fbpx Skip to content

A Telekom sajtóközleménye szerint hazánkban április 6-tól lehet megvásárolni a legújabb iPhone SE készüléket.

Screen Shot 2016-03-24 at 17.29.30

Ezzel együtt a Telekom tulajdonképpen elspoilerezte a hazai rajtot, mivel a legtöbbször azonos időpontban válik elérhetővé az Apple.hu-n, az APR-ekben, és a mobilszolgáltatóknál is a készülék.

Hazánkban az Apple Online Store-ban még mindig csak március 29-től lehet előrendelni a készüléket, ami a fentiek szerint április 6-án lesz majd kiszállítva, és 6-án lehet majd az APR-ekben is megvásárolni. A többi mobilszolgáltatónál egyelőre nincs bővebb információ az iPhone SE-ről, és Telekom oldalán sincs még semmilyen díjcsomag opció az új készülékre. Bővebben az iPhone SE-ről ebben a cikkünkben olvashattok: Az Apple bemutatta az iPhone SE-t: magyarországi árak és megjelenés

Olvasd el a hozzászólásokat is

36 Comments

  1. Elírtátok mert Március 29-étől rendelhető. 🙂

  2. Úgy kellett volna írni, hogy nem érhető el az iPhone se! :DD

  3. Jeci: Ez jó volt

  4. elspoilerezte… mit??? Volt még valami egyáltalán amit NEM tudunk előre??? Már nincs a keynote-okon lassan semmi, amin meg tudnánk hökkenni. Minden ki van szivárog(tat)va. Most is már megy az iPhone 7 találgatás meg fotók meg minden. Az egészből elveszik a várakozás, az izgalom.

  5. @Kovács Péter: mivel az Apple nem közölte, hogy Magyarországon mikortól fogja forgalmazni, így ezt most a T árulta el. addig senki nem tudta biztosan.

  6. Elméletileg aki Apple terméket forgalmaz meg amúgy általában a megjelenés dátumát NEM SZABAD megmondaniuk és még ki rakniuk sem, valszeg ezért büntetést fog kapni a Telekom az Apple-től.

  7. Kivancsi vagyok, hogy milyen arba lesz..Vajon az 5s ara esni fog valamennyit?

  8. És igen, valszeg fog esni az ára, de már csak a kifutó félben lévőket adják el, újat nem gyártanak.

  9. @Cseka: T-től bármi kitelik. Szerintem simán fent hagyják a kínálatban a még készleten lévő 5s-eket a régi (SE-nél drágább) árban 😀

  10. @ef-dani: hát ettől félek én is…:D

  11. @Kovács Péter: Végülis nem vagyunk már gyerekek! Meglepi, az karira kell! 😀 Ha bejelentették volna hivatalosan előre ezt az 5SE-t akkor nem tudtak volna eladni 5S-ből olyan mennyiséget tavaly. Tavaly mindenki várta, hogy meglépik és mivel nem hát vettek 5S-t.

  12. asszem inkább SE-re gyűjtök picit és megveszem azt, nem a kifutó 5s-t.
    jó ötlet?

  13. @Cylon: csak ez az egyetlen jo 5let arra hogy ne egy nemsokara nem tamogatott telefonod legyen…

  14. Ez hülyeség. Az 5s még 1 jó ideig támogatott lesz.

  15. 2GB RAM, 2 generacioval ujabb cpu, nem szabad ma 5st venni.. foleg ha nem kell 16gbnal tobb. 6s-em van, fejlesztek, latom mennyi ramot foglalnak az appok..

  16. @Cylon:
    …látom hezitálsz, van aki rögtön a pénzedet költené, és tolja az almatermesztők szekerét, én meg ezt mondom neked:
    – kapsz egy 2012 dizájnt egy csomó kevert alkatrésszel, mert nem kell félned nem egy az egyben rakták bele a 6S HW -ét
    – ha nagy játékos vagy, akkor hiányozni fog az SE ereje, de ha telefonálsz, netezel, zenét hallgatsz, esetleg videót nézel, akkor sokáig nem fogod érezni a különbséget, csak ne ugorj bele egy következő iOS frissítésbe meggondolatlanul

    PS: …ha 5S -t veszel, a kutya sem veszi rajta észre elsőre, hogy nem a legújabb típus, és egy csomó pénzed megmarad, ami, ha esetleg kijön egy valóban ütős telefon, akkor már erős indokként fog szolgálni arra, hogy rárepülj…

    – ahogy a “német” mondja: “Cash is King!”

  17. ‘Kutya se veszi észre, h nem a legújabb…’ Jézusom, ti ezért vesztek telefont??? Na ezért utálja mindenki az iPhonosokat, köztük én is, annak ellenére h ez van.

  18. Van egy nagy előnye az SE-nek. Felpezsdíti a 4 incses kiegészítők piacát. Egy nyamvadt kijelző fóliát alig kaptam, az is 2 hónap urán kuka…

  19. Egyébként no para, az 5S még legalább 2-3 évig támogatva lesz. Ne fossatok már, van ott kakaó még évekre. A 6 csak egy hajszállal gyorsabb, azt meg illene támogatni pár évig.

  20. Amerikában 399 dollár. Kb 115eft 😉 az iphone SE

  21. @A hun:
    …látom itt is hülyeségeket írsz, nem csak a Beszéljükmac-en. És pont abban a nyomorék formában ahogy ott teszed. :D. Senki nem tolja az almatermesztők szekerét. Csak hát ez is mint a másik oldal almás termékekkel foglalkozik.
    Az SE még mindig az egyik legszebb külsőt kapta egy igen erős belsővel. Nyilván nem teszik bele egy az egyben a 6S-t. Ha nagy játékos, akkor iPad-et kell vennie, vagy konzolt.

    PS.:… ezt a PS-ezést meg nyugodtan elhagyhatod, mert teljesen felesleges a mondatodat utóirattal folytatnod.
    Értem én hogy szerinted a névjegyed lett és hogy véleményed szerint jól néz ki, de iszonyat marhaság. 😀

    PS2:…sajnos így van, miattad (is) fikázzák azokat akik iPhone-t használnak, mert te még most is azt hiszed, hogy mindenki azért veszi hogy villogjon vele.

  22. pont hogy az SE az a fajta amire erdemes rarepulni. Igen, kevert alkatreszek vannak benne de a cpu, memoria (ddr3!) es fenykepezo a 6s-bol van. De 160e-ert abszolut jo vetel. MINDEN elemzonek ez a velemenye. Egymasnak ellentmondo dolgokat mondotok: van ott kakao evekre, de nem szabad meggondolatlanul beleugrani egy frissitesbe 😀 . Most hogy mar van 2GB RAM van az aktualis mind a harom meretu telefonban, biztosak lehettek benne hogy az iOS-ek nem az 1GB-ra lesznek optimalizalva. Ez van, evekkel ezelott a desktop gepek memoriaigenye is elment 4GB-ig de innen nem ment feljebb csak ha olyan appokat futtat az ember. Plusz: most dragabb egy se de 2-3 ev mulva eladaskor tobbet is fog erni!

  23. @A hun: Köszönöm a hozzászólásodat! Nagyon hasznos párbeszédet indított! 🙂 @taky1974: , @kchris: A Ti véleményeteket is köszönöm. SE lesz ebből, meggyőzött maga a készülék is, és most Ti is. 🙂 Nem villogni szeretnék vele én sem, hanem használni hosszú évekig, igazából szerintem minimum 5 évig ezt használom majd. 🙂
    Várok picit és veszek egy 16gb-os független SE-t amint kényelmesen meg tudom venni. meg persze addigra lesznek vélemények a felhasználóktól is 🙂

  24. PS: jó volt ez a PSezés

  25. PS.: ha már magyarul írunk, akkor használhatnánk a magyar megfelelőjét is: ui. 🙂

  26. @taky1974:
    …minden személyeskedést félretéve, magad mondtad, ha játékot szeretne játszani, vegyen iPad -ot v. konzolt…

    – elmagyaráznád, akkor mi az a plussz, amiért érdemes ezt a telefont dupla áron megvenni?
    Egy lehetőséget kilövök előled, mégpedig az “ac” Wi-Fi -s kapcsolatot

    Esetleg gyorsabban fogod hallgatni a zenét, vagy az internetes reklámokat tekinted meg gyorsabban, ha a 16 GB -os verziót veszi meg, akkor mégcsak a 4K -s tulajdonságának sem örülhet rendesen, ha szelfizne, akkor meg szomorú, de nincs semmi különbség

    PS: …1/2 év múlva, ha az üzletben ahol vásárolta, vissza szeretné cserélni egy jobbra, max. 150 € kínálnak majd neki érte vagy kevesebbet…
    – lehet téged nem zavar, hogy egy régi köntösben kapod meg az újabbat, de hidd el, vannak azért olyanok is, akiket picit meghökkent a dolog

    – és bár hihetetlennek tűnhet, azért hidd el, szeretem az Apple termékeit, annak ellenére hogy nem gyűjtöm őket, mindig van belőlük itthon vagy 8-9 drb

  27. @kisai @iamyourghostproducer: Nem, nem lesz támogatott de ha mégis akkor is jól le fogják lassítani szándékosan. Ha nem a 10zel akkor majd a 11gyel. Vicces! Most ezt mondjátok hogy van benne bőven erő de amikor meg majd lelassul: mit vártok egy 3+éves telefontól az android még eddig sincs támogatva mint ez satöbbisatöbbi….

  28. @gabor.: igen, direkt belassítja, hiszen az elégedetlen vásárló az ezután inkább megveszi az új készüléket, amiről tudja, hogy ugyanúgy be fogja szándékosan lassítani az Apple, és “csakazértsem” vesz más készüléket. teljesen logikus.

  29. @Jadeye: Szarkazmus nélkül: Apple a legújabb oprendszert a legújabb készülékre hegyezi k, és fordítva is. A régebbik optimalizáltságára kevésbé fektet hangsúlyt, ezáltal kikényszerítve az újabb és újabb vásárlást. A dolog logikáját ott tudnám magyarázni, hogy sok eszköztulajdonos az Apple brilliáns marketingjének engedelmeskedve elfogadja ezt, illetve mások számára nem tétel anyagilag, hogy mindig a legfrissebb telefonnal, tablettel rendelkezzen.
    Ami valóban szándékosan lassítás és rendkívül undorító, hogy csak azt az oprenszert engedi Apple telepíteni, ami az épp legfrissebb. Tehát hiába jött a 4s ki egy iOS5-tel, amivel villámgyors lenne ma is, nem tudom ma már föltelepíteni. Tehát marad az iOS9, ami meg persze baromi lassú a 4s-en. Ez mi, ha nem direkt lassítás?

  30. @Mucako: “csak azt az oprenszert engedi Apple telepíteni, ami az épp legfrissebb”
    de hát ez évek óta így van, tehát nem lehet azt mondani, hogy ez nem volt tudható előre egy iPhone vásárlása előtt. az aktuálisan legfrissebbnél korábbi iOS-verzió visszarakása az iPhone 3GS és az iOS 3.0 megjelenése óta nem lehetséges, tehát ez nem új dolog.

    másrészt: http://szifon.com/2015/10/26/odysseusota-az-ios-6-1-3-vagy-ios-8-4-1-telepitese-jailbreakelt-keszulekre/

    de ha te elégedetlen vagy egy készülékkel, akkor utána veszel belőle még egyet? ennek semmi értelme. az elégedetlen vásárló nem fog új készüléket venni. de akkor miért nem cseréled le évente, eladva a korábbi generációs készüléket? a különbség töredéke az új készülék árának, mert ugye azt visszaforgatod, amennyiért a korábbit eladtad.

  31. @Jadeye: Most már látom, mire megy ki az egész. Persze, hogy elégedetlen vagyok és nem is fogok másikat venni, hogy aztán az is elavuljon és vehessem a következőt. A legfrissebb iPhone alapdíja, majd az évenkénti készülékcsere különbözete egyszerűen nem hoz akkora hasznosságot, mint amennyit rá kéne áldoznom.
    Köszi a linket, majd kipróbálom, ha lesz jb.

  32. Nekem kimondottan tetszik, hogy az 5s külsejét kapta meg. Vannak még emberek, akik nem azért vesznek telefont, mert szeretnék, hogy mások arról megállapítsák az árát, hogy mi van a kezében! Akinek ez nem tetszik, az úgyis vesz egy 6s klónt!:)
    Nekem is elegendő a 16GB, telefonálásra használom a telefont, hiszen ez a neve is. Ha már képes alkalmazásokat futtatni, kihasználom, naptár, GPS és néhány email. Azt nem szabad elfelejteni, email-re és munkára ott a számítógép, fényképezni a fényképezőgép, telefonálásra a telefon. Telefonban található extrák, mint fényképező, email, stb. másodlagos, alkalmi használatra valók annak, akik komolyan használják az adott funkciót. Ezt el kell fogadni, mint ahogyan a normális ember is elfogadja, hogy vannak, akik csak a készüléküket használják elsődlegesnek a beléjük épített másodlagos funkciókkal!

  33. Megéri megvenni a 16gb-os SE-t?
    Tudja valaki, hogy a 16gb-ból mennyi helyem lenne ténylegesen?
    Ki lehet használni minden funkciót, ha mondjuk felhőbe(a mega 50gb-ot ad ingyen)/gépre mentem a fotókat/videókat rendszeresen?
    Zenét úgyis megunom, cserélem rajta azt az 5-10 albumot amit hallgatok, tehát arra kell 2 gb, fotó/video monjuk még 2. appok/játékok 8gb kb. Ez így 12gb. ha ennyi lenne benne szabadon, akkor talán ki tudom gazdálkodni a helyet mindig. Van ezzel kapcsolatban valakinek véleménye?
    Köszi,
    Cylon

  34. @Cylon: Sajnos rossz hírem van. Az 16GB-os iPhone-oknak a szabadon felhasználható memóriája 11,9GB. Az én 5S-emben 4,7GB helyet foglal el 1557 fotó és 19 videó (és ezek ugye “csak” 8Mp, illetve 1080p30fps). Azért 2,5 év alatt összegyűlik ennyi tartalom a telefonon szerintem. Egy szó, mint száz, 64-eset vegyél, később be fogod látni majd, hogy ez sokkal jobb döntés ? (Kb. 2 hete nem tudok már fényképezni, annyira tele van a memóriám + pár napja már az alkalmazásaimat sem tudom frissíteni..)


Add a Comment