fbpx Skip to content

Egy dokkoló mindig jól jön a háztartásban, legyen szó hálószobáról, nappaliról vagy akár konyháról. Az újabb iPhone készülékek már rendelkeznek MagSafe mágneses támogatással, ami az iPhone 12-t és az újabb modelleket jelenti, de egy aprósággal egy régebbi készülékre is elérhető ez a funkció.

A MagSafe lényege, hogy segítségével tölthetjük és rögzítjük is a készüléket az adott helyre, plusz álló és fekvő helyzetben is használható. A MagSafe töltők, dokkolók és autós tartók hatalmas választéka érhető el az ikiegeszitok.hu webáruházban, érdemes körülnézni náluk.

A 3in1 azaz 3 az egyben dokkolók az egyik legnépszerűbbek. Lényegében nem csak a telefont, hanem az órát és az AirPods-t is tudjuk egyszerre tölteni. Ezen kívül ezek a dokkolók éjjeli állomásként is funkcionálnak, tehát fekvő módban automatikusan bekapcsol az StandBy funkció a legújabb iOS esetén, amiről az Apple a következőképpen ír:

A StandBy egyetlen pillantással elérhető információkat kínál, amelyet úgy terveztünk, hogy távolról is jól láthasd.

Változtasd éjjeli órává az iPhone-odat, amely egyúttal a különleges pillanataid fotóit is megjeleníti, és kapd meg mindig az éppen szükséges információkat a megfelelő pillanatban az Okos Pakliknak köszönhetően.

Élő Tevékenységek teljes képernyőn

Az Élő Tevékenységek teljes képernyős nézetével valós időben követheted a történéseket, mint például egy játék eredményeit, vagy az ételkiszállítás folyamatát.

Sirivel egy újabb szintre emeli a StandBy-t gazdag, vizuális találatokkal, amelyeket távolról is kényelmesen lehet látni. Most már sokkal könnyebb kéz nélkül ellenőrizni az időjárást vagy beállítani egy időzítőt. Használj egy interaktív widgetet a Főképernyőn, a lezárt képernyőn, vagy StandBy-ban.

Az egyik kedvenc márkám a Tech-Protect, melynek a 3 az 1-ben verziói rendelkeznek éjszakai fénnyel is, ha esetleg szükségünk lenne erre, ezek megannyi változattal érhetőek el, akár simán csak iPhone tartóként is, ha esetleg nem lenne többféle Apple eszközünk a háztartásban.

Én magam a hálóban használom, de van olyan ismerős, akinek a konyhában családi töltőként van jelen, és mindig az teszi rá a készülékét, aki ott főz, dolgozik, csinál valamit. A MagSafe-nek hála könnyedén használható mindenki számára, plusz ugye a többi Apple termékről ne is beszéljük, ami vezeték nélkül tölthető.

Ahogy említettem, rengeteg típus és változat érhető el az iKinél, ha dokkolókról avagy állványokról van szó, ezeket ide kattintva találjátok meg. Ha a fentieket keresitek, akkor pedig ide kattintsatok.

Ha már a 3 az 1-ben termékeknél tartunk, akkor mindenképp kiemelném az utazós töltőjüket, mely egy összehajtható, MagSafe támogatással is rendelkező, órát, telefont, és AirPods-t is töltő adapter. Egyszerűen imádom, bármilyen kis táskába is belefér és akár 2 telefont is tölthetünk róla vezeték nélkül. Ide kattintva megtaláljátok ezt a típust is.

Végül, de nem utolsó sorban pedig az alábbi MagSafe-es autós tartót ajánlom.

Rendelkezik beépített ventilátorral is, tehát nyári napokon hűti is készüléket, plusz a MagSafe kényelme is előnyt jelent. Ide kattintva megvásárolható.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok