fbpx Skip to content

Egy ideje már szemezek az állítható magasságú íróasztalokkal, mert bizony a mai generáció egy része konkrétan 12 órát az íróasztala előtt ül, aztán meg persze befekszik az ágyba, de érdemi mozgást nem igazán végez. Ezt hivatott megváltoztatni a Robodsk, de nem csak erről van szó.

A célom az volt, hogy a rövid emaileket, cikkeket állva írjam meg, a fontosabb, hosszabb terjedelmű dolgokat pedig ülve. Egy ideje már nézegettem is a cégeket, de számomra egyértemű volt, hogy nem IKEA-s asztalt szeretnék, és mindenképp jó lenne valamilyen magyar céget megkeresni, mert fontos a garancia és persze a támogatás is. Ekkor futottam bele a Robodsk csapatába, akik jó néhány éve már benne vannak az akár okos, állítható magasságú íróasztalok világában, és ezeket nem máshol, hanem Budapest mellett szerelik is össze. Tehát minden adott volt, amit szerettem volna, így fel is kerestem őket, hogy mit ajánlanak.

Garancia, bemutatóterem, és segítségnyújtás

Mindenkinek más és más elvárása van egy-egy céggel szemben, számomra a fenti három dolog a legfontosabb. Legyen rá magyar garancia, legyen bemutatóterem, ahol megfoghatom az adott terméket, kipróbálhatom, főleg ha több 10.000Ft-os dologról van szó. És persze legyen segítségnyújtás avagy támogatás, tudjak kérdezni, vagy legyen lehetőségem arra, hogy továbblépjek. A Robodsk csapatát emailben kerestem fel a kapcsolat menüpont alatt és néhány órám belül már meg is invitáltak a bemutatótermükbe, ahol időpontra tudtam menni és dedikáltan foglalkoztak velem és a kérdéseimmel, és abból volt bizony bőven. ❤️

Mivel viszonylag sok terméktípus érhető el náluk a 100.000Ft-ostól egészen a 630.000Ft-os asztalig, ami okos, egyedi fejlesztésű saját magyar innováció, így mindenképp ki akartam kérdezni őket, mivel ebben szegmensben professzionális termékekről beszélünk.

Csütörtökön írtam nekik egy emailt, hogy érdekelne egy asztal, néhány órán belül már kaptam is a visszajelzést, hogy: “Szeretettel várunk irodánkban, ahol megtekintheted és ki is próbálhatod a választékunkban szereplő asztalokat. Emellett örömmel biztosítunk számodra egy asztalt 14 napos próbaidőre, melyet Budapest területén térítésmentesen szállítunk ki az irodádba.”

Ezt nevezem Prémium támogatásnak. Rögtön ki is derült számomra, hogy mik a különbségek az egyes állítható magasságú asztalok között. És egyértelművé vált, hogy nem szabad bármilyen asztalt megvenni bárhol. Ahogy a fenti képen is látjátok, egy robosztus, minőségi, Magyarországon gyártott fa lapról beszélünk, ami viszonylag nagy is, sőt, kétféle méretben is megvásárolhatjuk, az árban pedig nincs különbség. Ezen kívül egy masszív talpat is kapunk, és az állíthatóság is két motorral történik, tehát akár egy felnőtt férfit is elbírnak motorok.

Hatalmas plusz pont, hogy a nagyobb méretért, a más színért vagy a kábelelvezető rendszerér extra díjat nem számolnak fel, mint mondjuk más webshopok. Lényegében 150.000Ft-ért egy masszív, erős, biztonságos és megbízható, két motors, állítható magasságú asztalt kapunk. Ez a típus ide kattintva vásárolható meg.

A fenti videón pedig a nagyobb testvére látható, ami rendelkezik PC tartóval és még extra tápellátással is, így a kábelek sem lógnak sehol. Ez pedig ide kattintva vásárolható meg.

Hibátlan karácsonyi ajándék is lehet, mivel néhány nap alatt átvehetőek az elkészült asztalok, és az állíthatóság miatt gyerekek és persze felnőttek számára is egyaránt használható, irodában, vagy akár home office-ban! Kérdezzetek tőlük bátran, írjatok emailt, nézzétek meg és próbáljátok ki az asztalokat!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. A weboldaluk sajnos katasztrófa. Információtartalma ha nem is nulla, de bőven lehetne jobb.
  Ezzel kapcsolatban meg fogom őket keresni, és bízom benne, hogy nekem is “Prémium támogatás”-ban lesz részem.

  Árban úgy látom nincsenek elszállva, ez mindenképpen pozitívum. Kérdés, hogy az egyedi igényeket tudják-e teljesíteni és ha igen, mennyi felárért.

 2. Köszi a pozitív választ, még “új” cégről van szó, kell egy kis türelem hozzájuk, de én mindenképp pozitívnak láttam, hogy foglalkoznak a vevőkkel cégekkel.

 3. Avatar for Wico Wico says:

  Azt esetleg lehet tudni, hogy mi a minimális és maximális magassága?

 4. Sztem le van írva weben, de ha írsz a szifon.com-ra egy emailt ([email protected]) akkor elküldöm a brossúrát :slight_smile:

 5. Sajnos nem írja le a weboldal, ezt sem. Még nem írtam nekik, de biztos vagyok benne, hogy készségesen fognak válaszolni.

 6. Avatar for Wico Wico says:

  Bent voltam az irodában megnézni személyesen és kiderült, hogy sokkal több “extra” van, mint ami az oldalon van feltüntetve. Kedves fogadtatás volt és nagyon tetszettek a plusz opciók, ezért rögtön meg is rendeltem náluk az asztalom. Hivatalosan április 6-án küldtem el az email-t, amin volt a rendelés. Azóta sem jött meg az asztal sajnos. Folyton csak a hitegetés megy, hogy majd jövő héten meglesz. A kapcsolattartót elején elértem telefonon, de már ő sem veszi fel. Az asztal előre ki lett fizetve…

  Itt, a szifon.com-on mindig jó terméket találok, de ezzel most sajnos nem jártam jól. Csak reménykedni tudok, hogy valaha lesz asztalom…

 7. Szia Wico!

  Köszi, hogy írtál, név nélkül ugye nehezen találnak meg, esetleg ha a rendeléseddel írsz a [email protected] -ra név / telefonszámmal továbbítom, de a hozzászólásodat már most elküldtem a főnökségnek. Minden bizonnyal kárpótolnak majd. :slight_smile:

 8. Avatar for Wico Wico says:

  Köszönöm a gyors választ és a segítséget! :heart:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Vikitorony Avatar for Szifon Avatar for Wico Avatar for SzifonAdmin