fbpx Skip to content
Miközben mindenki a jailbreakkel van elfoglalva, a Magyar Telekom megjelentette Hírolvasó nevű alkalmazását, mellyel (többnyire) a magyar újságok híreit lehet RSS-ben olvasni.

Kategóriák fülön 11 kategóriába vannak a hírek csoportosítva, mint pl. belföld, külföld, gazdaság, bulvár, sport stb.


Nem kevesebb, mint 69 hírcsatorna híreiből válogathatunk, a választék nagyon széles, a magyarok mellett vannak külföldi oldalak is.

Ha valaki megtetszik egy cikk, azt elmentheti a Kedvencek közé.


Nagyon jó kis app, már régóta vágytam egy olyanra, amiben az összes oldalt egy alkalmazásban láthatom. Ingyen tölthető le a magyar App Store-ból.

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. Okos kis programnak tűnik! Viszont nekem ultrasn0w-val kapcsolatban lenne kérdésem, hogy mikor jelenik meg iPhone 4, 4.1 software, 02.10.04FW-re. Vagy egyáltalán meg fog jelenni? Vagy mi más megoldás van ennek a FW fuggetlenitesere? Előre is köszönöm!
    iBoy

  2. Letöltöttem én is de még semmi adat

  3. Mindenhova 00|00 ír nem tudom mi lehet a gond
    valakinek hasonló jellegű probléma?

  4. Az összes oldalt nagyon régóta láthtod is egy alkalmazásban, úgy hívják, hogy google reader. Az a nagy előnye, hogy te mondod meg, hogy konkrétan mit akarsz olvasni, nem más helyetted. Ha használsz hozzá egy klienst, mint pl Reeder, MobileRSS, Byline, akkor pedig állva hagyja az n+1. majd-mi-kiválogatjuk-helyetted-a-híreket alkalmazást.

  5. Ha letöltöd a programot akkor utána frissiteni kell..a bal felsö sarokban!
    Üdv

  6. Lefrissítettem de semmi ez a gond :/

  7. @tuareg85: ennyi. 😀

  8. Leszedtem de a hányás majdnem elkapott.Elbeszélgetnék azzal aki megtervezte ezt a kinézetet.Nem illik iPhone-ra!!!!Undorító!!!

  9. Meg kell huzni lefele az oldalt, ugy mint facebookon es akkor frissit. Koszi a cikket, fel is raktam 🙂

  10. újraindítottam az egészet frissítés és most jó

  11. Nekem tetszik a kinézet, jó kis oldstyle szvsz. Saját csatornákat lehet hozzáadni, nem mondja meg senki Neked, hogy mit olvass, akár ki is törölhetsz mindent. Csak egy kis indulópontot adtak.

  12. @tuareg85: igy van, nekem mar le sem kell irnom 🙂 raadasul hozzaferhetsz desktop alkalmazasbol es bongeszobol is, mindig mindenhol ugyan azt a nezetet kapva. kategoriakkal jobb, szebb


Add a Comment