Újabb Microsoft és Samsung reklám (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét egy-egy újabb Apple-t ócsáróló Microsoft és Samsung reklám. Sokat nem érdemes róluk beszélni, míg a Microsoft logikusan próbálja megközelíteni és az iOS babérjaira törni, addig a Samsung valami eszeveszett, idegesítő baromságot készített.

galaxy_s4

Nem is értem, hogy ezt hogyan és miért. Nézzétek meg őket:

Nem értem őket, főleg nem a Samsung reklámját, ami konkrétan elmebeteg.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. a Samsung reklámmal sincs semmi gond, vírus videót akartak csinálni, igaz annyira nem lett az belőle. elmebetegnek meg nem elmebeteg, csak nem épp szájbarágós a story.
    a MS pedig rendben van, annyi különbséggel, hogy kicsit ferdít a valóságon, mert ugye ha a kívánt app nyitva van a háttérben, mint a MS tablet esetében volt, akkor iPaden egy kézlegyintéssel válthatunk oda-vissza az appok között. az már más tészta, hogy ilyenkor nem látjuk a másik embert, meg a rolunk kuldott video is megakad(?).

  2. Az MS reklámja jó, a Samsung reklámja pedig sok mindent megmagyaráz. Miután egy zöldségesnél vettek Apple terméket csodálkoznak, hogy nem működik és ezután arra a következtetésre jutnak, hogy az ő termékük jobb. Egy gyümölcsnél mindenképp. 😀 Bár a táncot (?) nem értem, lehet az ilyen internal dolog és csak a Samsung fanatikusok érthetik.. Tényleg maradniuk kellett volna a TV gyártásnál 😀

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!