fbpx Skip to content

Február 14. Bálint és Valentin napja, de akár a szerelmesek világnapjának is hívhatnánk, hiszen ezen a napon minden a szerelem körül forog. Már-már olyan szintre jutott ez a világnap is, mint egy Black Friday, hiszen Valentin napi akciók vannak mindenfelé, már nagyjából két hete csak ilyen jellegű reklám e-mailekkel és hirdetésekkel találkozom mindenfelé.

Azonban a február maga többet is jelent, mint a Valentin nap hónapját, hiszen az évnek ezt a részét a Szív Hónapjának is hívják és éppen ezért az Apple a két eseményt összegyúrta pár éve csak egy, egynapos Apple Watch kihívás formájába.

Csak úgy, mint a korábbi évekhez hasonlóan, idén is az az esemény célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a szív- és érrendszeri betegségek fontosságára, beleértve a szívkoszorúér-betegségeket és a stroke-ot is. A szívbetegség még mindig a vezető halálokok közé tartozik mind a férfiak, mind a nők számára. Évente közel 610 ezer ember hal meg szív- és érrendszeri megbetegedésben, ami nagyjából minden negyedik haláleset.

A kihívás szabályai rendkívül egyszerűek, ugyanis annyi kell csak a teljesítéséhez, hogy február 14-én zárjuk be a zöld karikát az órán, ami alapbeállítások szerint 30 percnyi edzéssel, vagy akár simán napközbeni, kicsit aktívabb percekkel is bezárható.

Természetesen ezután is megkapjuk matricákat és a jelvényt is.

      

+1 AppleCare+

Sajnos az Apple Watchok a gyakorlatban nem javíthatóak költséghatékonyan, így érdemes biztosítani őket 2 évre. Ehhez mi az AppleCare+-t szoktunk ajánlani, amihez külföldi bankkártya és cím szükséges, de igény esetén mi is segíthetünk megkötni 2 évre, az ár töredéke a terméknek, és az Apple minden esetben cseréli egy újra, mert nem javítják! Amennyiben érdekel és 60 napon belül vásároltad az Apple Watch-odat, írj nekünk egy emailt a [email protected]-ra.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok