iDealer és DigitalBridge: ha Amerikából kell valami, őket keresd!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az iDealer csapattal régóta jó kapcsolatot ápolunk. 2008-óta segítenek behozni magyaroknak Apple termékeket, vagy egyéb más eszközöket Amerikából.

Screen Shot 2014-11-25 at 22.11.14

A csapat egyik fele, az iDealer.hu oldal azon az elven jött létre, hogy 1 fontnál vagy 1 eurónál olcsóbb az 1 dollár. Ők az Egyesült Államokból küldenek megrendelésre bárminemű terméket, a számtechnikai termékektől a ruhákon keresztül akár a személygépkocsiig bezárólag. eBay, Amazon, vagy bármilyen más oldal esetén, ahonnan egyébként nem postáznának Magyarországra, szívesen segítenek, átveszik és postázzák az árut.

A csapat másik fele, a Digitalbridge.hu oldal pedig iTunes kódokat küld megrendelésre az Egyesült Államokból és Angliából, valamint egyéb amerikai vagy angol elektronikus szolgáltatások (előfizetések) kapcsán nyújt segítséget ügyfeleinek. Ilyen például még a VPN, vagy a Netflix is.

Így karácsony előtt, ha éppen amerikai szállítással találnál valamit eBay-en, mindenképp vedd fel velük a kapcsolatot, mert sok esetben komoly segítséget kaphatsz tőlük. 🙂

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Kérdés: Olyat lehet, hogy én rendelek magamnak valamit egy amerikai üzletben (van egy céges shop, ahol az amerikai boltokhoz képest is kedvezményesen tudok vásárolni, de csak amerikai kiszállítással) és akkor azt rábíznám (némi összegért persze) az iDealerekre és ők hazahoznák nekem? Vagy csak rajtuk keresztül lehet vásárolni?

  2. Egyébként az oldalon feltüntetett link nem működik. (Amennyiben a segítségedre tudunk lenni, kérlek először tekintsd meg aktuális árainkat blogunkon…)

    A(z) http://digitalbridge.hu/blog/blogs/blog4.php címen lévő weboldal túl sok átirányítást okozott. A webhelyhez tartozó cookie-k törlése vagy harmadik fél cookie-jainak engedélyezése megoldhatja a problémát. Ha nem, akkor a probléma a szerver konfigurációjával lehet, és nem az Ön számítógépével.
    További információ erről a hibáról.
    Hibakód: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!