fbpx Skip to content

Láttam, hogy nem egyértelmű 1-2 embernél, hogy hogyan is telepítse a cydiaból a magyarosítást. Míg a többi frissítés egyből a rendszerbe nyúl, addig a magyarosításhoz már készítettünk 1 “menüt”. Tehát miután a cydiából telepítetted a “Magyar Localizációt” vagy is a magyarosítást utána neked ezt activálnod kell.

Bemész a > Settings > Generals > international > Language > legalján > magyar !!!

Help:

Tessék megmondani mi az a Cydia!

Update #1

Frissítettük a magyarosítást 1.0.1 -re mert találtunk benne hibákat, még dolgozunk a hónapok nagybetűin.

Changelog:

  • AppStore neve javítva

  • Zenelejátszásnál a számok kiírása javítva

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Uff.. 🙂 Kellett nekunk a 990 Ft-os telcsi….

  2. Óriási köszönet mindenkinek aki részt vett a magyarosítás létrehozásában és lehetővé tette, hogy ez ilyen profi módon el is jusson hozzánk ! Lenyűgöző az a tudás, amit felhalmoztatok ezen a téren (is)

    KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM !!! 🙂

    Egy aprócska kérdésem lenne csupán. Az iPhone billentyűzetén a magyar ékezetes betűket mikor csodálhatjuk meg ? Vagy az is lehet, hogy a magyarosítás után ennek automatikusnak kellene lenni ?

  3. Most néztem meg, a billentyűzet nyelvek között nincs magyar… 🙁

  4. Akkor érdekes dolgot köszöntél meg, mivel fent van cydian a magyarosítás is és a billentyűzet fix is. ?!

  5. Én úgy emléxem a frissítések között szerepelt billentyűzet fix is és ezért furcsállom, hogy ez mégsem hozta az ékezetes betűk megjelenését 🙁

  6. Mégis működik :p ha hosszan tartom az ujjam a magánhangzón, akkor fent előugranak a választható alternatívák… 😀 Zseniális !

    Mégegyszer köszönöm! 🙂

  7. gomez: Ráadásul ha átváltod a (billentyűzet) nyelvet Németre, akkor kicseréli a Z és az Y betű helyét, hogy olyan legyen, mint a számítógép klaviatúráján.

  8. gomez: A billentyűzet renderelése úgy működik, hogy a telefonon beállított régió (vagy nyelv? Nem emlékszem pontosan) számára rögzített billentyűzet erőforrásokat tölti be, majd azokat, amiket engedélyeztünk. Ezért nem jelenik meg és nincs is szükség igazán a billentyűzet nyelvei között.

  9. Köszi a tippeket, Nagyok vagytok ! 🙂

    Már csak 1db kérdésem maradt, ha mindent jól csináltam, akkor miért nem fogad sem vodás, sem t-mobilos kártyát ? Bekéri a pin kódot és ennyi. Telefonálni nem lehet vele. Sehol nem találok preferált hálózati beállítást de nyilván ez a dolog is a lámaságomat bizonyítja. Áruljátok el, hol van a titok ? 🙂

    Bízom bennetek 😉

  10. Gondolom már elegetek van azokból, akik nem tájékozódnak, mielőtt kérdeznek… 🙂 most olvasom, hogy keményen dolgoztok a függetlenítésen. Akkor én is csendben beállok a sorba és kivárom, hogy megszülessen az újabb mestermű.

    Hajrá srácok ! 😉

  11. hmm.. ha beállítom a profilban a fotót akkor miért nem jelenik itt meg ?

  12. HI
    azt irja source error sub-process bzip retuned an error code 2
    a verióm 2.1 es
    Köszi

  13. helló!
    segítséget kérnék, de a “kályhától”, ha lehet…
    tök kopasz vagyok ezekhez…
    letöltöttem a magyarítást, és kicsomagoltam a rar-t.
    eddig terjedtem… HELP! ( mit hová kell másolni stb…, de ha lehet alsós szinten kérnék választ )
    köszönöm

  14. Sziasztok ! Pontosan melyik magyar lokalizáció kel a 3.1-es Firmwaréhez ? Cydiában hogy van ez kiírva ? Cydia nélkül nem lehet magyarosítani ? Válaszotokat előre is köszönöm ! Üdn nektek királyok ! Tomas


Add a Comment