fbpx Skip to content

A Slim fóliákról és tokokról már írtunk korábban cikket itt az oldalon, én azóta is megelégedve használom az iPhone 14 Pro készülékemen. Leginkább a privacy fóliájukat ajánlom, aminek különlegessége, hogy betekintésgátló tulajdonsággal rendelkezik, tehát a mellettünk ülő személy nem látja, hogy mit nézünk a telefonunkon.

2023 december végén Budapest szívében megnyitották a legújabb, exkluzív üzletüket az Andrássy út 3. szám alatt, ahová több száz ember ment el a megnyitóra és vásároltak náluk fóliákat, tokokat. Az est fénypontja természetesen a tombola húzás volt, ahol a vásárlók között kisorsoltak a helyszínen egy iPhone 15-öt, 3 db AirPods-ot, valamint egy Apple Watch-ot is!

Ami szerintem egyedülállóvá teszi őket, hogy kommunikatív és segítőkész munkatársak dolgoznak az üzletben, akik segítenek kiválasztani a számunkra ideális védelmet a telefonunkra vagy táblagépünkre vagy akár az Apple Watch-unkra. Ezt utána szakszerűen fel is helyezik nekünk és 1 éves kijelzőcsere garanciát vállalnak, tehát ha a fólia alatt betörik a kijelzőnk, akkor díjmentesen kicserélik a kijelzőt!

Valamikor 2021 év végén kerültem kapcsolatba velük, akkor helyeztettem fel privacy fóliát a telefonomra, amit azóta is megelégedve használok.

Slim termékcsalád

A Slim Store hidrogél fóliákat, tokokat és powerbankot forgalmaz, ezek közül természetesen a fóliákat érdemes kiemelni, azon belül pedig a betekintésgátló (privacy) fóliát. Ez egy speciális anyagból készülő fólia, amit nagyon nehezen lehet eltépni, megkarcolni, és leejtéskor is segíti azt, hogy a kijelző egyben maradjon. Mivel egy fóliavágó gép segítségével vágják méretre a fóliákat, így minden készüléktípusra elérhetőek a fóliáik.

Ezen kívül van 3 fajta tokjuk is (MagSafe, átlátszó, fekete szilikon) amik nagyon ütésállók, több TikTok / YouTube videójukban is tesztelik őket. A powerbankjuk különlegessége, hogy be van építve 2 töltőkábel (Lightning, USB-C) tehát bármilyen eszközt tudunk vele tölteni, és nagyon kis helyen is elfér, nem az a klasszikus, bumszli powerbank.

Röviden tehát, ha szeretnénk, hogy tökéletesen felrakják nekünk a fóliát és arra még 1 év kijelző garanciát is vállaljanak, akkor keressük fel a hivatalos, Andrássy úti Slim Store-t, amit az Andrássy út 3. szám alatt találunk meg! Kérjük vagy a Slim Matt Privacy vagy a Slim UV fóliát. Bővebb információért keressétek a Slimstore.hu-t!

Emellett 33% kedvezményt kaphatsz bármelyik termékükre, ha bemutatod ezt a cikket a boltban!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok