fbpx Skip to content

Elkezdődtek a karácsonyi hetek, így nyilván itt az oldalon is jönnek az ajándékötletes cikkek, amit az iKivel fogok most elindítani. A srácok külön kategóriát készítettek az általuk legjobban ajánlott termékekből, így ha más nem, ezt a kategóriát érdemes megnézni.

Ettől függetlenül én évről évre szoktam csinálni egy kedvenc listát, amit szerintem karácsonykor érdemes vásárolni ismerőseinknek, szeretteinknek. Ebből fogok most kiemelni néhány terméket.

A sláger egyértelműen a három az egyben dokkolókkal indul. Senki se szereti az éjjeliszekrénye mögötti kábelrengeteget, amire a sok kütyünknek esténként szüksége van. Sokkal jobb lenne, ha csak egy kábelt kellene szépen elvezetni és az töltene mindent.

Sokszor egyszerre több készüléket kell tölteni, Ilyenkor jöhet jól egy három-az-egyben töltő állomás, mint például a ESR Halolock Cryoboost 3in1 MagSafe iPhone + Apple Watch + AirPods Qi vezeték nélküli töltő állvány – fehér színben, amihez még hálózati adaptert is kapunk, így kérdés nélkül az egyik legjobb és leghasznosabb karácsonyi ajándék lehet:

Ha már előre tudjuk hogy megyünk idén is síelni vagy valahova “nyaralni” télen, akkor érdemes a Tech-Protect Qi15W-A24 3in1 MagSafe iPhone + Apple Watch + AirPods Qi hordozható vezeték nélküli töltőt választani, könnyű, összehajtható megoldás utazásokhoz:

Hibátlan karácsonyi ajándék lehet egy Apple Watch szíj is, ezek közül most három terméket emelnék ki az Apple Watch Ultra 1-hez és 2-höz, egy fémet, egy szilikont, illetve egy tokkal együttesen védelmet nyújtó “mindenest”:

 

Kattintsatok a fenti képekre a megvásárláshoz. Röviden nézzetek körül az iKi karácsonyi kategóriájában, jövő héten újabb tippekkel jelentkezünk!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok