat, az elég e a garancia elvesztéséhez. Nem szedtem szét magát a cuccot, csak kiszedtem a csavarokat, és megpróbáltam. Aztán visszaraktam a csavarokat. De nem erőltettem. Bár így is lett egy-két karcolás az alján. Nemtom hogy mennyire figyelik ezt. A másik meg ami miatt nem nagyon szeretném ezt, hogy ahogy őket ismerem az legalább egy fél év mire kicserélik. Egyébként találtam most már pár iphone-szervizt, ahol megcsinálnák, meglátom mi lesz, majd beszámolok a fejleményekről. De egyre vigyázzatok: ne törjetek bele semmit abba a kis szarba mert nagyon nem egyszerű kiszedni…. Azért ha valakinek van még ötlete, akkor azt várom:)

    üdv köszi béke all

  17. Hát olvasgass vissza , már nem tudom mikori cikk /kb 2 hónap/ hogy a szervizekben hogy verik át a jóhiszemű kuncsaftokat Valami olyan volt h kicserélték a fószernak az egész alaplapot aztán betettek egy hibásat mondván az romlott el. Úgyhogy én nem beszéllek rá tovább de a gari szervízben jobban megbíznék. ott még cserekészüléket is adnak ha jól tudom ….

  18. hali!
    Egy kérdés:
    ihacks.ru meg idownloads.ru csak nekem nem megy?
    Nem tölti be az oldal!

  19. Sziasztok!
    Sajnos úgy tűnik elposszant a TurboSim-em. Tud valaki eladó darabról? Nagyon kellene 1 db.
    Előre is köszi!

  20. Szecsa:

    Ne szarozz, hanem próbáld meg a pillanatragasztós dolgot.

  21. iPhone 2g 2.0.2 | beregisztráltam itunesba de továbbra se engedi hogy kipipálgassak az app.. fülön semmit a telóra töltéshez. valakinek valami tipp?

  22. Sziasztok! Le tudná írni valaki, hogy hogyan lehet .ipa fájlokat telepíteni? Sehol nem találom.

  23. jailbreak, Cydia -> add source: stable.szifon.com -> letöltöd a MobileInstall cracket -> AppStoreba regizel, letöltessz egy ingyenes appot a telóra -> letöltessz egy ipát, rárakod a telóra (applications majd sync) -> Happ-Go-Lucky (ami 1 fos film meg ne nézzétek)

  24. Köszi. Működik.


Add a Comment