fbpx Skip to content

A Watchmyband csapata a tavaszt sem töltötte tétlenkedéssel, számos olyan terméket beszereztek, amik érdekesek lehetnek az Apple Watch tulajdonosok számára, ilyenek az új Apple Watch dokkolóik, a szíjrendszerező táskáik, és persze a klasszikus AirPods tokjaik.

Ezen kívül természetesen a szokásos tavaszi akciókat is megtalálhatjátok az oldalon, de a fenti három kategóriát külön kiemelném.

Az egyik kedvenc dokkolóm egyértelműen a végtelen kesztyű állvány, ami minden Marvel fanatikusnak kötelező tárgya lehet az éjjeli szekrényén. Szerintem elképesztően jól néz ki, és még az ára sem rossz. De megvásárolhatjuk Izét is az Addams Family-ből, és még sok más állvány közül is választhatunk kedvünkre.

Több mint 30 dokkoló közül választhatunk kicsiknek és nagyoknak, akár csajosat is, így nézzétek körül, mert számos ajándékötletet kaphattok az oldalon. Ide kattintva megtaláljátok az Apple Watch állványokat.

Mikor tavaly megjelentek náluk a szíjrendszerező táskák, Jadeye kollégával azonnal lecsaptunk rájuk, az egyik kedvenc kiegészítőm lett, mert a gardróbban rendszerezve tárolhatom a szíjaimat, amik általában csak egy polcra voltak beömlesztve.

Ezen kívül ha elutazunk valahova, csak berakom a bőröndbe, és minden szíjam ott van velem, nem hánykolódnak itt-ott és mindig megvannak. A rendszerező táskákat ide kattintva találjátok meg.

Végezetül, de nem utolsó sorban érdemes megemlíteni az AirPods tokjaikat, amik azért nyáron jó szolgálatot tesznek a homokkal vagy egyéb szennyeződéssel szemben, illetve a tavaszi akciót is megtaláljátok az oldalon az új szíjakkal együtt!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok