fbpx Skip to content

Az Apple még hétfőn bejelentette, hogy az Egyesült Államokban február 2-án megkezdődik a Vision Pro headset árusítása.

A termék nyitástól megvásárolható lesz az összes Apple Store-ból és az Apple online áruházából is.

Tim Cook így nyilatkozott a hírről:

A térbeli számítógépek ideje elérkezett. Az Apple Vision Pro a piacon lévő, legfejlettebb elektronikai eszköz lesz. Forradalmi és mágikus felhasználói felülete átformálja majd, hogy hogyan maradunk kapcsolatban, hogyan alkotunk és hogyan fedezzük fel a világot.

Az Apple sajtónyilatkozatának köszönhetően azt is tudjuk, hogy mit fogsz találni a dobozban, ha veszel egy Apple Vision Pro headsetet.

Két különböző fejpántot is mellékelni fog az Apple, így biztos kényelmes viselet lesz számodra. Az egyik csak a tarkón rögzíti az eszközt, míg a másik a fejtetőn is pihenteti a Vision Pro-t:

A kényelmet tovább növelendő 2 fényelzáró párnával és egy fényelzáró elemmel is készültek. A dobozban lesz még egy védőborítás az Apple Vision Pro külső kijelzőjéhez és az eszköz takarításához pedig egy tisztítókendő is a csomagba kerül.

A tápellátást egy USB-C töltőkábel és egy USB-C adapter biztosítja majd, melyek szintén a csomag részét képezik.

Az Apple már a bemutatón beszélt arról, hogy a ZEISS-szal együttműködve készítettek olyan lencséket, amik segítségével azok is használhatják a Vision Pro-t, akik szemüvegesek.

Mostanra kiderült, hogy a ZEISS lencsebetétjei mennyibe fognak kerülni és az olvasólencsék 99 dollárba kerülnek majd, míg a távollátó lencsék 149 dollárba.

A lencsék mágnesesen csatlakoznak majd a Vision Pro-hoz, így könnyen betehetőek és kivehetők lesznek, ha esetleg szükség lenne rá.

Az Apple még egy mókás reklám-videót is készített a Vision Pro érkezésére:

Az Apple Vision Pro-ra az előrendeléseket január 19-től adhatják le a vásárlók. Az alapmodell háttértára 256 GB lesz és (nettó) 3499 dollárba fog kerülni.

Arról viszont egyelőre még nincs hír, hogy milyen más konfigurációkban lesz elérhető a Vision Pro és hogy mikor lesz megvásárolható más országokban (mint például Magyarországon).

Szerinted sikeres lesz az Apple Vision Pro?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok