fbpx Skip to content

Az iDealer csapattal régóta jó kapcsolatot ápolunk. 2008-óta segítenek behozni magyaroknak Apple termékeket, vagy egyéb más eszközöket Amerikából.

Screen Shot 2014-11-25 at 22.11.14

A csapat egyik fele, az iDealer.hu oldal azon az elven jött létre, hogy 1 fontnál vagy 1 eurónál olcsóbb az 1 dollár. Ők az Egyesült Államokból küldenek megrendelésre bárminemű terméket, a számtechnikai termékektől a ruhákon keresztül akár a személygépkocsiig bezárólag. eBay, Amazon, vagy bármilyen más oldal esetén, ahonnan egyébként nem postáznának Magyarországra, szívesen segítenek, átveszik és postázzák az árut.

A csapat másik fele, a Digitalbridge.hu oldal pedig iTunes kódokat küld megrendelésre az Egyesült Államokból és Angliából, valamint egyéb amerikai vagy angol elektronikus szolgáltatások (előfizetések) kapcsán nyújt segítséget ügyfeleinek. Ilyen például még a VPN, vagy a Netflix is.

Így karácsony előtt, ha éppen amerikai szállítással találnál valamit eBay-en, mindenképp vedd fel velük a kapcsolatot, mert sok esetben komoly segítséget kaphatsz tőlük. 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. Nos fura mert ezekről az oldalakról (amazon stb) is szállítanak haza.Próbáltam.Nem kötözködés.

  2. Nem minden oldalról szállítanak, ebay-ről pl. csomószor kikötik, hogy csak az U.S.A.-ba szállítanak.
    Amazon más tészta.

  3. Kérdés: Olyat lehet, hogy én rendelek magamnak valamit egy amerikai üzletben (van egy céges shop, ahol az amerikai boltokhoz képest is kedvezményesen tudok vásárolni, de csak amerikai kiszállítással) és akkor azt rábíznám (némi összegért persze) az iDealerekre és ők hazahoznák nekem? Vagy csak rajtuk keresztül lehet vásárolni?

  4. Egyébként az oldalon feltüntetett link nem működik. (Amennyiben a segítségedre tudunk lenni, kérlek először tekintsd meg aktuális árainkat blogunkon…)

    A(z) http://digitalbridge.hu/blog/blogs/blog4.php címen lévő weboldal túl sok átirányítást okozott. A webhelyhez tartozó cookie-k törlése vagy harmadik fél cookie-jainak engedélyezése megoldhatja a problémát. Ha nem, akkor a probléma a szerver konfigurációjával lehet, és nem az Ön számítógépével.
    További információ erről a hibáról.
    Hibakód: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS

  5. Nálam műxik. Lehet közben javították.

  6. maradok az ebaynél… 😀

  7. Úgy láttam, hogy már egyik oldal sem működik. Van-e esetleg helyettesítő megoldás?
    BestBuy-ről próbáltam több kártyával is megvenni az ingyenes “Apple – Free iCloud+ for up to 3 months (new or returning subscribers only)” terméket, de minden esetben törölték.
    BestBuy-t még nem kérdeztem, de semmi konkrét visszajelzést nem kaptam a rendelés törléséről.
    Annyit látok, hogy a kártyánál “Awaiting Authorization” van, de egyik bankos app-ban sem jön fel semmi, hogy bármit jóvá kéne hagyni. Aztán pedig Order cancelled…

    Az ok pedig nagyon egyszerű:
    az iStyle-os kódok csak a HU Store-ban aktiválhatók, nekem viszont US Store-os az account-om.
    Legjobb lenne, ha valaki felebaráti szeretetből segítene, mert az ingyenes termék értéke $3, tehát nem áll szándékomban $10-t fizetni, hogy legyen 3 hó ingyen iCloud+, mikor abból 10 hónapnyi kijön. 😀

  8. @Vikitorony: az iSTYLE-os kódokhoz nem lenne sokkal egyszerűbb csinálni egy magyar Apple ID-t?

  9. @Jadeye: akinek nem közel 15 éve szinte minden az amerikai fiókon van, annak biztosan egyszerűbb. iCloud backup, és társai is a US store-hoz tartotó account-on vannak, amit nem áll szándékomban átköltöztetni a magyarra – illetve nem is tudom hogyan tudnám kivitelezni.
    Talán egy országváltás jelenthetne megoldást? De nem tudom, hogy az csak az AppStore-ban történne meg vagy az egész Apple ID-ra vonatkozna.

  10. @Vikitorony: nem kell semmit átköltöztetni sehová, a Store-okhoz lehet az iCloud fióktól eltérő Apple ID-t használni, országot semmiképp se válts emiatt.

  11. @Jadeye: Ne haragudj, de nem értem.
    A példa kedvéért:
    az új telefonra költözéskor az [email protected] Apple ID-val léptem be, ott van a backup, onnan történt az adataim visszaállítása és azon az ID-n aktív az iCloud+ 50GB szolgáltatás is. Gift Card-dal szoktam feltölteni az egyenleget, minden hónapban abból vonják le a $0,99-t.
    Alapesetben ezzel vagyok belépve az AppStore-ba is, ahol az iStyle-os kód nem aktiválható, lévén US Store, nem pedig HU (vagy CZ, SK, SI, RO, BG, MK, HR).

    Ha kell egy alkalmazás a HU Store-ból (pl. Eurosport), akkor a Store-on belül kilépek az [email protected] fiókból és bejelentkezem a [email protected] fiókomba, ami a HU Store-hoz tartozik. Mivel már a magyar Store-ban vagyok, ezért itt tudom aktiválni a 3 hónap ingyen iCloud+ 50GB szolgáltatást az iStyle jóvoltából, de feltételezésem szerint az a [email protected] ID-ra fog aktiválódni. Ebben az esetben pedig szerintem ugyanúgy le fogja vonni a $0,99-et a következő 3 hónapban az [email protected] fióknál, mivel nem arra aktiválódott a kedvezmény. Ezzel pedig nem lennék előrébb, mert a hu-acc-hoz tartozó iCloud tárhely nincs használatban.

  12. @Vikitorony: jaj várj, most realizáltam, hogy neked iCloud+ kellene, nem Apple Music meg a többi… na azzal ez valóban nem fog menni, mert ahhoz tényleg az iCloud alatt kell belépve lenni, nem a Store-okban, tehát nem fogod tudni aktiválni másképp.

    hogy egyébként a BestBuy miért dobja vissza, az jó kérdés, de ha a bankkártyád nem amerikai, akkor az például lehet ok.

  13. @Jadeye: én is a kártyára tippelek. Amerikai bankkártya hiányában ebből a körből most kimaradok. Köszi a válaszokat.


Add a Comment