fbpx Skip to content

Üdv mindenkinek!

Megnyílt az szifon.com SAJÁT fóruma.

forum.JPGA fórumot azért csináltam, mert egyre több “helyen” már nem beszélhetünk az iPhone függetlenítéséről, holott még csak nem is kapható nálunk! Remélem elöbb utóbb fel fog lendülni ez a fórum és mindenki kedvét találja majd az olvasásában 🙂

Az elején kérnék azért némi segítséget az emberektől, hogy kezdjenek rá írkálni, tudom – tudom nehéz az indulás, de ha már van használjuk ki!

Hajrá!

LINK: http:/forum.szifon.com

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. Helló!
    Az iphonom olyat csinál h van amikor telefonálok és a másik fél nem hall engem!
    Van amikor ki irja h hívás hiba és szétkapcsol!
    Egyáltlán nem talál gps-jelet!
    Valami 5let hogy mi lehet a probléma!? Vagy hogy esetleg egy szoftwer frissítés segíthetne a dolgokon vagy valószínübb h valami érintkezési hiba!?

  2. Nem ehhez a dologhoz kapcsolódik a kérdésem se segítséget várok.Van iphone 4 em és ipad 2 is.A kérdésem a következő hogy tudom azt megoldani hogy rátegyek olyan filmeket amihez felirat van mindekettő gépre?

  3. Sziasztok! Olyan appot keresnék amellyel, munkahelyi beosztást, időbeosztást, terveket lehet beírni. Valaki tud valamilyen ötletet?

  4. Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni Iphone 4-ről lenne szó, pár napja azt csinálja h ha belépek egy programba azt írja ki h a Push(átküldési) értesítők használatához kapcsolódjon az Itunesra. Kapcsolódtam nem történt semmi. Minden egyes programba lépéskor kiírja kipróbáltam úgy is h kikapcsolom a Push-t mert amúgy nem is kell úgy is kiírja ha be van kapcsolva úgy is kiírja. Tmobile-os a telefon. Nincs jailbreakelve. Tudna valaki segíteni h lehetne megoldani ezt a problémát? Előre is köszönöm.

  5. @stallone46: ez egy bő 6 évvel ezelőtti cikk. erre a Gyakran Ismételt Kérdések cikk van: http://szifon.me/faq

    lépj ki az App Store-ból a készüléken, kapcsold ki teljesen, majd kapcsold vissza, és lépj vissza az App Store-ba.

  6. @Jadeye: szia,tudsz valami megoldást iphone 5 icloud zár van a telcsimen,nincs letiltva,zárolva,nem lopott,stb..
    van erre valami megoldás,hogy kinyissuk?:)
    előre is köszi!

  7. @zsolaiphone: erre nincs lehetőség – hacsak nem tudod az Apple-nek igazolni, hogy tiéd a készülék. ezt például a készülék IMEI- vagy sorozatszámát tartalmazó számla vagy adásvételi segítségével lehet, de hívd fel az Apple-t, és elmondják a részleteket: http://apple.com/hu/contact

  8. @Jadeye: köszi,szóval amolyan más megoldás nincs?!:(
    kint vettem Amerikában,a tulajt is tudjuk ki de nem akarja megmondani..

  9. @Jadeye: igen olvastam,beszéltünk vele de nem tette meg,nem tudom mit csináljak…az apple szted hivatalosan kinyitja nekem?más nagyon nem marad ha nincs egy okos valaki,aki hack:)
    de amúgy köszi a segítséged!

  10. @zsolaiphone: ezen túl más opció nem igazán van, de hívd fel az Apple-t, ők úgyis jobban látják, mit lehet tenni.

  11. @Jadeye: ok,rendben és köszi!

  12. Sziasztok!
    Tudom nagyon sok cikk van a jailbreakkal kapcsolatban itt az oldalon is, itt szoktam nyomon követni hogy mit mivel hogyan. Azonban mielőt hozzákezdenék, néhány dologgal szeretnék tisztában lenni:
    Pangu8 v1.2.1-el szeretnék jailbreakelni. Első kérdésem hogy iOS 8.1.3-at lehet-e vele csinálni, mási hogy azt kapom indításkor hogy iTunes version to old. Please upgrade to 11.2 or later. Ezen felül jelkódot és iPhone keresését kikapcsoltra tettem.
    iPhone 4s 8 gb-ről van szó.

  13. Sziasztok!
    ios 8.3-mal kompatibilis tweaket keresek, amivel gyors kontakthívót tudok a springboardra tenni. Click2call nem működik, kilép. Callshortcut meg csak megnyit egy szafary oldalt címsorában a hívandó kontaktnévvel.


Add a Comment