fbpx Skip to content
Mai hírekben szó lesz az iPad árazásáról, a Gameloft szülinapi akciójáról és a Nintendo ébredéséről.

Itt az iPad árazása

Apple közzétette, hogy május 28-án indul az iPad nemzetközi árusítása. Ezt persze már tudtuk, de mivel Magyarország nincs benne az első körben ezért ez annyira nem fontos. Annál érdekesebb az árazás.
Úgy látszik Cupertinoban is más multik árazását használták (pl. Sony), 1 dollár = 1 euró. Így Franciaországban és Olaszországban is a 16 GB-os wifis modell 499 euróba, a 32 GB-os 599 euróba, míg a 64 GB-os 699 euróba fog kerülni. A 3G-s készüléknél egy kicsit visszavettek az arányból, mert 599, 699 vagy 799 eurót kell fizetni a boldog tulajdonosnak. Spanyolország ennél árnyalatnyival olcsóbb, de lehet hogy félreütés. Forintra átszámított kalkulált árakat lásd a táblázatban (1 euró = 280 forint). Attól tartok itthon ez még drágább lesz 🙁 Érdemes lesz az eBay-en körülnézni.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy hűségnyilatkozat esetén a 3G-s modellnél T-Mobile milyen kedvezményt ad.

Minden nap egy ingyenes Gameloft-játék

Mint már twitteren is jeleztem, Gameloft idén ünnepli 10. születésnapját, ezért úgy döntöttek, hogy május 10-21 között (hétvége kivételével) minden nap 2 órára egy játékukat ingyenesen letölthetővé teszik. Nem kell mást tenni, mint twitteren követni őket a http://twitter.com/gameloft címen, itt kaphatsz értesítést az aktuális ingyenes játékról. Jól kell figyelni, mert a nap mindig más órájában jön el az idő. Amennyiben lehetőségem lesz rá, én is retweetelem a hírt.
Nézzük milyen játékok jöhetnek számításba: Gameloft Sports Pack, Brain Challenge™, Chess Classics, Platinum Solitaire™, Bubble Bash™, Diamond Twister, Asphalt 4: Elite Racing, Block Breaker Deluxe 2, Midnight Pool, Guitar Rock Tour™, TV Show King, CSI: Miami™, My Word Coach, UNO™, Mi experto en vocabulario, Midnight Bowling™, Hero of Sparta, My Stop Smoking Coach with Allen Carr, Brothers In Arms® Hour of Heroes, My Weight Loss Coach, Ferrari GT: Evolution, The Oregon Trail, Brothers In Arms® 2: Global Front, Wild West Guns, Driver™, 1 vs 100™, Let’s Golf!, Gangstar: West Coast Hustle, Asphalt 5, Assassin’s Creed™ – Altaïr’s Chronicles, Siberian Strike, Terminator Salvation : The official game, New York Nights: success in the city, DJ Mix Tour, Real Tennis 2009, Rise Of Lost Empires, Rayman 2: The Great Escape, Castle Of Magic, Shrek Kart™, Guitar Rock Tour 2, NFL 2010, Modern Combat: Sandstorm, Alone at War, Blades of Fury, Rogue Planet, Dungeon Hunter, Brain Challenge 2: Think Again!, Bailout Wars, Earthworm Jim, Castle Frenzy, The Settlers, Skater Nation, Tom Clancy’s H.A.W.X, James Cameron’s Avatar, Bridge Odyssey, N.O.V.A. – Near Orbit Vanguard Alliance, Pocket Chef™, GT Racing: Motor Academy, Fishing Kings, Blokus ™, Iron Man 2.
A kínálat elég bőséges, remélem nem valami tré játékot tesznek ingyenesen elérhetővé.

Apple a jövő ellensége

Úgy látszik már Japánban is komolyan veszik az Apple-t. Satoru Iwata, a Nintendo elnöke nemrégiben még lekicsinylően nyilatkozott az Apple-ről, de mostanra „a jövő ellenségét” látja a cupertinoi cégben. Kijelentése szerint a Sonyt már legyőzték, most már az Apple a fő rivális.
Azt kell mondanom, az úriember eddig el volt tévedve. Wii-t technológiában nem a PS3-hoz kell hasonlítani. A Wii már négy éve a piacon van, így termékciklusa kezd leáldozni, elég megnézni az elmúlt negyedévben bekövetkezett 21 %-os eladott darabszám csökkenést.
Azért a japánok is fejlesztenek, elvileg a jövő hónapban mutatják be a Nintendo 3DS-t, mely 3D-s megjelenítést tesz lehetővé. Azonban ez a tulajdonság hosszú távú használat esetén egészségkárosító, így kikapcsolható lesz.
Az Apple folyamatosan frissíti termékkínálatát iPhone és iPod Touch vonalon, ráadásul itt az iPad, mely egészen más játékélményt nyújt. Ha a Nintendonál nem lépnek valami komolyat, bedarálják őket.

Olvasd el a hozzászólásokat is

153 Comments

  1. A tmobil semmit nem fog bearazni! Csak a micro simet fogaj arulni, ami mar raktaron van! Forras handras. Hu

  2. Ha a Magyar Tré-mobilon múlna az árazás, akkor repülőjeggyel is megérné kimenni iPad-ér Amerikába szerintem….

  3. @Sztar1: Mikrosimet csak elofizuval adnak. Kerdeztem penteken Tpontban hogy lehet-e feltoltokartyas mikrosimet szerezni, azt mondta nem, de elofizusat akar most is. Akkor max szetvagom a nagyot. Mondta ha nem serul akkor vagjam 🙂

  4. Admin: Valamikor még tavaly volt bemutatva egy 3D-s ikon ábrázolás, affelől érdeklődnék, hogy az elérhető-e, vagy nem is lett kiadva?
    Lehet egy páran még emlékeznek rá, ahogy forgatjuk a kijelzőt az ikonok is úgy mozdulnak, tulajdonképp egy optikai csalásról szól!

  5. Siman jo a regi sim is. Kicsi faragas es tokeletes. Az egesz tre egy nagy rohely. Csak a magyar t meg ezen is tultesz.

  6. Hello Admin!
    Bocs hogy ide írom de nem terveztek egy postot az ipad kompatibilis alkalmazásokról a cydiában?
    Mármint hogy mi működik mi nem!
    Szerintem sok embert érdekelne!

  7. Köszi!

  8. @Jadeye: Csak wifissel probaltatok mar navigalni pl igoval kikapcsolt wifi mellet?

  9. sziszatok!

    nem tudjátok véletelen hogy az iphone 4/HD-ba majd mikro sim kell?

    jah és a mikro sim és a normál sim között télleg csak a műanyag méreteiben van különbség?

    köszi előre is 🙂

  10. Preise WiFi-only:
    16GB €514
    32GB €614
    64GB €714

    Preise WiFi+3G:
    16GB €614
    32GB €714
    64GB €814

    EREDETI Német árak

  11. @SyneT:
    valószinü az kell!!
    csak a müanyag!

  12. A talalt prototipusban az volt. A memoriaja is nagyobb a micro sim nek de ha a nagyot kicsire vagod ugyan ugy mukodik

  13. Sim memoria manapsag tokmind1. A pinkod elfelrjen rajta meg par szolgaltato info es kesz. Telefonszamot meg egyem cuccost ugyis a telcsi tarolja.

  14. Szevasztok, bocs hogy ideírom, de nem bírom ki, hogy ne kérdezzem meg. Benne van az iphoneba az a chip ami kell az fm rádióhoz, de az apple nem támogatja szoftveresen. Az OS 4-ben sincsen benne!! Akkor elárulná valaki minek rakták bele???

  15. Itt talaltok leirast hogyan is kell microsimet gyartani hazilag:
    www .techradar. com/news/computing/apple/how-to-make-your-own-ipad-micro-sim-681020

  16. @Kevin: hatha jo lesz valamire 🙂 Vagy pedig mukodik az, csak nem arra amire te szeretned. Benn lapul zsebedben, jonnek MIB-ek es a radiojel alapjan mm pontosan bemernek merre vagy, es falon keresztul headshotolnak szepen… tutibittos.

  17. @dnp: nem fog menni, mert nem fogja megtalálni a helyzeted, ugyanis GPS nincs benne.

  18. Sziasztok nemide vágo kérdés de valaki tud valamit arrol ,hogy a 3.1.3 blackra1n telokra moikor várhato valami aktiválás ???

  19. @Jadeye: Probaltad? Hallottam olyat akinek ment.

  20. De 3g eseteben megtudja hatarozni, ha van aktiv net hozzaferese. A haromszogeles elvevel mukodhet, de pontos nem lesz. Felteve ha van egyalltalan benne ilyen opcio

  21. @sztar1: 3G ben van GPS chip. IGO pl siman fut rajta, mukodokepesen, mer sebesseget meg minden.

  22. Na mondjuk ez igaz. A sima wifisre gondoltam.

  23. ez a gameloft-os akcio tetszetős.

    Meg tudja mondani valaki, hogy nekik a hétfő mikor kezdődik? Mekkor az időeltolódás?

  24. Nekem az osszes gameloft jatek mindig ingyenes

  25. @dnp: sima wifissel kipróbáltam, kikapcsolt wifivel a gyári Maps alkalmazásban: “your location could not be determined”, hiszen ugye mi alapján tudná, hogy hol vagy? így ha a CoreLocation a Maps-ban nem lát, akkor az másban sem fog látni. jailbreak után viszont már a bluetooth-os GPS-ek a megfelelő progival összeköthetőek a sima wifissel is, és akkor mehet ez is. de anélkül nem fogja tudni, hol vagy.

  26. Folyton az jár a fejemben, hogy ha ezt a logikát követik, akkor miért nem az 1 dollár = 1 Forint konverziós szabályt követik? Magyarország még nem tagja az Euró zónánik. 😉

  27. a cikk szellemi szülőatja minden mondatából sugárzik a videoátékipari tájékozatlansága, azért még egy hetet kap a szifon, mielőtt kiveszem az olvasott médiumok közül. Borzalmas az olvasói és cikkírói színvonalesés az évek alatt…

  28. Kolbász neked meg mi bajod?? Az egyik legjobb oldal, folyamatosan frissítve, segítenek mindenben, napi több post. A legújabb hírek azonnal ide is postolva vannak stb stb. Szerintem te ilyen mama kedvence, fikázos gyerek vagy tele pattanással és egy kolbásszal a seggedben xD 😀

  29. @Kevin:
    😀

  30. Nem hülyeség amit kolbász mond. Egyébként ha néznétek a http://www.iphonehirek.blogspot.com oldalt látnátok, hogy a cikkek javarésze onnan van egy az egyben bemásolva a szifon.com-ra is. Általában3-4 órával hamarabb ott el lehet olvasni a cikkeket. Majd lessétek 🙂

  31. @Kevin az ipad árak is pénteken hivatalosak és publikusak voltak, ennyit a folyamatos frissítésről. Amúgy programozóként dolgozom, de majdnem talált. a kommented további részét pedg nehéz komolyan venni.

  32. @Kevin: ezen felröhögtem 😀

  33. @Skillmix: te, az neked még nem tűnt fel, hogy a szerző mindkét esetben UGYAN AZ? Jimny megírja a saját oldalára, meg ide is. ez itt a lényeg, nincs itt semmi kopipészt, csak a szerző saját maga által.

  34. Sziasztok!
    Kérlek nézzétek el nekem a HATALMAS OFF-ot , de nagyon kétségbe vagyok esve!
    A cydián jött pár frissítés , mint pl. winterboard,sbsettings,installous….
    Frissítettem , kért a telefon egy újraindítást , rámentem és azóta nem bootol be a telefon…Alma jel a képernyőn és ennyi….Néha feltűnik az alma jelen az a kis kör ami pörög…de aztán az is abbamarad…Egy idő után mintha újraindítaná a telót….
    A telefon egy 3gs , 3.1.2 szofttal….Nem unlockolt….
    Hogyan lehetne megoldani az életrekeltését adatvesztés nélkül???
    A segítséget előre is nagyon szépen köszönöm!
    Elnézést mégegyszer az OFF üzenet miatt!

  35. @Jadeye: Jadeye, ne várd el mindenkitől, hogy tudjon olvasni!!! 😀 XD ROTFL

  36. Hát elérkezett amit sosem gondoltam vna magamról. OFFolni fogok.
    2g-s iphone.
    Be restoroztam egy 3.1.2-fwt a szifonomra de utólag láttam, hogy ez nem custom :S És igy nincs aktiválva.
    Most restoroznám a custom 3.1.2-őt és itunes 1600al az elején leáll. Sim kártya kivan véve.
    Mit tudnák tenni?:S Előre is köszi minden válaszolt
    És bocsi az offért

  37. Liba
    úgy emlékszem hogy azt nem adták ki szifonra csak winfos mobilra, de nem kizárt hogy rosszul emlékszem

  38. @m3z0: tegyél fel nyugodtan rá egy gyári 3.1.3-at, majd utána a redsn0w aktiválja, csak a 3.1.2-t tallózd be neki, amikor kéri. a függetlenítés nem fog elveszni.

  39. @Jadeye: Az a gáz h ezt a 3.1.2-t meg probáltam redsn0w . És waiting for rebootnál megáll. :S

  40. OFF:

    Annak mi az oka, hogy szinkronizálásnál akár 1 óráig is eltart a backupolás??? Ezt nagyon nem értem. Napról napra hosszabb idő. Amikor megvettem a telót akkor 3 másodperc volt basszus.

  41. Kedves Admin,

    csináljatok valamit, mert az oldal folyton mobile témában nyílik meg a laptopomon.

  42. OFF:
    Halli, az mi hogy MasterCardal megveszek egy app-ot, leszedi a pénzt a (master) kártyámról, de letölteni meg nem tölti le az iTunes ? Még jó hogy csak 0.99-es appot próbáltam be 😀

    Üdv,
    Dff
    /OFF

  43. @Stumpfhauserné Gezemice Ágnes tanárnő: Nem a szifonosok tehetnek róla, ők csak átmásolják az iphoneblog . hu -ről. Ugyan az minden post forma tervezése, érdekes… (múltkor kérdeztem hogy hogy is van ez, hogy másolják az egészet, erre törölték a hszt : )

    [a cikk szerzője mindkét oldal esetében ugyanaz a személy, jimny, aki a cikkét először megírja a saját oldalán, majd később a saját cikkét itt is publikálja. az ezzel kapcsolatos további hozzászólások értelmetlenek – a szerk.]

  44. gamelofos jatekokra nagyon vártok mi?
    vagy apptrackr > instant get? 😀

  45. Annak mi az oka, hogy szinkronizálásnál akár 1 óráig is eltart a backupolás??? Ezt nagyon nem értem. Napról napra hosszabb idő. Amikor megvettem a telót akkor 3 másodperc volt basszus.

  46. @Spidi:
    DFU mód, aztán restore. Sztem az installous a ludas, miután újra jb-elted a telód ne rakd fel rá, Ezt onnan veszem, hogy kb nekem is ez volt a problémám és error-oknál mindig feltüntette a hackolous-t

  47. Jadeye!

    Emlékszel, hogy napokkal ezelőtt írtam, hogy az iPhone-omat nem ismeri fel az asztali pc, de más gépeket meg működik? 3x raktam újra az iTunes-t, a Win-t, semmit nem segített. Viszont! Tegnap eszembe jutott, hogy kéne a telefonnak egy hard reset, nyomtam is neki egyet, és láss csodát azóta kiválóan működik az asztali géppel! Tehát ha valahol ilyen baj van akkor ez a megoldás! Köszönöm a figyelmet! 😀

    Üdv.

  48. ipod füles eladó (eredeti) funnerra kukac gmail pont com (email/msn)

  49. bontatlan

  50. sziasztok!
    van itt valaki aki tudja, hogy mennyi egy iphone 3g hátlapcsere?elvileg ti szervizeltek is, szóval gondolom tudnotok kéne(szifon adminok)
    előre is kösz

  51. OFF

    Van valami mód arra, hogy az AddressBook.sqlitedb-ből ki lehessen exportálni a TÖRÖLT contactokat?
    Össze lett syncelve az iphone az outlook expressel, csak éppen nem iphone -> OE, hanem fordítva.
    Ha hex editrral megnyitom a db-t, akkor benne vannak a telefonszámok. :S

    Előre is köszönet!

  52. OFF: hogyan lehet BATCH módban installálni az összes *.ipa file-t (installousról :)? Lehet ezt parancssorból csinálni valahogy?

  53. @nszebenyi:

    Csatlakozom. Elég sokszor előfordul!

    Win7 Firefox.

  54. @krisgo: Keress neten SQLite editort. Van egy csomo free is belole. Azzal betoltod, es exportalod pl excel formatumba. (pl sqliteadmin is jo, en azzal mahinalok telcsis adatbazisokat)

  55. segítsetek 🙁
    iPhone 3G 16GB független, hibás, mert sajnos nem sikerült a szoftverfrissítés rajta, így egyáltalán nem kapcsol be és a némító gomb sem működik.

    Megmenthető még ? :S

  56. Bocsi OFF:
    a letöltött iphone játékokat bemásoltam az itunes apps közé,az iphone apps résznél kivan pipálva a játék,mégsem másolja fel szinkronizálásnál….tud valaki megoldást?
    köszi

  57. @Driso: Kiesebb a telcsi soft verzioja mint amit a jatek elvar.. updatelj 🙂

  58. @Driso:
    A Cidában lévő Mobileinstallation crack-et felraktad? A nélkúl nem fog menni!
    Utána rakj fel egy ingyenes progit, és utána már mehetnek is a tört progik.

  59. Engem az érdekelne, hogy egy esetleges hátlapcserénél az új hátlapra rákerülnek azok az adatok, mint ami a gyári hátlapon van? pl IC ID, FCC ID, stb. amiknek ugye egyezniük kell a telefonban lévő adatokkal, mert különben bukta a garancia?

