fbpx Skip to content

Snazzy Labs készített egy videót azon Apple kiegészítőkről, amiket még mindig árul a cég. Ilyen például a “kuka” formájú Mac Pro-hoz való asztali rögzítés, vagy egy CD-DVD író, vagy éppen az EarPods vezetékes fülhallgató, amit fizikailag bár be sem tudunk dugni az újabb készülékekbe.

Ettől függetlenül hardveresen ezek a kiegészítők még mindig működnek, de az Apple még mindig a 10 évvel ezelőtti árakon adja őket, tehát már egészen biztos, hogy egy részük lecserélhető más márkára, amik sokkal jobb ár/értékkel/minőséggel rendelkeznek, vagy pedig csak elenyésző számú felhasználó tudja használni őket. Ezen kívül valószínűleg amiatt vannak még ezek raktáron, mert hatalmas készlet maradt fent az Apple-nél, és mivel amúgy is kevesen veszik őket, ezért továbbra is elérhetőek. Az ár persze továbbra is kérdéses, hogy megéri-e annyiért. 🤷🏻‍♂️ Nézzétek meg a videót.

Egyébként a CD-DVD író gond nélkül működik régebbi gépek esetén, csak az Apple processzoros gépeknél tapasztalhatunk energiaellátásból adódó problémát, illetve az EarPods is sokak számára hasznos lehet továbbra is, bár ugye már évek óta nincs jack-aljzat az iPhone-okon, tehát átalakítót is kell venni újabb készülékek esetén. Neked is vannak ilyen régebbi kiegészítőid a fiókban, amiket már nem használsz? Töltő, kábel, csatlakozó, esetleg egy kerék a Mac Pro-hoz? 😉

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Párom napi 8 órát hallgat zenét (melóban). EarPods-ból el fogyaszt évi 1-2 db-ot. Már most be rendeltem 4et. Fél, hogy kivezetik. Van neki AirPods 2 is de nem szereti. Tölteni kell pár óránként. Szarabb a mikrofonja. Nincsen könnyen hozzá férhető +/- gomb. Play/stop is gyorsabb komfortosabb. Nincsen ellenfele az EarPodsnak!

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for White64GB Avatar for Szifon