fbpx Skip to content

Láttam, hogy nem egyértelmű 1-2 embernél, hogy hogyan is telepítse a cydiaból a magyarosítást. Míg a többi frissítés egyből a rendszerbe nyúl, addig a magyarosításhoz már készítettünk 1 “menüt”. Tehát miután a cydiából telepítetted a “Magyar Localizációt” vagy is a magyarosítást utána neked ezt activálnod kell.

Bemész a > Settings > Generals > international > Language > legalján > magyar !!!

Help:

Tessék megmondani mi az a Cydia!

Update #1

Frissítettük a magyarosítást 1.0.1 -re mert találtunk benne hibákat, még dolgozunk a hónapok nagybetűin.

Changelog:

 • AppStore neve javítva

 • Zenelejátszásnál a számok kiírása javítva

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

 1. Uff.. 🙂 Kellett nekunk a 990 Ft-os telcsi….

 2. Óriási köszönet mindenkinek aki részt vett a magyarosítás létrehozásában és lehetővé tette, hogy ez ilyen profi módon el is jusson hozzánk ! Lenyűgöző az a tudás, amit felhalmoztatok ezen a téren (is)

  KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM !!! 🙂

  Egy aprócska kérdésem lenne csupán. Az iPhone billentyűzetén a magyar ékezetes betűket mikor csodálhatjuk meg ? Vagy az is lehet, hogy a magyarosítás után ennek automatikusnak kellene lenni ?

 3. Most néztem meg, a billentyűzet nyelvek között nincs magyar… 🙁

 4. Akkor érdekes dolgot köszöntél meg, mivel fent van cydian a magyarosítás is és a billentyűzet fix is. ?!

 5. Én úgy emléxem a frissítések között szerepelt billentyűzet fix is és ezért furcsállom, hogy ez mégsem hozta az ékezetes betűk megjelenését 🙁

 6. Mégis működik :p ha hosszan tartom az ujjam a magánhangzón, akkor fent előugranak a választható alternatívák… 😀 Zseniális !

  Mégegyszer köszönöm! 🙂

 7. gomez: Ráadásul ha átváltod a (billentyűzet) nyelvet Németre, akkor kicseréli a Z és az Y betű helyét, hogy olyan legyen, mint a számítógép klaviatúráján.

 8. gomez: A billentyűzet renderelése úgy működik, hogy a telefonon beállított régió (vagy nyelv? Nem emlékszem pontosan) számára rögzített billentyűzet erőforrásokat tölti be, majd azokat, amiket engedélyeztünk. Ezért nem jelenik meg és nincs is szükség igazán a billentyűzet nyelvei között.

 9. Köszi a tippeket, Nagyok vagytok ! 🙂

  Már csak 1db kérdésem maradt, ha mindent jól csináltam, akkor miért nem fogad sem vodás, sem t-mobilos kártyát ? Bekéri a pin kódot és ennyi. Telefonálni nem lehet vele. Sehol nem találok preferált hálózati beállítást de nyilván ez a dolog is a lámaságomat bizonyítja. Áruljátok el, hol van a titok ? 🙂

  Bízom bennetek 😉

 10. Gondolom már elegetek van azokból, akik nem tájékozódnak, mielőtt kérdeznek… 🙂 most olvasom, hogy keményen dolgoztok a függetlenítésen. Akkor én is csendben beállok a sorba és kivárom, hogy megszülessen az újabb mestermű.

  Hajrá srácok ! 😉

 11. hmm.. ha beállítom a profilban a fotót akkor miért nem jelenik itt meg ?

 12. HI
  azt irja source error sub-process bzip retuned an error code 2
  a verióm 2.1 es
  Köszi

 13. helló!
  segítséget kérnék, de a “kályhától”, ha lehet…
  tök kopasz vagyok ezekhez…
  letöltöttem a magyarítást, és kicsomagoltam a rar-t.
  eddig terjedtem… HELP! ( mit hová kell másolni stb…, de ha lehet alsós szinten kérnék választ )
  köszönöm

 14. Sziasztok ! Pontosan melyik magyar lokalizáció kel a 3.1-es Firmwaréhez ? Cydiában hogy van ez kiírva ? Cydia nélkül nem lehet magyarosítani ? Válaszotokat előre is köszönöm ! Üdn nektek királyok ! Tomas


Add a Comment