fbpx Skip to content

Tegnapelőtt jelent meg az AppStore-ban egy újabb hazai fejlesztésű program, mely a magyar borvidékeket mutatja be.
A Hungarian Wines nevű alkalmazásban Magyarország 22 borvidékét, több mint 200 pincéjét és 500 fajta borát ismerhetjük meg. Részletes leírást találunk egyes borokról és borvidékekről. A program kulinális ajánlásokat is nyújt, ajánlja a pincék által kínált borkorcsolyákat és egyéb helyi ételeket is.
A telefonba épített GPS segítségével megtalálhatjuk a legközelebbi pincéket, ahol megvásárolhatjuk kedvenc borainkat. A Kedvencek szekcióba betehetjük a tetszésünket elnyert pincéket, borokat, amiket megoszthatunk barátainkkal a „Tell a friend” funkció segítségével.
Az alkalmazás 0.79 euróért vásárolható meg a magyar AppStore-ban.

wine1

wine2

wine3

wine4

wine5

Olvasd el a hozzászólásokat is

34 Comments

  1. NA ez az ami tetszik… Picit sajnálom, hogy a borokról nincs magyar leírás, de gratulálok a fejlesztőknek. Semmi extra, de annál inkább fontosabb program. 🙂 Kösz jimny

  2. esetleg alternativ letoltesi lehetőség?:) appulous?

  3. @Crazy: ne viccelj 🙂 Én megvettem, 250FT nem pénz érte.

  4. jah csak nicns kedvem oylan bank karit csinaltatni macera nem kell:)

  5. ehh Azt hittem admin kihalt, már sose nem ír semmiről:D eny-benye admin ellustultál a iphon legnagyobb látogatottsági blogodról:) ,Nem baj ha kijön az uj Iphon azt csak te fogod üzemelni:D

  6. Mint eredendően Egri gyerek örülök ennek a programnak, már veszem is.

  7. App Store leírás szerint bevezető ár a 0,79 EUR (mai árfolyamon 220Ft), szóval lehet, hogy emelkedni fog hamarosan. Továbbá folyamatosan bővülő adatbázist ígérnek. Ezért is érdemes kifizetni érte ezt a kevesebb, mint 1 dl bor árát.

    Na veszem is meg 🙂

  8. azert ha mar magyar alkalmazasrol van szo,miert is van angolul minden informacio?? piszkosul rühellem az olyan egyeneket,akik ha mar egyszer magyar videket akarnak bemutatni,azt mindig csak angolul teszik.miert olyan nehez hozza magyar verziot csinalni??

  9. @sztar1: Szerintem ez AppStore rules… ezután valaki utána járhatna, hogy miért jó hogy csak angolul vannak a magyar kézzel írott programok.

    @vucctok: “Ezért is érdemes kifizetni érte ezt a kevesebb, mint 1 dl bor árát.” :)))

    @MusTanG89: Tudod nekem is megvan a saját szférám, és abba most nem igen jelennek meg hírek… De azért örüljünk, hogy Jimny és Nkaa és Jadeye kolléga így is kordában tartja a híreket és teszi nekünk szorgosan.

  10. @sztar1
    nyilvánvaló, hogy nem elég célcsoport magyar közönségnek készíteni egy programot csak magyar nyelven. Nyelvválasztás lehetőségét kilakítani, több nyelvre lefordítani a programot biztos növelte volna a készítési költségeket.
    Szerintem vegyük meg minél többen, legyen népszerű az alkalmazás, érezzék a programozók, hogy megtérül a befektetett energia, érdemes továbbfejleszteni, és hátha egyszer eredeti nyelven is olvashatjuk ezen információkat.

  11. Végre egy ötletes magyar vonatkozású app – remélem még több ilyen lesz a piacon… (épp ideje lenne már egy éttermes-pizzériás progi, ami a GPS-által behatárolt helyzetem szerinti legjobb pizzázók kínálatából engedne csemegézni és pár érintéssel rendelni valami finomságot)

  12. Jaja én örülök nekik :),jo dolog mindenről a legujabb híreket olvasni :), Am kb mennyi idő sztetek ha megjelen a iphon 3generésőn amerikában v akár hol ako ide mennyi idő lex mire kiér? Elkellene adni ako a friss telomat hisz még van rá 6havim :S (kivi leszek h a T-mobile megint csinál a mammutba Első kiadást:D )

  13. A program írójának a blogját olvastam nemrég, és ott május 11.-én írta, hogy pár nap, és kész a magyar verzió is, tehát lassan aktuális lesz majd, persze gondolom előtte el kell hogy fogadják.
    Ez a sorozata első része magyarország népszerűsítésére, kiváncsian várom a többit

  14. @goncz9: Mi a blog címe?

  15. @MusTanG89: Anno legalább 2 hónap volt mire ideért a T-mobile -ba az első 3G -s iphone. Persze az iphoneosok mindig megtalálják az alternatív megoldásokat. A szifon.com is készül már erre. =)

  16. @vucctok:

    megvennem szivesen,föleg ha beszelnek perfekt angolul.

  17. Én is bortermelő familyba tartozom, kíváncsi lennék Abasár ott van-e mint bortermelő vidék 😀

  18. megvettem. Teccik és hasznos. a magyar nyelv reméljük majd 1 updatben belekerül, de nagyon bejön 🙂

  19. bár pont most találtam egy hiányosságot… Igaz, nem hires de a Somló borvidéke belekerülhetett volna :S

  20. És a Kecel-Akasztó-Soltvadkert aranyháromszög miért nincs benne?? Méltán híres kannásborairól 😛 Ott még szőlő sem kell hozzá, mégis hihetetlen borok készülnek: Kövidinka, KocsisIrma, Koccantós, stb hehehe

  21. @vucctok: Nana! 220Ft-ért akár egy LITER bort is kapok, nem egy decit! 😀

    @admin: Tényleg fogtok behozni nagy mennyiségben gyári független új szifonokat?? Juhhúúú!!! 😀 Jegyezz elő egy fekete 32 gigásra 😀 Ha kell eladom érte a lelkem is 😀

  22. @iNigga: +1 lélek, rendben… :)))

    És valóban lesz majd 🙂 De erről többet nem mondhatok. (éljen a titkolózás)

  23. @miki315: Amúgy megjavult magától a blog. Látod kitartásod elérte a megérdemelt jutalmát :)))

  24. Aha szupi 😀 Már csak az ugrás a lap aljára funkciót kellene visszavarázsolni de addig majd görgetünk ……Viszont ha kijön a 3.0 akkor lesz itt annyi hsz. hogy elkopik a kijelző mire leérünk. 🙂

  25. @miki315: Ez igaz 🙂 na majd developer kolléga dolgozik rajta…

  26. najóó…….. MEGVETTEM:D

  27. En megvettem azonnal, remelem lesz magyarul is, es lesznek majd erdelyi borvidekek is benne.;)

  28. Én lefordítom ha kell.
    Sok helyen azt nem szeretem hogy olyanokat forditanak emberek mégha profi angolos us hogy vágja hanyatt magát nyugodtan és vergödjön. Én nem vagyok perfect angol de azért gondolkozni tudok és ha 2szótárat us kell használnom 80% hogy magyarosabb lesz mint a nemtörődöm senkiházi jenkigyerek forditása.

    Szerencsére az iPhone lokalizáció kitűnő munka 🙂

  29. Amugy ha van időm és látom értelmét tényleg segítek fordítani egy két programot, pl nekem az iVideo Cocktails nagyon tetazik szivesen aláraknék egy feliratot a videók alá.

  30. Nagyon örülök, hogy újabb magyar alkalmazást üdvözölhetünk, ami ráadásul egyedi is! Jó a design és ügyesen megcsinálták! Ár-érték arány kiváló! Csak így tovább és várjuk az ígért frissítéseket és a magyar nyelvű verziót is! Mert azt ígérik a weboldalon, hogy lesz! 🙂
    http://www.iphonedeveloper.hu

  31. hogy telepítettétek? Én megvettem, de a 2.2-vel nem megy. 2.2.1-re pedig nem frissítettem különböző okosságok miatt. Nektek hogy megy? Vagy lemaradtam és van okosság a 2.2.1-re is?

  32. Sziasztok!

    Nagyon örülünk a sok kedves hozzászólásnak, köszönjük szépen! 🙂

    A köv. verzió a 2.0-tól fog menni. Addig is a türelmeteket kérjük, és elnézést kérünk, dolgozunk az ügyön!

    További info: http://www.iphonedeveloper.hu

    Üdvözlettel,
    a fejlesztők


Add a Comment