  60. @Tian: Nekem is volt ilyen bajom, hogy update közbe meghalt, enyémet csak egy MacBook-kal tudtam megcsinálni, win gépeken nem. Max T-szerzív tud még segíteni szerintem.

  61. feltettem,persze.van már telepítve egy csomó játék és program “feketén” de ha vmi újat akarok felrakni ituneson keresztül akkor egyszerűen nem másolja fel.

  62. @dnp: 3.1.2őm van,nem hiszem h ez lenne a gond

  63. @Driso: akkor passz 🙁 Nekem ez szokott lenni a gond mivel 3.1 en vagyok 🙂

  64. @dnp: Köszönöm,találtam SQL editort, amivel meg tudom nyitni a DB-t, ezen már tól vagyok, csak a baj csak az, hogy a törölt recordokat nem bírom queryzni..

  65. Sziasztok! iphone 3g-m van lehet lebaszni meg röhögni, de befrissítettem 3.1.3-ra. T-függő a teló, és tudom h 3.1.3 ra még nincs függetlenítés. az a kérdésem hogy tudok-e csinálni vmi custom firmwaret ami már függetlenített és beaktivált, v tudom e downgradelni? mert pannon karival használnám. mit tegyek? köszi!

  66. off:
    at&t kártyája nincs vkinek 1 napra kölcsön? pls ha van akk msn vagy itt komiba
    djmezo kukac royalradio pont hu. Élőrre is köszi a választ
    on

  67. @Krissz54: Köszi, pedig nagyon jó lenne, ha meglenne!

  68. Tok jo, hogy sokan hirdetik az ipadet neten, de b***nak valaszolni az emailekre…. Egyik helyen mar lefixaltam a cuccot es tobbet nem tudom elerni a manust… remes. Szifontol rogton jott valasz, csak ott mas problemaim vannak 🙂

  69. fiuk mia teendö ha van AT&T kártya ….?

  70. ?????

  71. @dnp: nekem egyszer ~180000ft -ért ajánlottak eBay -en, (az email cím nagy színes betűkkel volt kiirva) egy 27″ iMac -et 8gb ram i7, stb.(bontatlan, garis) megdumáltuk a szállítást is, a végén kidertült, hogy a csávó romániában van. mikor a címeket egyeztettük volna, akkor az email cime eltűnt a föld színéről. mikor küldök neki valamit, akkor jön az automatikus mail, hogy nem ment el. érdekes… valamelyik nap nézem az imac -eket, és látok egy hirdetést ugyanazokkal a házi képekkel, ugyanazzal az árral, más felhasználóval, más emailcímmel. annak is írtam, hogy ő volt az-e, érdekes, nem jött válasz. vigyázzatok ezekkel a csalókkal!

  72. add valaki egy választ?

  73. Off:

    Valaki tud valami rendes megoldást kimenő hívásidő percenkénti számlálásra?? (mert ugye a T-mobájl percenként számláz

  74. @paprika: Nekem kellene :S. Mert be szeretném aktiválni a 2gs szifonom, blackra1n csödöt mondott, redsn0w is csődöt mondott :S mindegyik amikor ki irják h waiting for reboot,ott meghal mind 2 progi, probáltam win7en és xpn is egész nap ezzel szenvedek:S custom fwnél itunes elszáll 1600 al dfu és recoverybe is :S kb papir nehezék lett a kicsiből:(:(:(

  75. @m3z0: nos sajna nekem is ez a bajom

  76. @paprika: akkor legalább nem vagyok egyedül:( mindent probáltam:S

  77. @m3z0: te hol laksz ? ha tudok vagy tudsz kárty ügyben valmit esetleg segiteni egymáson?

  78. nektek megy rendesen a GPS? mert nekem nem !:( Iphone 3g 8g egfrisebb szoftverekkel + spirit jalibreak

  79. @m3z0: cim popzoltan73 kukac yahoo pon tcom

  80. @Robbie: azelöt ment?

  81. @Hristos: Szia
    Sajna most még csak jailebrakelni lehet azt is csak akkor hogy ha van hozzá t-mobilos kártyád.

  82. OFF:

    Gondoltam megnézem, hogy apple accountomat. Nézelődtem, majd rábukkantam a purchase history-ra. Elkezdtem nézegetni hosszasan kíváncsiságból, hogy miket vásároltam így 1 hónap alatt. Erre látom, hogy van egy EyeTV nevű alkalmazás amiről sosem hallottam és sosem töltöttem le mégis állítólag “megvettem” 4 euróért. Rögtön rányomtam a report problemre és megírtam nekik, hogy sosem vettem meg és sosem töltöttem le ezt a progit és, hogy adják vissza a pénzemet! Szerintetek mi lesz ebből?

