fbpx Skip to content

Ismét egy-egy újabb Apple-t ócsáróló Microsoft és Samsung reklám. Sokat nem érdemes róluk beszélni, míg a Microsoft logikusan próbálja megközelíteni és az iOS babérjaira törni, addig a Samsung valami eszeveszett, idegesítő baromságot készített.

galaxy_s4

Nem is értem, hogy ezt hogyan és miért. Nézzétek meg őket:

Nem értem őket, főleg nem a Samsung reklámját, ami konkrétan elmebeteg.

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. a Samsung reklámját én sem értem, de a Microsofté szerintem rendben van.

  2. A samsungé egyszerűen csak figyelemfelkeltő (ti is írtatok róla).
    De a microsoftos nagyon jól sikerült.

  3. ez a Samsung egyre szánalmasabb számomra..

  4. a Samsung reklámmal sincs semmi gond, vírus videót akartak csinálni, igaz annyira nem lett az belőle. elmebetegnek meg nem elmebeteg, csak nem épp szájbarágós a story.
    a MS pedig rendben van, annyi különbséggel, hogy kicsit ferdít a valóságon, mert ugye ha a kívánt app nyitva van a háttérben, mint a MS tablet esetében volt, akkor iPaden egy kézlegyintéssel válthatunk oda-vissza az appok között. az már más tészta, hogy ilyenkor nem látjuk a másik embert, meg a rolunk kuldott video is megakad(?).

  5. Az MS reklámja jó, a Samsung reklámja pedig sok mindent megmagyaráz. Miután egy zöldségesnél vettek Apple terméket csodálkoznak, hogy nem működik és ezután arra a következtetésre jutnak, hogy az ő termékük jobb. Egy gyümölcsnél mindenképp. 😀 Bár a táncot (?) nem értem, lehet az ilyen internal dolog és csak a Samsung fanatikusok érthetik.. Tényleg maradniuk kellett volna a TV gyártásnál 😀


Add a Comment