fbpx Skip to content

Már letölthető hivatalosan is az iPhone használati útmutató méghozzá magyar nyelven!

Letöltés erre: LiNK

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. már nagyon kellett

  2. szeretném beállitaniaz iphone-t de nem tudom nem találom benne a videot. nem jön be az internet a brututot se tudom bekapcsolni.kérem segitsenek.köszönöm

  3. Videolejátszó az iPod-ban van a videóidat az iTunesból tudod feltenni syncronizálással. A YouTube ikon alatt tudsz a netről videokat nézni.
    Az internetnek be kellene jönni a Safari ikon alatt ha van 3G kapcsolat de ha nincs akkor átvált Edge módra és azon jön, persze csak akkor ha van előfizetésed adatátvitelre. Ha semmi nem működik akkor ->
    settings->general->reset

  4. Ja a”brututot” 🙂 ezen a telon nem tudod ugy használni mint a többi telefonon ugyanis file-átvitelre nem alkalmas….esetleg zenehallgatásra jó ha van brututos /sic/ fülesed…

  5. nekem van egy i68-as klónom (iphone)
    hol lehet beállitani a hangszórót??? 🙂

  6. @Pifu: na de az nem eredeti iPhone… csak kaptál hozzá valami használati utasítást, abban kéne megnézni.

  7. Sziasztok!
    Lenne egy hülye kérdésem:)Barátomnak van egy iphone-ja, és van rajta egy elefonjel,alatta pötyökkel.Tudjátok mit jelent?
    Előre is köszi.

  8. @enci: kapcsolja ki a TTY-t a settings / phone alatt. szövegtelefon lenne, halláskárosultaknak, megfelelő kiegészítővel használva. le van írva a használati utasításban amúgy.

  9. sziasztok most kaptam egy iphone-t! nagyon jó de kérdeznék valamit használtam az itunes-t és valahogy ráraktam a zenéket . Hogyan törlöm öket le??
    előre is köszi!!

  10. nincs véletlen valakien egy archive leírása az első iPhone 3G-hez… Tmobile perhez kéne, de az apple leszedte már azt a hivatalos honlapról….

  11. @szuperp: pontosan milyen leírásra gondolsz? technikai specifikáció? vagy mire?


Add a Comment