fbpx Skip to content

A nagy kérdés az emberekben, hogy tényleg mennyit is bír a 3g és gps mellet az iphone. Ez azért fontos mert jelenleg az emberek nem tudják cserélni ezeket az akkumulátorokat. Jelenleg 7 helyről vannak az információk, és sajnos nem túl biztatóak…

 • Ars Technica – 3:00-4:30 (internetezés+telefonálás+zene); under 4:00 (Videó lejátszás)
 • Wirelessinfo – 5:50 (3G beszélgetési idő)
 • PC World – 5:38 (3G beszélgetési idő)
 • Engadget – 5:24
 • PC Magazine – 5:43 (3G beszélgetési idő)
 • CNET – 5:00 (3G beszélgetési idő); 9:00 (EDGE beszélgetési idő)
 • Anandtech – 3:17 (3G internetezés)
 • DVICE – 2:54 (3G internetezés /telefonálás+zene)
 • Walt Mossberg – 4:27 (3G beszélgetési idő); 5:49 (3G internetezés)

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

 1. Miért is nem biztató?
  Az átlag Nokiák 3G-n ennek a felét produkálják, normál hálón hoznak 4,5-5 órát, ahol az iPhone 10-et…

 2. Abszolut nem ertem a cikket,
  az iphone aksi elettartama felulmul nagyon sok eszkozet.
  Es ami egyedulallo hogy hozza es felulmulja a gyarto altal megadott erteket.

 3. Igazán kíváncsi lennék, hogy hány évesek írják ezeket a blogokat. Aki használt már 3G-s eszközt az nem ír ilyen ostobaságokat. Ez nem hogy rossznak, de kifejezetten jó eredménynek számítanak. Eddig azért ment a rinyálás mert nem volt 3g, GPS stb. El lett mondva, hogy a mai elérhető technológia mellett ezek le fogják zabálni az aksikat, ezért is nem rakták bele első körben. De ok, ha a birkáknak ez kell, legyen. Megcsinálták és most jön a sok “okos”, hogy keveset bír. Komolyan mondom sokszor elcsodálkozom mostanában az emberi hülyeségen.

 4. Azért megnézem 6 hónapi folyamatos aksi használat után mit fog mutatni ugyan ez a statisztika 🙁

  Rendben, ha épp kocsiba használod akkor tudod tölteni, de ha az erdőbe mászkálsz egész nap vagy mondjuk turázik a család reggel 8tól délután 2ig utánna nem fognak téged este 8ig elérni, ameddig haza nem érsz. Egyébként meg fikázd más blogját, ha úgyérzed szar nem kell olvasni.

 5. Jelenleg majdnem 1 éves az iphone-on, és 2h vonat út után majdnem csuftig levan merülve, ha netezek+zenét hallgatok, s utánna mi van !?

 6. Kedves Admin,

  Nekem 10 honapos a regi iphoneom, altalaban tobb mint egy napig siman birja.
  Vmi nagy gond lehet a te keszulekeddel. Nem tapasztaltam eszreveheto romlast 6 honap utan ugyhogy nem ertem az aggodasod.
  Reagalva a turazasra: nem hiszem h az erdoben turazva a 3G es wifi hasznalatos idot kene nezned 🙂 Ha megis akkor legyszi ne menj turazni lol
  Az elobbi postodra: jon az angol iphone-od, de hogy tervezed hasznalni?
  A dev team mostani releaseben sem lesz unlock, es mivel az apple eleg sok erot tett ujra hogy ne lehessen egyszeru feltorni ugy erzem meg 1 honapot biztosan fiokba teheted a telot.
  udv
  T

 7. Első körben 1 napig nekem is bírja az iphone-om, ha nem használom semmi másra, de ha 2h keresztűl a vonaton pl híreket olvasok meg egyéb dolgokat, akkor sajnos lemerül nagyon hamar, és pl reggel 6tól 8ig be vonatozom a fővárosba utánna délben már jóformán lemerült a telefonom 🙁

  A turában igazad lehet 🙂 🙂

  Egyébként nem hinném, hogy nem lehet majd feltörni napokon belül. Zibri is már feltörte az övét dev-team is dolgozik rajta… + lassan jönnek ezek a sim kártya buheráló cuccok is. Én jövőhéten már használni fogom a 3g-s iphoneonomat, de addig is itt a régi 🙂

 8. Mellékesen elmondanám hogy ahhoz, hogy ez a blog rendesen nem csak irásokra alapozva közöljön veleket dolgokat 1 3G-s iphone nem árt.


Add a Comment