fbpx Skip to content

A véghajrában vagyunk már így karácsony előtt, csak néhány van nap hátra, hogy megvásároljuk a családtagjainak, rokonainak az ajándékokat.

A Watchmandbanhez raktárra került az új Art kollekció, amiről írtam már. Most pedig kiemelném a lehető legjobb megoldást, hogy karácsonyi ajándékot vegyünk kockázatmentesen. 🙂

Amennyiben az oldalon vásárolsz, úgy 90 napod van, hogy a hibátlan állapotban lévő Apple Watch szíjat kicseréld, tehát lényegében nem lehet hibázni vásárláskor, mert ha esetleg ajándékba is veszed, nem számít, ha nem tetszik, pár kattintással ki lehet cseréltetni. Ezen kívül most két szíj áráért egy harmadik darabot ingyen kapsz, ha hasonló verzióból vásárolsz!

Arról nem beszélve, hogy névre szóló dobozt is kérhetünk a rendelés mellé, és a fenti világítós szíj is menő lehet karácsonykor a fa alatt. 🙂

Fontos számunkra, hogy mindenki idejében kézhez kapja a Karácsonyra szánt Apple Watch óraszíjakat és kiegészítőket, így készítettünk Nektek egy kis segédletet, hogy a különböző szállítási módokat választva milyen határidővel tudjuk teljesíteni a rendeléseket. – írják a Watchmybandes srácok.

Amit sokan nem tudtok, hogy a rendelések összekészítésnek a menete időt vesz igénybe, hiszen a raktárunkból össze kell szednünk az általatok rendelt óraszíjakat, kiegészítőket, azokhoz elkészítjük a számlát illetve ha egyedi, névre szóló ajándékdobozba kéritek a szíjakat, akkor azt a tervezést követően el kell készítenünk.

Számunkra a legfontosabbak Ti vagytok, a vevők, így ezt örömmel és szeretettel készítjük össze Nektek a csomagokat. A nyugodt karácsonyi készülődéshez úgy tudunk hozzájárulni, hogy tájékoztatunk benneteket a leadott rendelések várható szállítási idejéről.

Olvassátok el, hogy mi az a biztos időpont, ameddig még megérkeznek a fa alá a szíjak.

Rengeteg új szíj is érkezett raktárra, megtaláljátok őket az újdonságok alatt, illetve az Art kollekciónál. Csemegézzetek! 👀

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok