fbpx Skip to content

Valahol természetesnek vehető, hogy az Apple Watch-unkat nem egy szíjjal használjuk, hanem ahogy pénztárcánk engedi, hónapról-hónapra megajándékozzuk magunkat egy-egy új szíjjal, kiegészítővel, amiket aztán akár évekig használunk. Nyilván van, aki megengedheti magának az eredeti Apple Watch szíjakat, de valljuk be, manapság már elképesztő áraik lettek ezeknek az eredeti termékeknek.

(A képen látható szíjat ezen a linken találod.)

A Watchmybanddel 2023 májusában kezdtem együtt dolgozni és már akkor láttam azt, hogy mennyire ügyfélbarát a cég. Miért gondolom ezt? Mert minden egyes szíjhoz saját fotókat raknak, illetve már videót is készítenek, ami azt jelenti, hogy mindennél többre tartják a vásárlót, aki így azt kapja, amit lát is az oldalon. Saját fotókon (nem marketing képek) vagy videókon már nem nagyon lehet elrejteni egy adott szíj hibáit, tehát tényleg azt kapjuk, amit ott látunk. Arról nem beszélve, hogy ezt remek ár/érték aránnyal teszik meg.

December óta érhetőek el a videók az egyes szíjaknál, főleg az új generációsoknál, de folyamatosan fotózzák és videózzák az új és régi szíjakat is.

A minőségre szerintem nem lehet panasz: a szíjak több oldalról is látszódnak, a videó színben is pontos képet ad, és persze ezeket a szíjakat az eredeti Apple szíjak árának töredékért vásárolhatjuk meg.

A hasonló, új generációs szíjakat megtaláljátok a Watchmyband újdonságok menüpontjában, az akciósokat pedig a Winter Sale alatt!

Ezen kívül folyamatosan, hétről-hétre kapunk új szíjakat, tehát érdemes az oldal alján feliratkozni a hírlevélre is, mert abban időnként megkapjuk az újdonságokat és elsőként lehet a kezünkben az adott szíj még raktárról – az eredeti szíjak árának töredékéért!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok