fbpx Skip to content

Pár napja szóltak a SzifonStore-os kollégák, hogy megérkeztek az olcsó színes kábelek. Rögtön kértem tőlük pár darabot, hogy kipróbálhassam mennyire strapabírók, és milyen minőségűek.

IMG_4123

Összesen hat színben áruljuk ezeket a kábeleket: fekete, fehér, pink, narancssárga, kék, és zöld. Van normál és kisméretű kivitelben is, kívülről mindkettő gumi borítású és igen hajlékony. A kábel gyártója a hosszabb kivitelűhöz adott egy kis gumis csatot is, amivel könnyedén újra összetekerhetjük kis méretűre és bevághatjuk a táskába.

IMG_4133

A rövidebb és a hosszabb változat is egyaránt rendelkezik mágnessel, ami “összetapasztja” a kábel végeit. A kiegészítő tökéletesen működik az iOS 7 rendszerrel, illetve még iOS 8 bétákban sem ugrik fel a “nem támogatott eszköz” ablak. Mivel az ára igen baráti, érdemes pár darabot rendelni belőlük, főleg a kis méretük miatt, mert az szinte minden táskában, zsebben elfér.

IMG_4139

Ezalatt a pár nap alatt próbáltam rendesen megdolgoztatni őket, beleejtettem vízbe, összevissza tekerve elraktam a zsebembe, hurcoltam mindenfele, de nekem nem adták meg magukat. Összességében egy remek, olcsó kábel, amit bátran ajánlok mindenkinek. A kisebb ára 1.690Ft a nagyobb pedig 2.290Ft. Megrendelni a SzifonStore-ból tudjátok.

Frissítés:

Most már 30 tűs-USB kábeleket is tudtok vásárolni nálunk, illetve újra készleten van minden színből! 🙂 Csapjatok le rá ameddig a készlet tart:

Screen Shot 2014-08-06 at 14.12.49

Olvasd el a hozzászólásokat is

32 Comments

  1. Ebből kapható 30tűs változat is?

  2. @LuxeHD: Sajnos nincs :/

  3. vojo?

  4. Mondd még egyszer, hogy "hogy mi?" És véged! (Pulp Fiction) 🙂 Amúgy jól néznek ki. A Mac-em mellé pont kellene valami rövid, aranyos kábel…

  5. Trollkodás nélkül amúgy nem jó ez a kábel. Kb 12- hét az eszköz arra panaszkodik, hogy nem megfelelő a kábel..
    (és 2 kábel is ugyanezt mondja ebből a színes szagos cuccból… sajna, pedig az ára itt is jó)

    https://www.dropbox.com/s/2pyuoj6irx63od8/IMG_2272.PNG

  6. brr a 12 az 1-2 🙂

  7. Olcsó húsnak mindig híg a leve….

  8. Abban igazad van de pl onnantól a kábel nemó tudja tölteni ha teljesen lemerült az eszköz. (fura módon amikor van benne valamennyi szufla akkor fel tudja venni a fonalat és feltölti) Plusz ezeknél a kábeleknél xcode nem látja eszközt miután elkezdi dobálni ezt a hibát.. Kipróbáltam jópár kábelt mert iparilag esszük őket 🙂 a vége mindig az lett hogy 10-es pakkban kell venni az eredeti kábelt. Pedig jó lenen ezekből egy nagy adag ha működne…

  9. Nem megy ma nekem az írás az elütésekért elnézést…

  10. @Jadeye: Az Element Case Ronin tokkal is haznlható?

  11. *használható

  12. Ugyanilyen kábel van a One+ One-hoz csak az nem Lightning-es..baromi jól néz ki

  13. @sanyibazi: hát ezt sajnos nem tudom megmondani neked, mert sem a kábelből, sem a tokból nincs nálam. 🙁 de ha írsz egy emailt közvetlenül a SzifonStore-os kollégáknak, ők biztosan meg tudják mondani.

  14. @Jadeye: sajnos – tapasztalatból beszélek, nem egy és nem két utángyártott kábel után – azt kell mondanom, hogy először csak szól, aztán egy hétre rá már nem szinkronizál az iTunes, aztán 1-2 hét és már nem is feltétlen tölt. Szóval mindig úgy kezdődik, hogy, aztán meg tropa. És 500 forinttól 5ezerig ez a helyzet sajnos. Lehet szemetet árulni, színesíteni, szagosítani, de attól még sajnos szemét marad, és hamar a kukában végzi, így az olcsóbb cucc lesz a jóval drágább…

  15. Ez tök jó, hogy ios7 kompatibilis, de lassan is az ios8…azzal is?

  16. @woebyte: “A kiegészítő tökéletesen működik az iOS 7 rendszerrel, illetve még iOS 8 bétákban sem ugrik fel a “nem támogatott eszköz” ablak.”

  17. @Ffx: Én próbáltam párat, de nem volt vele gondom, bár megjegyzem én is találkoztam már olyan kábellel amiből 5 sz@r volt.

  18. Nálam az 1 dolláros szemetek is tökéletesen működnek, igaz csak töltök meg szinkronizálok velük, nem fejlesztek. Szeretnék én is eredeti kábelt használni, de az eredeti is 1 év alatt elmálik, így marad kínai csoda és a reménykedés, hogy nem teszi tönkre a telefont.

  19. ez…itt..a…reklám…helye. mennyi ideig hurcolásztad hogy nem adták meg magukat? hetekig/hónapokig? tekerted csavartad nyomorgattad is? vagy csak írtál egy elég átlásztó reklám cikket? érdemes belőle több darabot rendelni, mert olyan olcsó? uramisten mennyire szánalmas…

  20. @onderon: “ez…itt..a…reklám…helye. […] vagy csak írtál egy elég átlásztó reklám cikket?”
    nincs itt semmi sumákolás: egyértelműen jelezve van “ajánló” és “SzifonStore” kategóriával és címkével.

    “$1.69 darabja, ingyenes posta, aranyos árréssel dolgoztok”
    ajánlom ezt a cikket korábbról az árkalkulációhoz: http://szifon.com/2013/03/26/szifonstore-miert-kerul-annyiba-egy-adott-kiegeszito/

    ha drágállod ennyiért, akkor rendelj Kínából – bár ha megdöglik a kábel, a kínai eladóval kicseréltetni többe kerül majd, mint amennyiért vetted.

  21. @Jadeye: elolvastam, sok benne a csúsztatás. amit én linkeltem, ott nincsen szállítási költség és szinte biztos vagyok, hogy megoldható, hogy ne legyen vám sem. ha valamit $1.69-ért árulnak online, ingyen postaköltséggel, az akkor sem lesz 1690Ft, ha rászámolom a vámot meg minden hülyeséget amit a cikkben írtok, akkor is csak 569ft és nem 1690. és ha megdöglik a kábel, 1690ből veszek 10et.

  22. @onderon: egy bolt nyilván nem 1 darabot fog rendelni, hanem sokkal többet (de meg nem mondom, ezekből a kábelekből hány darabot rendeltek be végül). felszorzod az árat, megnő az érték, ér rávágják a vámot, az ÁFA meg minden esetben kötelező. ha tetszik, ha nem, ez a SzifonStore esetén így működik, a cikkben semmi csúsztatás nincs. de írj közvetlenül a SzifonStore-os kollégáknak, és szívesen elmagyarázzák.

  23. Szeretnek belole rozsaszint es keket. Mikorra varhato? Vagy keressem mashol?

  24. @Józsi: ebből még nincs Lightning csatlakozós, így nem lehet annak a hamisítványa. 😉 (bár az is elképzelhető, hogy ezeket ennek a cégnek gyártották le, csak ők még nem dobták piacra, míg a gyártó maga igen)

  25. nem akarok üzletrontó lenni, de a bestbyte-ba 1099HUF-ért vettem ezeket….

  26. Sajnos nekem 1 hét után megadta magát a lightning csatlakozó felöli oldalon. Pedig külsőre jó minőségnek látszott.

  27. Tol jo megjott mind a ketto de egybol kiirja az iOS 7 hogy nemfasza. Annak ellenere, hogy a tesztben irtatok, hogy megy rendesen meg a beta iOS 8 al is nem csak az iOS 7 el……

  28. @MacgM: természetesen ilyenkor vedd fel a kapcsolatot a SzifonStore-os kollégákkal. gyártási problémás termék sajnos előfordulhat, nyilván ki fogják cserélni neked.


Add a Comment