fbpx Skip to content

Manapság már rengeteg helyen feladhatjuk a hirdetésünket, azonban sok oldalon nem éppen áttekinthetőek ezek, többek között azért, mert nem csak Apple hirdetésekkel találkozhatunk, vagy éppen az oldal mással is foglalkozik, nem csak hirdetésekkel. Az almavasar.hu egy nem rég nyitott új apróhirdetéses oldal, és mi pedig megkérdeztük a fejlesztőket, hogy miért kezdtek el egy teljesen “új” megoldáson gondolkozni.

Új apróhirdetéses oldalunkat azok számára hoztuk létre, akik azoknak az eszközöknek a szerelmesei, amelyeknek a hátán ott az a bizonyos „alma”. Bővítsd te is oldalunkat és adj fel egy apróhirdetést, ha a régi iPodot meguntad, vagy ha iPadről, iPad minire szeretnél váltani. Ha pedig vásárolni szeretnél, akkor már csak azért is érdemes megtekintened weblapunkat, mert olcsó áron kifoghatsz egy olyan Apple terméket, amely alig használt, vagy teljesen új, és az üzletben a dupláját fizetnéd érte. Az Almavasar.hu oldalon megtalálhatsz mindent, ami Apple, iPhone-tól, MacBookig; régebbi és újabb termékeket egyaránt, valamint számos kiegészítőt, alkatrészt és szoftvert is.

Miért jó?

Regisztráláshoz nem kell több tucatnyi adatot megadni, mivel ez akár a Facebook által is lehetséges, így mindössze egy kattintás az egész, valamint chatelni is lehet a többi felhasználóval és hirdetővel, így egyszerűbben megtudhatsz több információt arról, amit éppen kinéztél magadnak. Oldalunk teljes mértékben felhasználóbarát, minden egyszerűen elérhető és okostelefonról is könnyen böngészhető. A kereső segítségével egyszerűen rákereshetsz arra a bizonyos termékre, amit éppen vásárolni szeretnél, valamint kiválaszthatod a megyét is és a kategóriát is (iMac, iPad, iPhone, stb.) így leszűkítheted az eredményeket arra, amire neked van szükséged. Regisztráció után minden hirdetésed szerkeszthető, archiválható, valamint üzenni is tudsz. Minden hirdetés mellé több kép is feltölthető, valamint részletes leírást is meg lehet adni. Ha megnyitsz egy terméket, de nem vagy meggyőződve róla, hogy pont erre van szükséged, akkor az oldal aljára tekerve találsz még ahhoz hasonlókat, hogy össze tudd hasonlítani az árakat is.

Próbáljátok ki Ti is, szerintünk egy nagyon jó kezdeményezés. 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Tényleg egyszerű az oldal, reméljük sok ezer hirdetés lesz mert még karcsú…:)

  2. Iphone rol nem lehet latni semmit, mert fol-le rangatja a kepeket a nyitooldalon. Nem tudom, talan pc rol jobb.

  3. @Ugyankerem: iPaden is, ezt azért nem gondolták át 🙂
    De az emberek is viccesek, annyit kénrek egy használt iPad2-ért mint 1 éve, lehet szólni kéne nekik hogy, te figyu, kijött már két iPad, nem tudom hallotál-e már róla 🙂

  4. @fleshman: Paran meg vannak szedulve arakkal az tuti , mind1 legfeljebb rajtukrohad a cucc 😀

  5. @Ugyankerem: Nekem iphoneról(5 legfrissebb iOS) sem rántja sehova, ipad 3ról sem. Hirdetés feltöltés is működik.


Add a Comment