  83. @nszebenyi: a visszautalás problémás lesz, főleg ha usa storeban vetted, azonnal megtudják, hogy nem usa területről vetted, mivel IBAN alapján fog visszautalni – és fennáll a veszélye egy letiltásnak…de ne legyen igazam, eu storeból sztem semmi probléma nem lesz jóvá fogják írni, én már online 1x 2x intéztem ügyet az apple-vel, nagyon segítőkészen és gyorsak…

  84. Hello!
    Fontos.
    Bocs ha már leírta valaki.
    Adott egy 3GS spirittel jailbreakeltem.
    2 nap múlva cydiában frissités után nem indult el többet.
    Le kéne mentem a telefonszamokat, meg a calendart, de tpot nem látja a teljes fileszerkezetet, mivel nem került fel a telefonba a spiritből kimaradt daemon.

    A telo nem bootol, csak a logó jön be!
    Az iphone pc suite-t meg valamilyen oknál fogva nem tudom csatlakoztatni, de azt meg most probálom ezzel a teloval először.

    nagyon fontos lenne, tele van céges üzleti telefonszámmal

  85. látom már kérdzeték, de restoreval sajnos bukom az adatokat

  86. @JEROME: Simán iTunes-zal nem megy esetleg?

  87. @Ákos: köszönöm de itunesban csak a restoret ajanlja fel sajna

  88. @draft: EUR az nem lesz USA store-ban. sztem magyar van neki.

    @JEROME: iTunes-ban nincs róla semmi backup? anélkül ez így elég halott ügynek hangzik. 🙁 esetleg iphone browser, iphone tunnel suite? de ezek csak tippek, nemtom, ilyen esetben működnek-e.

  89. @Jadeye: sajnos backup sincs különben nem aggodnék, tpot látja a fél fájlszerkezetet de sajna csak annyit amennyit egy feltöretlen iphonebol lehet latni

  90. @JEROME: WinSCP?

  91. @Jadeye: az iphone browseris csak annyit lat mint a tpot

  92. Admin: ha esetleg pl te tudsz megoldást nagyon fontos lenne, nem kérem ingyen

  93. @JEROME: Utolsó kísérlet: valamelyik Mac-es toollal nem lehet esetleg? iPhone Explorer vagy CyberDuck?

  94. nem hinném amúgy, meg a közelemben sincs mac

  95. @JEROME: Ha a III. kerület környékén vagy, szívesen teszek egy kísérletet.

  96. 100! 😀

  97. @Ákos: köszönöm de az nekem 150km 🙂

  98. @H2CO3: ???

  99. Sziasztok! Nem tudjátok mikor lesz az az ingyenfilmek játék a gamelofttól?

  100. @JEROME: Ez volt a 100. post. 🙂

  101. @JEROME: Háát, akkor sajnálom. És valami kicsit régebbi backupod nincs meg? Abból vissza lehet szedni az adatokat.

  102. @Ádika: Lásd twitter . com / gameloft. Ma kezdődik az akció, gondolom lesz valaki, aki ébren lesz a megfelelő pillanatban.

  103. @draft: Szerencsére valós adatokkal vagyok beregisztrálva a Magyar store-ba. Most jött tőlük a válasz, hogy sajnálattal hallják, hogy nem sikerült letöltenem a progit. Erre megint vissza írtam, hogy nem – nem sikerült letöltenem, hanem soha nem vettem meg és még csak nem is hallottam róla, stb. Megint várom a válaszukat, de szerintem semmi sem lesz belőle 🙁 Egy ekkora multi simán csapolhatja a számládat anélkül, hogy bármi következménye lenne annak.

  104. Sziasztok!
    Előre is sorry az OFF miatt, de ma már majdnem falhoz vágtam szegény Szifonom, pedig nagyon szeretem, és am nem vagyok egy idegbeteg ember.
    A következő a gond: Írok egy sms-t, amit mellesleg elég sűrűn teszek, és általában a jó billentyű miatt hosszúra sikerülnek. ezzel nincs is gond egész addig amíg be nem fut egy hívás írás közben, és elszáll az egész amit addig begépeltem. ha leteszem a telefont, visszalép az sms alkalmazásba, de már nincs ott az addig beírt szöveg. sajnos elég sűrűn előfordul ahhoz, hogy nagyon idegesítő legyen. Tud valaki valami gyógymódot? Nagyon hálás lennék…és a párom is aki szép hosszú smseket kaphatna ezután:)
    Előre is köszönöm!
    Jah és a mostani félmegoldás, hogy kb soronként kijelölöm az egész szöveget, és copy, ha elszáll akkor utána paste és írom tovább…de azt senki nem gondolhatja hogy jó ez így:P
    ON

  105. @Nostromo: a 3.1.3 ban már nem így van!

  106. @JEROME: Tényleg? Hú:) eddig nem akartam frissíteni, gondoltam minek? de asszem most ráveszem magam:)Tényleg nekem még 3.1.2 van…
    Köszi a segítséget!

  107. Angliában mától előrendelhető: sima: 429, 499, 599, 3G: 529, 599, 699. Az árak fontban értendők!

  108. @JEROME: nalam is ez a helyzet törtent meg,eppen ma reggel.en sem tudok restorolni,mert nincs ra lehetöseg.csak vissza allitas + szoft frissitest ajanlja fel.viszont en sem akarom bukni a függetlenitest.fingom sincs mi miatt bolondult meg.a cydiaban volt 7 frissites 2 napja,azt tettem fel.semmi extra egyebet.kezdem ugy latni,hogy ez a cydia is mar inkabb haza vagja a telot,nem frissiti rendesen.vagy pont azert van igy,hogy a 3.1.3 szoftra jo az a frissites,de a 3.1.2 re nem.viszont engedi feltenni.

  109. @sztar1: egyszer én is így jártam egy frissítéssel. restore lett a vége. még jó, hogy nekem nem kell a függetlenítés…

  110. @sztar1: én már restoroltam, nincs más megoldás. A gondotot az install0us egyik frissítése okozta. Ha ujra húzod a rendszert nem lesz ilyen gond mert már az uj install0ust teszed fel. a másik dolog hogy szifon source ból telepíteni kell az usb… cuccot hogy tpottal lásd a teljes fileszerkezetet mert ezt nem heckeli a spirit. Ha ezt megtettem volna elötte akkor menthettem volna mindent…

  111. nem is lenne baj,ha ajanlana restoret,de nem ajanlja fel.addig meg nem fogom inkabb frissiteni ameddig incs lehetöseg függetlenitesre.most atraktam a kartyamat egy nokiaba,de minden adatom az iphonon van.majd este megprobalom mac alatt a backupbol valahogy kimenteni,ha egyalltalan kilehet.meg talan mac alatt majd kinal restoret.csak ott meg az a baj,hogy nincs net eleres,mert a wifi-lan-hoz nincs kext file.sajnos.

  112. @JEROME: na igen,csak en eredetileg iphone pc suitot hasznalok,ami latja a teljes telefont.de jelenleg az sem tudja elerni,mert a telefon ugye nem jut el a boot-ig.ha eljutna siman takaritanam a hibas dolgokat.addig meg nemtudok mast tenni,mint nezelödök a neten a lehetösegek utan.amugy en is arra a frissitesre gyanakszom,mert amikor feltettem,akkor egyböl bootolt egy nagyot a telefon,de utanna gond nelkül ujra idult.ez volt 2 napja.azert ez is erthetetlen,hogy miert 2 nap mulva jött elö ez a gond,es miert nem azonnal.

  113. sztar1: nem akarok hülyeséget mondani, de nem mindegy hogy shut down és bekapcs vagy restartolsz mert nem minden frissül sima restartnal. Azert lehetett.
    Tedd DFU modba akkor lesz restore vagy mégegyszerűbb ha kikacsolod ( ha nemmegy akkor nyomod egyszerre a home meg a kikapcs gombot addig amig le nem lövi) aztan kikapcsolt állapotban benyomod a home-t nyomva tartod rádugod a kábelt és addig nyomod mig megjelenik a connect itunes jel. aztanlesz restore

  114. Valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudok tört játékot felrakni iPad-ra?Spirit jailbreak megvolt, de még kellene mobile installation crack is vagy az iPad-hoz való hasonló crack! Van erre megoldás?

  115. @hohand: azt irjak, hogy cydiabol le kell szedni az AppSync for OS 3.2-t ami megpatcheli a mobilinst filet ami utan mar siman pakolhatod fel a cuccokat. Lehet van mas mod is 🙂

  116. @hohand: szifon source-ban van egy, csak nem tom, hogy jó-e az ipádhoz

  117. off.: most JB eltem a telómat 3 gs 3.1.3 uj BB .. és a winterboard nem csinálja meg a témákat..amiket mellesleg régebben használtam és bemásoltam a stast/themes be de nem használja csak pl a lock nyíl olyan amiennek lennie kellene.. másik meg hogy ibluenovában hol tudom beállítani hogy a camera roll ba tegye a képeket és hol a camera roll?

