fbpx Skip to content

Idén is lesz húsvéti iKiegészítők akció, ami jelen esetben minden tokra és minden kijelzőfóliára érvényes. Idén az ünnepek alatt 15% kedvezményt adnak erre a két kategóriára.

Az akció e hét csütörtöktől egészen jövő hét keddig tart, tehát plusz egy-egy napot kapunk, hogy ha úgy adódik, újdonsült iPhone tulajdonosként kedvezményesen vásárolhassunk be. Nézzük is meg, miket ajánlunk mi, a Szifon.com csapata.

Amennyiben megbízható tokot keresel, akkor Spigen márkát ajánljuk, szerintem több mint 10 éve a piacon vannak, én is folyamatosan használtam a márkát probléma nélkül, és rengeteg féle változattal találkozhatunk az iKinél. Ha viszont szeretnél a picit olcsóbb felé elmenni, akkor az ESR márka lehet a barátod, ők is már raktak le néhány évet az asztalra, szóval itt sem lőhetsz mellé. Ha ütésálló, mindenre kiterjedő tokot keresel, akkor az UAG márkát ajánljuk, ők már bizonyítottak számtalanszor.

A mostani kedvenceim egyértelműen a Pitaka tokok, igaz árban azért nem éppen olcsó fele tendálunk, de minőségben és kinézetben a toplistások. A mostani új generációból én többfélét is beszereztem már, imádom a 2024-es designjukat.

Sajnos az új design kizárólag csak iPhone 15 Pro-ra és 15 Pro Max-ra érhető el, ezt picit sajnálom, de új készülék tulajdonosoknak nyugodtan csemegézhetnek ide kattintva.

Végül, de nem utolsó sorban, ha fóliát keresel, akkor pedig ismét a Spigen márka lehet a segítségedre ár/érték arányban a legjobbak között vannak a piacon és persze itt is megannyi típus közül választhatsz, a mostani hétvégén pedig akkor erre is 15% kedvezményt kapsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok