fbpx Skip to content

Sajnálatos módon hazánkban, pontosabban az Európai Unióban és Kínában egyelőre nem érhető el az Apple Intelligence avagy a cég új AI szolgáltatása. Ez lényegében egy Siri 2.0, tehát leginkább olyan funkciókat látni, amik Sirivel kapcsolatosak.

Az iOS 18.1 beta 1-ben több mint 20 újdonság érkezett, ez hivatalosan majd valamikor ősszel fog a készülékekre kerülni október, november környékén a szeptember elején érkező iOS 18 után. Bár ha ilyen korán elkezdtük ezt is bétázni, felmerülhet, hogy az Apple rögtön az iOS 18.1-et adja majd ki szeptemberben, hiszen volt már példa hasonlóra korábban is.

Ettől függetlenül itthon sajnos akkor sem lesz aktiválható ez a funkció, még trükkökkel sem, szóval lényegében nekünk nem igazán számítanak az újdonságok. Az iOS 18.1 béta egyelőre csak iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max modellekre érhető el, hiszen az iPhone-ok közül csak ezeket támogatja majd az Apple Intelligence, ahogyan azt az Apple már a WWDC-n is külön kiemelte, így ez nem okozhat meglepetést senkinek sem.

Nézd meg az alábbi videókat!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for Klabi Klabi says:

    Kérdés, semmilyen trükközéssel nem lehet aktiválásra bírni az apple inteligent-t? Úgyértem, vpn-nel sem, ha pl elhitetem a rendszerrel, hogy amerikai régióban vagyok, és amerikai személy, akkor sem? Másik kérdés tőlünk függetlenül, ha elérhetővév válik, a 16-os modelben már benne lesz, vagy az új kiadásokban is csak a pro illetve promax fogja megkapni? Bocsánat, ha kicsit zagyva lett a kérdésem, futtában írok.

  2. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    jelenleg sehogyan sem tudod egy iPhone-on vagy iPaden bekapcsolni az Apple Intelligence-t az EU és Kína területén tartózkodva, tehát se VPN-nel, se mással, sehogy.

    hogy majd ősszel, a 18.1 megjelenésével a sima iPhone 16 és 16 Plus is támogatni fogja-e, vagy csak a 16 Pro és 16 Pro Max, azt nem tudni.

  3. Avatar for Klabi Klabi says:

    Értem, köszi.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for Klabi Avatar for Jadeye