  118. Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni! Van egy 160GB-os ipod classic-om és a háttérfény behalt rajta…ez szoftver hiba vagy szerválhatok hozzá új kijelzőt valahonnan? Már Restore-oltam de nihil….és ha új kijelző kell hozzá itthon szétkaphatom egyedül és simán ki tudom cserélni vagy parás?

  119. appsolute . hu/ipod-szerviz/

    itt írd meg a problémát, és szakemberek segítenek 😉

  120. kösz:) de azért ha tudtok még valami tanácsot adni vagy valakivel történt már ilyen…jól jönne az infó…parálok hogy eldobhatom az egészet:S

  121. Sziasztok!

    Lenne egy kérdésem.
    Ha én be megyek az Apple New York-i boltjába, akkor a 16Gb-os iPad-et elhozhatom 499$-ért, vagy van még valami adó rá? Ha igen az mennyi?

  122. Off. Valaki írja meg nekem magyarul hogyan kell a Navigonba berakni a panorama wiew 3d-t. Letöltöttem azt a file-t amit 1 régebbi bejegyz.-ben írtak. (nem appstore-ból van)

  123. @ocso26: 20% AFA

  124. @dnp: Az kemény… Köszi!

  125. @JEROME: közben rajöttem en is.külömben erdekes,mert siman ujra tudtam tenni a 3.1.2 rendszert.epp most függetlenitettem ujra,meg pakolom a cuccot visszafele.

  126. gameloft
    Ferrari GT Evolution is #FREE for 2 hours http://j.mp/aqbRSc Follow @Gameloft to know when next free game is #iPhone #HappyHour
    2 minutes ago via web

  127. @Arcor: Koszi! Szedem is 🙂

  128. Ha van rgy crackelt ibluenovám akkor update vel mivan cydiából?

  129. @dnp: köszi, az lesz az! Letöltöttem, működik! Köszönöm a segítséget. Fel is raktam a Real Racing HD-t, hát durva így játszani! 🙂 Felraktam az iGO-t is, ügye kicsibe rakja be, de lehet 2x -es gombbal nagyítani, csak úgy sajnos pixel duplázás van és kicsit csúnya! 🙂

  130. @dnp: ne írj hülyeségét, 9,5% TAX

  131. @hohand: próbáld ki a sygic aurát, én ma mentem vele bp-en szédületesek a 3D-s épületek Ipadon

  132. OFF:
    FERRARI GT Evolution-t ingyenessé tette a Gameloft 2 órára!!!
    Akinek kell egy jó játék ingyé töltse!!!!!!

  133. @hohand: kiraly! 🙂 Wifi vagy 3G-s iPad?

  134. @draft: megjott az ujj cucc mester?

  135. @dnp: aham, ma megjöttek a 3g-s Ipadok, 15perc alatt el is fogyott az összes – izgultam is, hogy ne maradjanak a nyakamon…

  136. @dnp: csak sima wifi-s! Az előbb az iPhone-on kerestem valamit és rendesen kicsinek tűnik a kijelzője! 🙂 De furcsa! Iszonyat nagy a kijelzője az iPad-nak. Most próbálgatom a progikat, az előbb tettem fel a Wheather HD-t! Hát az is király!
    A procin érezni, hogy hasít, az iGO-t is pillanatok alatt feltelepíti.

  137. @draft: en is szivesen vettem volna belole 🙂

  138. Én is észrevettem teljesen véletlenül, de jó gogu szoltok ti is, az ingyenes szülinapi letöltésekről!

  139. @hohand: hackulo-ban van appsync 3.2, az kell az iPad-hez.

    @ocso26: kb $536 lesz, olyan 7-8% a VAT rajta. nekem ennyibe volt.

  140. mi annak a proginak a neve,amivel megnyithato a hatterben futo alkalmazasok listaja?? nem a backgrounderre gondolok,hanem aminek volt a cydiaban a magyar forditasa is,de mar nincs ott az sem.

  141. targytalan.mar megtalaltam

  142. 127-re valaki?

  143. @ocso26: Plussz tax. New Yorkot sajna nem tudom de kaliforniaban 9%

  144. nemtudjátok hogy az ibluenova mért nem menti el a képeket?
    nincs a downloads ban sem :S hol lehet vagy hol tudnám átállítani?

  145. @draft: van esetleg linked ahonnan letölthető?Köszi!

  146. @mynus: Hát az még nem olyan vészes.

  147. deszar ilyen chuck norrisos játék lett ingyenes kb még 1 óráig elérhetó

  148. Igen ez nagyon szánalmas, sehol egy forgó rúgás..
    ..és még Steve bácsi azért nem engedi be a Flasht mert akkor romlana a színvonal, hát ez: ÜBERGAGYI!


Add a Comment