fbpx Skip to content

Komolyan mondom, úgy vártam már – és gondolom nem csak én – a Fruit Ninja “frissítést”, mint egy falat kenyeret, szóval egyből felcsillant a szemem, amikor kiderült, hogy jön a folytatás Puss in Boots címmel.

Persze az elején nem értettem, hogy mit is keres a Shrek filmek legendás macskája, Csizmás Kandúr a trailerben, szóval elkezdtem utánanézni. Kiderült, hogy én bizony fényévekkel le vagyok maradva mozifilmek terén, mert kiderült, hogy ő bizony kinőtte magát a korábbi környezetből, és kapott egy saját filmet a Dreamworks-től. Nagyjából ennyi, ami fontos, a hangulat és a megszokott világ marad a helyén.

Eleget húztam az időt, nézzük meg közelebbről, mivel is fogjuk ma sokan a legtöbb időnket tölteni. Az új rész, azon kívül, hogy elöl-hátul, kívül-belül macskás, tartogat még extrákat. Indítsuk el a játékot, és a következő, amik közül választhatunk, hogy játszunk, a film oldalára megyünk, beállítunk vagy csicsázunk.

A beállításokkal kezdeném. A szokásos zene és hangok engedélyezése vagy tiltása opciók mellett ami fontos lehet, hogy OpenFeint és GameCenter támogatása is van a játéknak, így az achievementek mellett láthatjuk, hogy az összesített ranglistán és barátaink között milyen is az eredményünk. A Stash részleg a következő, itt igazából a háttereket és a karmolásaink effektjét dizájnolhatjuk, szép-szép, csak szerintem kevés van belőlük.

Jöjjön akkor maga a játék, ami két részre lett osztva. Az első a Desperado nevet kapta, ami lényegében egy survival mód, tehát a 3 életünk elvesztéséig kell karmolni a gyümölcsöket. Tehát noha a macskának ugye 9 élete lenne, ezt mégsem vették át a fejlesztők, így marad a megszokott 3. Életvesztés jár, ha a feldobott gyümölcsöt nem vágjuk szét, és akkor is, ha bombát találunk, szóval ez maradt a régi.

Ami az igazi újdonság, az a Bandito, ami a különböző kihívásokra épít. Ez a játék lelke, itt jönnek ki az igazi újítások, ami miatt szinte kötelező darab lesz mindenkinél. Kapunk 4 szintet: San Ricardo, Cat Cantina, Sky Castle, Finale, és teljesíteni kell a 4 véletlenszerűen kidobott feladatot, amik szerencsére nagyon változatosak lettek, sőt szerintem néhány külön részt is megérdemelt volna.

Természetesen ezek a szintek ugrásaival egyenes arányban egyre nehezebbek lesznek, így lesznek feszült pillanataink, amíg mind a 13-at végigcsináljuk a 3 szívecskénkkel.

Összességében hangulatos, és sok újdonságot hozó játék, csak talán kicsit rövidnek érződik, ettől függetlenül aki az eredetit szerette, ebben se fog csalódni.

Persze a képek önmagukban még nem mondanak sokat, lássunk egy videót, hogyan is néz ki mindez a valóságban:

Ha pedig megtetszett, és megvennénk, a Fruit Ninja: Puss in Boots 0,79€-s áron érhető el az App Store-ból.

SzifonJáték

Like-olj az alkalmazásért! Most lehetőségeket van megnyerni a Fruit Ninja: Puss in Boots-t, amennyiben Like-oljátok Facebookon vagy Twitteren RT-zitek a posztot! A résztvevők közt kisorsolunk 2db Fruit Ninja: Puss in Boots játékot. (1 Facebook és 1 Twitter nyertest.)

Eredményhirdetés:
A szerencsés nyertessel Facebook-on, illetve DM-en keresztül vesszük fel a kapcsolatot.

Sok szerencsét! 🙂

FIGYELEM! Az Apple szabályai miatt csak a magyar store-ban tudjuk odaadni az ajándékot!

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. Nem rossz nem rossz, pörgősebb, gyorsabb játékmenet, érdekes, de valahogy fura:D De azért nem rossz:)

  2. Ez igazából egy jól sikerült reklám a Puss in Boots animációs filmhez. Jó ötlet volt, hogy összehozták a két dolgot noha a nyiszáláson kívül sok közük nincs egymáshoz.

  3. miért van az hogy már vagy harmadjára vesz le az itunes 593 meg 589 forintot a verification-ért? megvettem a játékot.

  4. Egy fokkal jobb mint az eredeti, köszönhetöen a Bandito módnak.. Viszont ebböl is hiányzik az, hogy valami miatt tovább játszak vele… Ezt is hamar megunom, úgy mint az eredetit..

  5. nekem minimálisan laggol…így nagyon android feeling-je van :S
    de amugy a bandito mode tetszik, csak megint nem rajtunk mulik hogy mennyi pontot szedünk össze. Legutóbb ugye arcade mode-ban a banánok számán és fajtáján múlott, most pedig azon hogy milyen küldetéseket kapunk…van ahol 450 szinte a minimum és van ahol 300 fölé már nehéz menni…
    amúgy nekem bejön!
    jaés amig nem lehet benne csalni addig egy SzifonCenter?;)

  6. a simában hogy lehet csalni? azt láttam hogy irreálisan magasak a pontok, de nem értettem, hogy hogyan
    szóval hogyan? (a mineket meg se kérdezem :D)

  7. segítek mert én véletlenül találtam rá.
    szóval semmi más dolgod nincs mint belépni az installous-ba és leszedni(bármelyik oldalról) az 1.6.1-es verziót. ez moddolt alapból.
    nem tartom jónak amúgy mert hiába igyekezett az ember tisztán egy hétig..ugye láttuk mi lett a vége. nem mellesleg aki akkor csalt és valami 3500-al nyert, neki elmondanám MERT TUDOM HOGY OLVASSA hogy én 6ezer fölé mentem szóval még a hekkeltel sem megy 🙂 kár.
    nam1 szólj ha nem megy valami:D
    jaés nem mellesleg egy pár nap alatt elveszi a játék kedvedet és soha nem jön vissza! ezt tartsd szem elött mielött leszeded! ugyanis semmi értepme h folyton jönnek azok a banánok és ha így játszol akk utána nem lesz kedved izzadni 900pontért…de sok sikert amugy hozzá:D

  8. valami nem jó itt…leszedtem 2-t is fileape.com-ról de egyikse moddolt, mediafire-ről meg ming törölve van:S holnap kutatok kicsit ezután:D

  9. @PepeSk8: esetleg az App Store-ban 200 forintot rászánva nem sikerülne jobban? Vagy a havi törlesztője a telónak már ezt nem engedi meg?

  10. Én megvettem, nekem tetszik. Este elszórakoztam vele amíg ki nem merült a telefon 😀

  11. Elég idegesítő ha a gyümölcs a képernyő tetején van és suhintasz 1et és lejön az értesítősáv. Rengetegx ezért buktam a saját rekordom. Erre kitalalhatnanak igazán valamit.


Add a Comment