fbpx Skip to content

Idén a Watchmyband csapata különleges akciókkal készült a Valentin napra, amire ha most megrendeled, akkor még időben megérkezik. Így érdemes sietni főleg, hogy csak néhány napig él az akció!

Ha párodnak vagy magadnak rendelsz, akkor a második Apple Watch szíjra 50% kedvezményt kapsz, teljesen mindegy, hogy ajándékba adod, vagy magadnak veszed, mindketten nyertek 😉, mivel vagy a sajátod, vagy párod szíja lesz féláron. Ezen felül a szállítási költség sem lesz, tehát duplán jól jártok, ha még a napokban elindítod. Ez persze nem minden!

A Watchmybandes kollégák idén kis szívecskéket raknak a csomagolásra és akár névre szóló dobozt is rendelhetsz, tehát teljesen személyessé teheted az ajándékodat ❤️. Ezen felül, ha esetleg mégsem válna be, ingyenesen kicserélik a szíjat, tehát nem tudsz hibázni vásárláskor, emiatt lényegében ennél jobb dealt Apple Watch szíjra nem kapsz mostanság, sem a jövőben.

Használjátok ki a kedvezményt a szíjakra, de nézzetek körül a szíj rendező táskák és különböző kiegészítők között is. Egyébként a legtöbb szíj jelenleg is kedvezményesen vásárolható meg és már megérkeztek a februári szíjak is! Csapatok le rájuk a készlet erejéig!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok