fbpx Skip to content

Minden évben találkozom olyan Apple kiegészítőkkel, amit méltán nevezek az év termékének. Ezek első látásra megnyernek, mivel látszik, hogy nem csak egy kaptafára épülnek a többi kiegészítővel, hanem dolgoznak rajtuk és még az ár/érték arányuk is megfelelő.

Anker PowerLine+ II Lightning kábel

Az Anker termékcsaládot nem kell bemutatni, mindig is népszerű volt, főleg Amerikában. Itt a Szifon.com-on legutóbb @Hori kollégám írt az FM transmitteres autós töltőről, ami tulajdonképpen etalon lett, ha autós töltőt szeretnénk vásárolni. Az Anker PowerLine+ II széria USB-C-, mikro-USB- és Lightning-kábelből áll, mi az utóbbit fogjuk most nektek röviden bemutatni.

Lightning-kábel vásárláskor tulajdonképpen két típusú embert különböztetünk meg. Az első keresi az 1.000-2.500Ft-os kábelt, mert jó lesz az, úgyis tönkremegy alapján választ. A második típus bemegy az Apple boltba és leakasztja a 7.990Ft-os eredeti kábelt, mert hivatalosan az a legjobb, annál amúgy sem talál jobbat. Alapjában véve elvétve nézünk körül a prémium szekcióban (árban nem az), mert azt gondoljuk, az Apple kábele a legjobb, de ez nem mindig van így. Természetesen tisztelet a kivételnek, de valljuk be, a fenti két típus tényleg az átlagembert jellemzi.

Anker PowerLine+ II Lightning kábel

Anker PowerLine+ II tulajdonságok

Anker PowerLine+ II Lightning-kábelt több hete használom már teljesen megelégedve. Második generációról beszélünk, így egy már továbbfejlesztett szériát kapunk, amit több millióan teszteltek múlt évben. A jóformán 5 csillagos kábel minden elvárásnak megfelel.

  • Kemény szövet borítás és az erős belső rétegek lehetővé teszik, hogy ne szakadjon el a kábel.
  • Megerősített végek, ami miatt nem törik meg a kábel és 30-szor tovább bírja, mint a vetélytársak.
  • MFi Certified kábel, tehát minden szoftverrel működik most, és a jövőben is.
  • Tartódoboz, ha utazáshoz vinnénk magunkkal.
  • Támogatja a gyorsabb töltést. (12W)

Négy színben vásárolhatóak meg: fekete, piros, ezüst és arany. Ezen felül háromféle hosszal is találkozhatunk: a legrövidebb 0,9 méter, de van 1,8 és 3 méteres változat is belőle.

Anker Powerline+ II

Alapjában véve nem nagyon lehet hibázni az Anker termékekkel, de ez különösen igaz erre a kábelre. A Lightning-kábelen kívül megvásárolhatjuk az USB-C-s típusokat is, illetve mikro-USB-set is, ha ilyenre lenne szükségünk.

[wp-review id=”109727″]

A második generáció jóformán tökéletes lett, és az ára sincs elszállva, a 0,9 méteres változat megegyezik az eredeti Apple kábel árával. Ide kattintva megvásárolhatjátok őket a Stylebolt.hu-n!

Különös tekintettel a vidéki olvasóinkra, most ingyenes házhoz szállítást kértünk számunkra, amit a következő kupon kóddal tudnak kihasználni: powerline.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Az 1,8 méteres 15 euró free shipping az amazonon kicsit el vannak szállva ezek a magyar árak értem én hogy áfa meg adó meg keresni is kell rajta de a cég biztos nem az amazonról szerzi be hanem gyártótól ami még kedvezőbb beker ár de ez Magyarország. Nem kell támadni nem sajnálom a pénzt  termékekre csak idegesít, hogy mindenki úgy gondolja vágjuk meg a usert hamár ilyen drága eszközt használ. És ez igaz az  -re is.

  2. Nekem ugyanilyen felépítésű kábelem van csak az baseus. Szerintem az egyik legjobb márka 4 iPhone-t élt már túl (kb. 5 év ) és még mindig semmi baja, most is megy otthon munkában és kocsiban. Aliról 1500 forint. Én viszont sajnálom egy sz@ros kábelre a 7-8 ezer forintot mert nagyon túl vannak árazva…

  3. Magyarországra free shipping? Fura lenne, honnan? Egy ideje már németből nem free haza a szállítás.

  4. A Ugreen kábelek is nagyon jók…

  5. A lanyaimnak vettem ilyen kabelt mert a gyarit mindig kinyirjak. 10€ az amazonon. Prime tagkent jar az ingyenes szalitas is. :ok_hand::+1: lassan egy eve hasznaljak, nagyon jol birja.

  6. mi itthon most ebből tesztelünk 1-1 példányt:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for napos2600 Avatar for Szifon Avatar for satti77 Avatar for szaszab Avatar for Nrbrtbgg Avatar for szorian Avatar for SzifonAdmin